vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

681 επισκέπτες, 7 χρήστες
lounik, Tem, camber, antre, manoslykos, Mimhsdr, mathimatikos1966

Five Pawns mix and vape

Αποσυνδεδεμένος andreasd

• **
  • 302
  • Φύλο: Άντρας
  • Through the darkest night..cms the brightest light
Απ: Five Pawns mix and vape
« Απάντηση #135 στις: Οκτωβρίου 20, 2017, 16:59 »
Όλα καλά με τη γεύση αλλά με το χτύπημα υπάρχει θέμα. Μήπως θέλει σκέτη pg με νικοτίνη? Δε νιώθω τίποτα.. Κανας άλλος δεν έχει δοκιμάσει να μας πει εντυπώσεις?

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #136 στις: Οκτωβρίου 20, 2017, 17:15 »
με τι νικοτινη την εφτιαξες;εγω εβαλα ενα boosteraki 10ml με 20mg αλλα λογικα και εγω δεν θα καταλαβω τιποτα,περιμενω την δευτερα να μου ερθει νικοτινη απο τον ζαχο 72αρα οποτε θα του βαλω 0,5ml να δω πως θα παει

Αποσυνδεδεμένος andreasd

• **
  • 302
  • Through the darkest night..cms the brightest light
« Απάντηση #137 στις: Οκτωβρίου 20, 2017, 17:21 »
Βασικά έβαλα 10ml full pg 18mg/ml + 10ml full vg 18mg/ml. Το θέμα μου δε νομίζω να είναι η νικοτίνη γιατί κάνω 6mg/ml και τώρα υποτίθεται είναι 4.5 . Ο Ζάχος ποιός είναι να πούμε :hmmm:? Με τρώει ο κώλος μου να ρίξω άλλο ένα 10μελο 50/50, σαν γεύση είναι αρκετά έντονη πότε δε νομίζω να νερώσει πολύ αλλά άμα γίνει καμια λαλακία την έβαψα μετά. Όσοι το πήρατε πως κρατιέστε? Εγώ ούτε 24ωρο δεν το άφησα... :))

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Μ

• **
  • 283
« Απάντηση #138 στις: Οκτωβρίου 20, 2017, 19:59 »
Castle Long shake and vape λοιπον.
Σαν την προηγουμενη αηδια, δεν ειναι!
Αυτο ειναι σιγουρο.
Σαν το mixology, επισης δεν ειναι!
Ειναι ομως πολυ κοντα στη σειρα signature  insignia!! Την πρωτη signature  insignia!!
Οχι σαν αυτο το τελευταιο ξερασμα, που και αυτο signature insignia λεγοταν!
Ειναι πολυ κοντα επομενως, με το υγρο που ειχαμε μετα την πρωτη αλλαγη, αρχες του 2015 αν θυμαμαι καλως.
ΟΧΙ ιδιο, αλλα πολυ κοντα.
Για μενα, θελει σιγουρα παλαιωση! Τουλαχιστον 20ημερο.
Δε δινει ακομη την αναλυση των γευσεων. Ερχονται μπουκωμενες οι γευσεις. Τις διακρινεις ομως!
Ειναι πολυ κοντα σε ο,τι προανεφερα!
Το αραιωσα με ενα 10μελο 20αρας νικοτινης, οποτε βγηκα λιγο πανω απο τα 3mg. Ατμιζω στα 6 mg,οποτε ουτε λογος για χτυπημα.
Εστησα στο Le Zephyr -εκει απολαμβανα πραγματικα,αυτο το υγρο- με 35αρι κανθαλ, σε 2,5 πυρηνα, 6 σπειρες κοντα στα 0.9 Ωμ.
Τελικο συμπερασμα και εχοντας κανει αμετρητα μπουκαλια στο παρελθον.
Δεν ειναι ιδιο με το mixology.
Δεν ειναι ιδιο με το πρωτο signature  insignia.
Ειναι ομως πολυ κοντα!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΗΔΙΑ.
Θα το αγορασω παλι.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2017, 21:46 από ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Μ »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #139 στις: Οκτωβρίου 20, 2017, 20:03 »
Κάπου μπερδευτηκες νομίζω Αποστολε. Το CL ανήκε στην σειρά Mixology, δες και την ψηφοφορία. Τελευταία, έγινε insignia, μαζί με όσα υγρά των παλιών Mixology και Signature δεν αποσύρθηκαν.

