Χρησιμοποιώ ΗΤ εδώ και 5 μήνες, έχω διαβάσει εκατοντάδες σελίδες στο φόρουμ και αλλού, για να καταλήξω στο εξής συμπέρασμα: Ο τρόπος λειτουργίας του συγκεκριμένου μοντ είναι ό,τι πιο απλό και επομένως ό,τι πιο σύνηθες μπορεί να σκεφτεί κανείς. Αναφέρομαι στον τρόπο λειτουργίας του ατμοποιητή. Αν μου ζητούσαν να σχεδιάσω πως φαντάζομαι τον τέλειο ΗΤ (εμένα με τις ελάχιστες γνώσεις μου) θα σχεδίαζα κάτι τέτοιο. Δηλαδή την μπαταρία κάτω, τη δεξαμενή του υγρού στη μέση, το φιτίλι να κολυμπάει μέσα στη δεξαμενή και να ανεβαίνει πάνω για να δώσει υγρό στην αντίσταση. Σύστημα απλό με τροφοδοσία εμπνευσμένη από τα γνωστά σε όλους μας καντήλια, τις λάμπες λαδιού κλπ (κάτω υγρό, πάνω φιτίλι και καύση). Ούτε αεραγωγοί, ούτε πολυεστέρες, ούτε τρίχες. Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση ο τύπος το απλοποίησε τελείως. Δεν έβαλε ούτε καν βίδες για την προσαρμογή της αντίστασης. Πολύ καλό!
PS. Το μόνο που με χαλάει στο συγκεκριμένο είναι πως το βρίσκω λίγο χοντρό. Θα το προτιμούσα λεπτότερο κι ας ήταν (αναγκαστικά) πιο μακρύ. Και μην μου την πέσετε για τις… προτιμήσεις μου