Λοιπόν εντυπώσεις για τον μικρό λαγό
Βελτιώσεις και διαφορές σε σχέση με τον μεγάλο αδερφό πρώτα
1)Με την πρώτη ματιά κανείς βλέπει την εμφανή διαφορά στο μέγεθος 22αρης ο ένας 24αρης ο άλλος.
2)Η βαφή έχει αλλάξει (όχι οτι είχε κάποιο πρόβλημα του μεγάλου αδερφού)
3)το cup είναι ελάχιστα πιο λεπτό και ζεσταίνεται λίγο πιο γρήγορα(παίζει σίγουρα ρόλο και ο μικρότερος χώρος ατμοποίησης)
4)το deck αλλαγμένο με 2 ποδαράκια και όχι 4 ελάχιστα πιο ψηλά και μεγαλύτερο κενό απο κάτω για να κόβεται το σύρμα μετά την τοποθέτηση του.
5)η αντίσταση είναι πιο κοντά στο drip tip επομένως υπάρχει πιθανότητα για spit back σε συνδιασμό με το οτι το coil που είναι ακριβώς στο κέντρο και όχι στα πλάγια όπως του μεγάλου αδερφού αν τον χρησιμοποιούμε με διπλή αντίσταση
6)υπάρχει κλείδωμα του cup στην βάση
7)οι τρύπες του airflow είναι μικρότερες και έχουν προστεθεί 2 πολύ μικρότερες που σε συνδιασμό με το στενό drip tip που υπάρχει στην συσκευασία προορίζεται για να δώσει
ένα πιο MTL χαρακτήρα σε όσους το επιθυμούν
8 )διαφορετικό κανάλι τροφοδοσίας σε bf που μου φαίνεται οτι ζορίζεται λιγάκι στα hi vg υγρά(όταν τον squonkαρω με διαφορετικα υγρά αρκετά θα μπορώ να το πω πιο πολλά γι αυτό το θέμα γιατί βλέπω οτι ζορίζονται αρκετά μερικά μπουκαλάκια στα squonk μου πρόχειρα που δοκίμασα)
9)το resin drip tip αρκετά κατώτερο ποιοτικά απο του μεγάλου αδερφού
Πάμε τώρα στο ψητό(πρώτες εντυπώσεις)
Οι δοκιμές έγιναν με alien ni80 και ss316L της crazy wire(0,30*0,80) σε μηχανικά squonk και σε vtinbox
H γεύση του είναι φανταστική και συγκρίνεται με αρκετά ακριβότερους άτμο εύκολα.
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη θερμοκρασία για να αποδώσει και με τον αέρα στην μέση περίπου πήρα το καλύτερο αποτέλεσμα.
Με ανοιχτές σπείρες δεν είχε καθόλου spit back, αρκετά δροσερό ατμό και δεν υστερούσε σε γεύση όσο και να έπαιξα με το airflow στον λαγό του [member=17987]manajoma[/member] που έστησα το απόγευμα.Αν δοκιμάσει και το στενό drip tip να μας πει τις εντυπώσεις του σαν MTLας που ήταν για αρκετό καιρό(πριν αρχίσει την παρέα μαζί μου
)
Γενικά μπορεί να δώσει μια άνετη τσιγαρίσια τζούρα(για σφιχτή χλωμό) αλλά για να αποδώσει γευστικά θέλει χοντρό σύρμα(clapton και πάνω)
Στησιματάκι που μου ταίριαξε και το ευχαριστήθηκα πολύ και το έχω και τώρα είναι 6 σπείρες alien ss316L σε 3αρι πυρήνα με την μεγάλη τρύπα στη μέση.
Σίγουρα θα δοκιμαστούν αρκετά περισσότερα στησίματα στο μέλλον
Συμπέρασμα
Για την τιμή του ,την κατασκευή του,τα περιεχόμενα συσκευασίας,την ευκολία στο στήσιμο,την απόδοσή του στην κατηγορία του δεν βρίσκω λόγο να μην τον αποκτήσει κάποιος.
Είναι ιδανικός για άπειρο ατμιστή και αρκετά παιχνιδιάρικος για κάποιον έμπειρο.Προτείνεται
Τα κουνέλια δίπλα δίπλα και τα σύρματα που χρησιμοποιήθηκαν
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων