vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

525 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, Mensanos, Milarepa, manoslykos, lagoudakis, camber

Five Pawns mix and vape

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Five Pawns mix and vape
« Απάντηση #210 στις: Οκτωβρίου 29, 2017, 22:14 »
Για να μη διαταράξω την ισορροπία pg/vg του κλασσικού υγρού, έκανα μίξη 5 ml pg (18mg/ml) με 5 ml vg (100mg/ml). Mε τον τρόπο αυτό ετοίμασα 10ml βάσης (50/50 pg/vg) με περιεκτικότητα νικοτίνης 59 mg/ml. Πρόσθεσα αυτά τα 10 ml στην castle long flavor base παίρνοντας έτσι ένα τελικό έτοιμο υγρό 60 ml με αναλογία 50/50 pg/vg και συνολική περιεκτικότητα νικοτίνης 10mg/ml περίπου.
Όπως έχω ήδη αναφέρει, η castle long flavor base είναι ουσιαστικά ένα έτοιμο υγρό με μηδενική περιεκτικότητα νικοτίνης. Πολύ ανοιχτόχρωμο αρχικά. Με το άνοιγμα του φιαλιδίου και την προσθήκη διαυγούς νικοτινούχας βάσης αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει μια πιο σκούρα απόχρωση. Αρχικά η διαφορά είναι εμφανής σε σχέση με ένα παλαιωμένο castle long της σειράς Insignia με περιεκτικότητα νικοτίνης 18 mg/ml. Να επισημάνω βέβαια ότι και το έτοιμο αυτό castle long ήταν αρχικά πολύ πιο ανοιχτόχρωμο. Μετά από δύο ημέρες ωρίμανσης λοιπόν......    

Γευστικά το έτοιμο πλέον castle long είναι ίδιο με το castle long της σειράς Insignia. Στα 10mg/ml περίπου μου έδωσε δυνατό χτύπημα και έντονη-καθαρή γεύση. Για τη δοκιμή του υγρού χρησιμοποίησα δύο ατμοποιητές. Τον Vandyvape Berserker και τον Coppervape Skyline clone. Με τον Berserker και την πιο σφιχτή τζούρα πήρα συνολικά καλύτερη ανάλυση γεύσης. Άσχετα πάντως από τον ατμοποιητή, έχω την αίσθηση ότι το υγρό δεν θα απογοητεύσει τους φίλους του κλασσικού castle long. Επιτέλους μετά από καιρό και έχοντας δοκιμάσει πολλούς κλώνους ατμίζω το αυθεντικό υγρό. Δεν είναι mixology edition και μάλλον δεν θα επιδέχεται μεγαλύτερη αραίωση αλλά είναι castle long που μπορεί να φέρει ο ατμιστής στα μέτρα του με την προσθήκη της νικοτινούχας βάσης που θα επιλέξει. Και τέλος, δεν έχει σχέση με τα castle long tpd μπουκαλάκια των περιορισμένων από κάθε άποψη επιλογών.            
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2018, 19:46 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος teo77

• 1450
« Απάντηση #211 στις: Οκτωβρίου 29, 2017, 23:27 »
Δυστυχως εχω εδω και καιρο ενα ιδιο της insignia 3mg και μπορω να πω οτι με το ζορι το ατμιζω,μιας και μου φαινεται πολυ κουραστικο.

Συμφωνω με Tem οτι ειναι πιο ισορροπημενο απο το 10μελο.

Αποσυνδεδεμένος apellis

• *
  • 53
« Απάντηση #212 στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 00:48 »
Θα συμφωνήσω με τον [member=377]Tem[/member] για τα γραφόμενά του. Ενα υγρό περίπου ίδιο με αυτά της σειράς Insignia (30ml), ίσως με λίγο μικρότερη ένταση αρώματος και ίσως λίγο πιο γλυκό (έτσι μου φάνηκε εμένα προσωπικά) και ίσως λίγο καλύτερο από ορισμένες παρτίδες 10ml της σειράς Insignia, που αγόρασα κατά καιρούς (εμφιαλωμένων στην Ισπανία).
Εγώ προσωπικά έφτιαξα δύο 30μελα στα 3,33mg/ml,  το ένα 30μελο φτιαγμένο με βάση pink mule και το άλλο με βάση atmos και οι δύο βάσεις των 50/50. Το δεύτερο όμως (αυτό με την βάση atmos), μου φαίνεται λίγο πιο αδύναμο σε άρωμα και ίσως λίγο πιο γλυκό. Ωρίμανση 5 ημερών, χρώμα, που δεν έχει σχέση με αυτό που ξέραμε και ίσως λόγω χαμηλής περιεκτικότητας σε νικοτίνη το χρώμα να μην αλλάξει δραματικά. Οσμή από το μπουκάλι λίγο διαφορετική και φυσικά πιο αδύνατη σε σχέση με το αυθεντικό. Δεν μπορώ να πω ότι θα αλλάξει με την ωρίμανση. Θα δούμε.
Δοκιμή σε dripper le magister clone, όπου ατμίζω το Castle long κάθε βράδυ εδώ και 2 χρόνια διαρκώς.
Για αραίωση δεν το συζητάμε. Μόλις ρίξεις στον dripper μερικές σταγόνες βάσης καταλαβαίνεις την διαφορά. Να σκεφτεί κανείς ότι το παλιό Castle long σήκωνε αραίωση ακόμη και 50% (έτσι το ατμίζω εγώ προσωπικά).
Δοκιμή  1. Castle long Insignia παραγωγής 10/16 original  
           2. Castle long Insignia παραγωγής 10/16 αραιωμένο σε ποσοστό 50% (αυτό το ξέρω καλά γευστικά)
           3. Castle long flavor με βάση pink mule
           4. Castle long flavor με βάση atmos
Εν κατακλείδι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #213 στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 07:18 »
Συνεπώς, έχουμε ένα υγρό που γευστικά βρίσκεται μεταξύ των σειρών mixology & insignia, αλλά πιο κοντά στην δεύτερη :(

Θα πάρω ένα μπουκάλι να δοκιμάσω στον the dripper που το άτμιζα σταθερά, αλλά με αυτά που διαβάζω κρατάω μικρό καλάθι...

Αποσυνδεδεμένος mpari

• 632
  • Δυο λαλούν και τρείς χορεύουν
« Απάντηση #214 στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 07:39 »
... Άσχετα πάντως από τον ατμοποιητή, έχω την αίσθηση ότι το υγρό δεν θα απογοητεύσει τους φίλους του κλασσικού castle long. ...
Αλληλούια, αλληλούια φίλε μου τώρα το διάβασα και ψάχνω να το παραγγείλω (και ας τσούζει)

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #215 στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 07:46 »
Συνεπώς, έχουμε ένα υγρό που γευστικά βρίσκεται μεταξύ των σειρών mixology & insignia, αλλά πιο κοντά στην δεύτερη :(

Θα πάρω ένα μπουκάλι να δοκιμάσω στον the dripper που το άτμιζα σταθερά, αλλά με αυτά που διαβάζω κρατάω μικρό καλάθι...
Ίδιο με το castle long της σειράς Insignia και βέβαια ίδιο με αυτό της νέας σειράς Signature Vapor που διατίθεται στην αγορά της Αμερικής αλλά όχι της Ευρώπης. Από εκεί και πέρα υπήρχαν ενδεχομένως μικροδιαφορές ακόμα και μεταξύ παρτίδων της ίδιας σειράς χωρίς όμως να επηρεάζουν ουσιαστικά τα γευστικά χαρακτηριστικά του υγρού. Στην περίπτωση των tpd φιαλιδίων έχουμε να κάνουμε με ένα διαφορετικό υγρό που αναμειγνύεται και συσκευάζεται στην Τσεχία. Το castle long στις mix and vape συσκευασίες είναι castle long :yes: :yes: :yes:.
Θυμίζω επίσης την απάντηση της Five Pawns σε σχετική ερώτηση του [member=12312]andreasd[/member]
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 30, 2017, 11:03 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #216 στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 16:47 »
Ένας τρόπος υπάρχει να διαπιστώσουμε αν τελικά το υγρό αξίζει, μια ερώτηση στον Θέμη ο οποίος γνωρίζει τα αισθήματα μου για το Castle Long: Θέμη, το αγοράζω άφοβα, ή θα φάω φόλα?

Από κινητό.