Από κινητό.

Αποσυνδεδεμένος steve35

• **
  • 453
« Απάντηση #140 στις: Οκτωβρίου 20, 2017, 20:05 »
Castle Long shake and vape λοιπον.
Σαν την προηγουμενη αηδια, δεν ειναι!
Αυτο ειναι σιγουρο.
Σαν το mixology, επισης δεν ειναι!
Ειναι ομως πολυ κοντα στη σειρα signature!! Την πρωτη signature!!
Οχι σαν αυτο το τελευταιο ξερασμα, που και αυτο signature λεγοταν!
Ειναι πολυ κοντα επομενως, με το υγρο που ειχαμε μετα την πρωτη αλλαγη, αρχες του 2015 αν θυμαμαι καλως.
ΟΧΙ ιδιο, αλλα πολυ κοντα.
Για μενα, θελει σιγουρα παλαιωση! Τουλαχιστον 20ημερο.
Δε δινει ακομη την αναλυση των γευσεων. Ερχονται μπουκωμενες οι γευσεις. Τις διακρινεις ομως!
Ειναι πολυ κοντα σε ο,τι προανεφερα!
Το αραιωσα με ενα 10μελο 20αρας νικοτινης, οποτε βγηκα λιγο πανω απο τα 3mg. Ατμιζω στα 6 mg,οποτε ουτε λογος για χτυπημα.
Εστησα στο Le Zephyr -εκει απολαμβανα πραγματικα,αυτο το υγρο- με 35αρι κανθαλ, σε 2,5 πυρηνα, 6 σπειρες κοντα στα 0.9 Ωμ.
Τελικο συμπερασμα και εχοντας κανει αμετρητα μπουκαλια στο παρελθον.
Δεν ειναι ιδιο με το mixology.
Δεν ειναι ιδιο με το πρωτο signature.
Ειναι ομως πολυ κοντα!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΗΔΙΑ.
Θα το αγορασω παλι.
Έχουμε μπερδευτεί με τις σειρές .....εγώ έκανα πρώτη φορά castle long τον Νοέμβρη του 2015 αν είναι όπως τότε , τότε θα είναι super!!!  αλλά μήπως εννοείς αρχές 2016;

Sent from my iPad using Tapatalk

Κάπου μπερδευτηκες νομίζω Αποστολε. Το CL ανήκε στην σειρά Mixology, δες και την ψηφοφορία. Τελευταία, έγινε insignia, μαζί με όσα υγρά των παλιών Mixology και Signature δεν αποσύρθηκαν.

Από κινητό.
Πάντως και σαν τα πρώτα που βγήκαν από insignia να είναι δεν ήταν άσχημο

Sent from my iPad using Tapatalk

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2017, 20:57 από jeke04 »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #141 στις: Οκτωβρίου 20, 2017, 20:13 »
Όπως το λες: δεν ήταν άσχημο. Που όμως απείχε πολύ από το "είναι υπέροχο" του παρελθόντος...

Από κινητό.

• **
  • 283
« Απάντηση #142 στις: Οκτωβρίου 20, 2017, 20:14 »

Από κινητό.

Εχεις απολυτο δικιο Τρυφωνα. Insignia εννοουσα! Να διορθωσω τα πιο πανω με τροποποιηση.

