Skyline (αυθεντικός)*Αγορασμένος 07/2017, ελάχιστα χρησιμοποιημένος, ανταλλακτικά o-rings (αυθεντικά), ultem tank (χρησιμοποιημένο), με απόδειξη.
→ 140€
Skyline (αυθεντικός)*Αγορασμένος δεύτερο χέρι, αλλάχτηκε σχεδόν ο μισός (service από τον κατασκευαστή), φρέσκα o-rings, πλαστικό τανκ, με 2-3 μικρά σημαδάκια χρήσης.
Από μένα χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα (εννοείτε μπορώ να στείλω zoomαρισμένες φωτογραφίες σε κάποιον που ενδιαφέρεται).
→ 120€
*Για τους skyline υπάρχουν διαθέσιμα αυθεντικά air-disks: αυτό με τις 3 μικρές και αυτό με τις 3 μεγαλύτερες, αλενόβιδες (δεν πρόλαβα να τεστάρω,εδώ μέσα τις προτείνανε, θα τεστάρω αν ταιριάζουν αν ενδιαφέρεται κάποιος αγοραστής) και κάποια άλλα extra που μπορούμε να συζητήσουμε.Kayfun Prime (αυθεντικός)Αγορασμένος όταν κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με απόδειξη. Ελάχιστα χρησιμοποιημένος με tank extension (αυθεντικό).
→ 100€
Hussar Coppervape (κλώνος) x3Αγορασμένοι από 3FV. Οι 2 ελάχιστα χρησιμοποιημένοι, ο 3 καθόλου. Όλοι διαθέτουν το άλλο top-cap καθώς και το μικρότερο airhole pin με τα extra ανταλλακτικά, καθώς και 1 ανταλλακτικό τανκάκι. Έχω και 2 ultem drip tips (κλώνους) από skyline που μπορώ να δώσω μαζί με τις 2 πρώτες παραγγελίες.
→ 29€/τμχ.
Kayfun V3 Mini (αυθεντικός)**2ο χέρι, χωρίς extra, καλή κατάσταση (αν καίγεστε για ανταλλακτικά o-rings, πιθανόν να μπορέσω να σας βρω κάποια, αν όχι όλα)
→ 40€
Kayfun V3 Mini (κλώνος)**Αγορασμένοι από 3FV, ελάχιστα χρησιμοποιημένος, με 1 extra ανταλλακτικό τανκάκι + 1 extra μεταλλικό τανκάκι.
→ 22€
**Αν κάποιος πάρει και αυθεντικό & κλώνο Kayfun V3 Mini, θα γίνει καλύτερη τιμή.Digiflavor Siren (αυθεντικοί) x2 - ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΖΙΟ ένας ελάχιστα χρησιμοποιημένος comple, ο άλλος ταλαιπωρημένος, αλλά λειτουργικός.
→ 30€
Merlin Mini (αυθεντικός)Ελάχιστα χρησιμοποιημένος, με 4 ανταλλακτικά τανκάκια.
→ 25€
Serpent Mini (αυθεντικός)Ελάχιστα χρησιμοποιημένος + 2 extra αυθεντικά τανκάκια + extra μπόλικες βίδες
→ 22€
ShenRay Hadaly RDA (κλώνος)Ελάχιστα χρησιμοποιημένος
→ 15€
Armor 1.0 RDA (κλώνος)Ελάχιστα χρησιμοποιημένος
→ 10€
Charm RDA (κλώνος) - 5€ αν τον πάρει κάποιος μαζί με άλλο προϊόνΕλάχιστα χρησιμοποιημένος
→ 10€
Ehpro Mod101 (αυθεντικό)2 ώρες χρησιμοποιημένο, το κουμπί κροταλίζει ελαφρώς
→ 17€
Samovar (12mg)Αγορασμένο 10/2016, σφραγγισμένο, full συσκευασία
→ 10€
- Είμαι Βόλο (αποστολή σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ ως απλό πακέτο με tracking το οποίο έχει κόστος 1.5€. Το κόστος συμπεριλαμβάνεται στις τιμές).
- Κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμό Alphabank ή Πειραιώς ή μέσω Paypal. Αν μου έρθουν λιγότερα χρήματα από αυτά που αναγράφουν οι τιμές, τότε ή μου
στέλνετε και τα υπόλοιπα που δεν είναι καθόλου πρακτικό ή σας επιστρέφω τα χρήματα σας με όποιο κούρεμα μεσολαβίσει το οποίο επίσης δεν είναι
πρακτικό, γι' αυτό προσοχή στις συναλλαγές σας. (πχ με έμβασμα πάντοτε έτρωγα κούρεμα 3€ από το ποσό που μου στέλνανε).
- Αποστολές θα γίνονται αφού εμφανιστεί το ποσό που συνεννοηθήκαμε στο λογαριασμό μου και στις επόμενες 1-3 εργάσιμες (Μ.Ο. 2 εργάσιμες).
- Η αγγελία έχει μπει και αλλού (που σημαίνει πως παίζει να ενδιαφερθούν και άλλοι, χωρίς να το γνωρίζετε).
- Η αγγελία απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.
- ΣHΜΑΝΤΙΚΟ: ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ (επίσης όχι ανταλλαγές).