Αποσυνδεδεμένος Xainis

• **
  • 239
« Απάντηση #217 στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 17:23 »
Οπότε αφού δεν μπορούμε να παίξουμε σε υψηλή νικοτίνη (τουλάχιστον όσοι δεν έχουμε καβάτζα) να δοκιμάσω να κάνω ένα με 3mg να το κάνω σε restricted πνευμονική ή δεν θα λέει με τόση pg? Ρωτάω γιατί δεν έχω δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο με άλλο υγρό. Όποιος το έχει κάνει ας μου πει μια γνώμη..

Sent from my iPad using Tapatalk

Συνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #218 στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 20:11 »
Και το δικό μου εξελόφυλλο Κώστα έτσι δουλεύει. Πρέπει μόνος σου να προσεγγίσεις το σωστό αποτέλεσμα αλλάζοντας τα νούμερα στις ποσότητες. Αλλά δεν είναι τίποτα δύσκολο και σιγά-σιγά αποκτώντας πείρα, το αποτέλεσμα είναι θέμα 4-5 αλλαγών στο νούμερο. Επίσης και μένα δεν με λέει Καραμήτρο το εξελόφυλλο! Δεν του επιτρέπω πολλές πολλές οικειότητες... :nope:

ΥΓ. Εσείς οι γκρινιάρηδες που θέτε να μιλήσουμε για το Castle Long, δεν έχετε παρά να περιμένετε να αποφανθεί ο [member=6701]lagoudakis[/member]. Ζήσε Μάη μου δηλαδή... :laugh1:
τι αργησα;μια χαρα το βλεπω το υγρακι,επειδη ειμαι μεγαλος ανθρωπος δεν θυμαμε πως ηταν πριν 2 χρονια,αλλα ειναι καλυτερο σιγουρα απο τα τραγικα 10μελα που κυκλοφορουν

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #219 στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 23:27 »
Ένας τρόπος υπάρχει να διαπιστώσουμε αν τελικά το υγρό αξίζει, μια ερώτηση στον Θέμη ο οποίος γνωρίζει τα αισθήματα μου για το Castle Long: Θέμη, το αγοράζω άφοβα, ή θα φάω φόλα?

Από κινητό.
Άφοβα Τρύφωνα ;)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #220 στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 23:32 »
Μαμώτο, δηλαδή πάνω που μου έμειναν 2-3 ευρουλάκια για να πάρω και τίποτα άλλο εκτός CL, τώρα πάλι θα τα ξαναχώνω στην FP?
Και εντάξει, ο Τρύφωνας που τα ατμίζει σαν την θεία κοινωνία μια στο τόσο οκ.
Εγώ ο ταλαίπωρος που δεν τους φέρομαι σαν σπάνιο reserve malt και τα πίνω σαν νεράκι?  :wall:
Πάω να τσαφάρω αντιστάσεις για τον the dripper...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 30, 2017, 23:42 από thenetpoet »

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #221 στις: Οκτωβρίου 30, 2017, 23:37 »
Επόμενη δοκιμή το reserve......θα είναι κι αυτό πολύ καλό :yes:

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 611
« Απάντηση #222 στις: Νοεμβρίου 01, 2017, 11:49 »
@ Tem. Θεμη καλη σου μερα. Παρελαβα το 5 pawns-black flag.. σε 50ml - 0 mg. Εχω ετοιμη βαση 50/50 σε 9 mg.
Σε τι αναλογια αρωματος υγρου και βασης πρεπει να αρραιωσω ? Βοηθεια plzz ! Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος pelegrin07

• **
  • 213
« Απάντηση #223 στις: Νοεμβρίου 01, 2017, 11:58 »
Αν προσθεσεις 10μλ θα βγάλεις 60μλ υγρό με 1.5mg νικοτίνη

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #224 στις: Νοεμβρίου 01, 2017, 13:09 »
Έτσι ακριβώς. Θα χρειαστείς 10 ml 18άρας βάσης για να κάνεις 60 ml υγρού με περιεκτικότητα νικοτίνης 3mg/ml. Για να κάνεις υγρό με περιεκτικότητα 6mg/ml θα χρειαστείς 10 ml 36άρας βάσης κ.ο.κ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359914 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450115 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374808 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15293 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F