@ steve35
Και συ εχεις δικιο! Η πρωτη αλλαγη εγινε τελη 2015, αρχες 2016.
Ειναι πολυ κοντα σ'αυτο.
Υ.Γ μαλλον συγκινηθηκα πολυ, μ'αυτο που ατμισα και δεν ειχα το νου μου σε ο,τι εγραφα!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2017, 22:19 από ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Μ »

Αποσυνδεδεμένος steve35

• **
  • 453
« Απάντηση #143 στις: Οκτωβρίου 20, 2017, 20:23 »
Τελωσπαντων θα δούμε άστο τουλάχιστον μια εβδομάδα να δεις πως θα εξελιχτεί ακόμα και τα έτοιμα μετά από κάποιες μέρες άλλαζαν προς το καλύτερο. Εγώ έχω ένα 60 μελό που δεν το έχω ανοίξει και κλείνει χρόνο τώρα το Νοέμβρη. θέλω να δω ο χρόνος που πέρασε μηπως το άλλαξε προς το καλύτερο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• **
  • 283
« Απάντηση #144 στις: Οκτωβρίου 20, 2017, 20:45 »
Εχω και γω δυο 60μελα, απο τις αρχες Φλεβαρη!! Τελευταια φορα που ατμισα απο το ενα, ηταν το Μαιο!
Απο τοτε δεν τολμησα να ξαναατμισω! Ανοιγα που και που, μυριζα και ξανακλεινα το μπουκαλι.
Ειχα πολυ καιρο να τα ανοιξω και σημερα επα να κανω ενα οσφρητικο συγκριτικο.
Σιγουρα τωρα, δε μοιαζει η μυρωδια με κεινο το απαισιο πραγμα και καποια στιγμη σκεφτομαι να τα δοκιμασω παλι!!
Αλλα παλι, πρεπει να εισαι πολυ γενναιος, για αυτο που μπορει να σου συμβει!!

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #145 στις: Οκτωβρίου 21, 2017, 01:07 »
Βασικά έβαλα 10ml full pg 18mg/ml + 10ml full vg 18mg/ml. Το θέμα μου δε νομίζω να είναι η νικοτίνη γιατί κάνω 6mg/ml και τώρα υποτίθεται είναι 4.5 . Ο Ζάχος ποιός είναι να πούμε :hmmm:? Με τρώει ο κώλος μου να ρίξω άλλο ένα 10μελο 50/50, σαν γεύση είναι αρκετά έντονη πότε δε νομίζω να νερώσει πολύ αλλά άμα γίνει καμια λαλακία την έβαψα μετά. Όσοι το πήρατε πως κρατιέστε? Εγώ ούτε 24ωρο δεν το άφησα... :))
αυτη την νικοτινη λεω https://www.zachospharmacy.gr/el/-protes-yles-ximikes-ousies-syntiritika-gia-spitika-kalllyntika/3747-nicotine-72-wv-in-glycerol-100gr-72-tois-ekato-kathari-nikotini-farmakeutikis-poiotitas-5200012112547.html αλλα με προσοχη ε;

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #146 στις: Οκτωβρίου 21, 2017, 09:19 »
Αυτό που μαθαίνω πάντως τις τελευταίες ημέρες από διάφορες αξιόπιστες πηγές, είναι ότι έχουν αρχίσει έλεγχοι στα μαγαζιά με πλήρη επισημότητα, δηλαδή εισαγγελέα, υπάλληλο του χημείου του κράτους κτλ.
Κοινώς δεν κάθονται να πιστέψουν τους κατασκευαστές για το αν ένα υγρό είναι άρωμα και δεν ατμίζεται ως έχει. Μια ανάλυση θα κάνουν, θα δουν ότι έχει μέσα vg ή/και pg εκτός από αρώματα και μετά "καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0"...
Αγριεύουν τα πράγματα, μειώνονται δραματικά οι επιλογές μας και εμείς καθόμαστε και τους βλέπουμε χωρίς αντιδραση.

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #147 στις: Οκτωβρίου 21, 2017, 09:24 »
...Σε MH μαγαζιά του ΣΕEΗΤ,να τα λέμε και αυτά  ;)

Διαγραφή άμεσης παράθεσης <--Click
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2017, 13:54 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #148 στις: Οκτωβρίου 21, 2017, 09:33 »
Θα βγούμε οφ, αλλά απλά δεν έχει σημασία αν είναι εντός η εκτός σεεητ αλλά ότι δίνουν ιδέες στους τσιγαράδες..

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #149 στις: Οκτωβρίου 21, 2017, 09:59 »
Take the egg and barber it... :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359768 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114189 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450009 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110663 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328076 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F