vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

380 επισκέπτες, 3 χρήστες
maraki1308, Doubt, tony1976

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος Antiprosopos

• **
  • 146
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν εχω προκαταλήψεις: μισώ τους πάντες εξ’ ίσου.
ΠΟΙΟ απο ολα αυτα πηρες για να δοκιμασεις φιλε tony1976 ;

TI πηρες ; Flavour shot, shortfill η Αρωμα ;

Eυχαριστως να βοηθησουμε ολοι μας - γινε ομως και εσυ λιγακι πιο σαφης bro ...

(YΓ : Χμμμ ... επειδη βλεπω εκ των υστερων οτι με καποιο τροπο καταφερες να "χωσεις" την ερωτηση ΜΕΣΑ στην παραθεση - και μαλιστα κατω απο τα Rope Cut - αν τελικα ενδιαφερεσαι για το Dark Thirty σε S&V , η Rope Cut  λεει 1 με 3 ημερες. Εγω προσωπικα το αφηνω να ομογενοποιηθει περιπου μια εβδομαδα και θεωρω οτι μου δινει εκει το maximum απο οσα μπορει η διαδικασια να μου δωσει . Αν ομως προκειται για κατι αλλο, παρακαλω διευκρινησε.)
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 08:37 από Antiprosopos »

Συνδεδεμένος tony1976

• **
  • 308
Είμαι αρνητής πρεσβυωπίας συγγνώμη.🤣To Watson White Gold, 20/60 flavor shot. Το οποίο εύχομαι ειλικρινά να μην είναι τόσο έντονο, όπως μυρίζει από το μπουκάλι,η κρέμα εννοώ. Θα προτιμούσα να υπερισχύει ας πούμε το καπνικό στοιχείο. Ευχαριστώ.

• **
  • 146
Θα εχεις  αρκετή "καπνικη" αίσθηση , μην ανησυχείς : η καπνικη βάση είναι Cavendish , στα όρια της δυναμικής ενός κομψού, βανιλατου πούρου. Κατά τα άλλα, η εμπειρία δείχνει ότι τα "κρεμο- καπνικα" θέλουν γενικά μεγαλύτερο χρονο "ωρίμανσης" για να δέσουν - προσωπικά προτιμώ να τα αφήνω ήσυχα για καμμία δεκαπενταρια μέρες έως μηνα  αν πρόκειται για flavour shots. Τα shortfills  (που είναι και η περίπτωση μας) γενικά  λένε λιγότερο, ίσως μια με τρεις μέρες, αλλά εγώ το αφήνω πάλι δύο εβδομάδες - βρίσκω ότι γίνεται πιο "πλήρες". To φτιάχνω αυστηρά 70/30 Vg/Pg ratio με οπλισμό 3αρα νικοτίνη. ΑΝΕΒΑΣΕ WATT KAI ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ !
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 05, 2025, 22:35 από Antiprosopos »

Συνδεδεμένος tony1976

• **
  • 308
Συγγνώμη είμαι έξω. Ευχαριστώ πολύ. Δεν είναι shortfill όμως, αλλά flavor shot. Άρα τις θέλει τις 2 εβδομάδες λογικά. Θα κάνω σκέτη βάση μέχρι να ωριμάσει. 50-50 το έκανα, περίπου 9mg, και ατμίζω γύρω στα 14-16 watt. Πάντως ποιοτικό φαίνεται σίγουρα, ελπίζω να μην έχει πολλά κατάλοιπα μόνο, γιατί ήμουν κακομαθημένος τόσα χρόνια που έκανα σκέτη βάση με λίγες σταγόνες net, περίπου 30 ανά 10 ml. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

• **
  • 146
Δυστυχώς εδώ θα έχεις θέμα : Όλα τα κρεμώδη καπνικα αφήνουν κατάλοιπα . Και αν μιλάμε και για mtl  εργοστασιακές αντιστάσεις , άσε ...

Κατά τα άλλα, πρόκειται για flavour shot και όχι για shortfill όπως έγραψα εκ παραδρομής, έχεις δίκιο.  Δεν το έχω δοκιμάσει όμως σε 50- 50 pg/vg , ούτε σε  mtl ατμισμα : διαισθητικά, δεν μου έκανε "κλικ"  για τέτοια χρήση - μιας και σε χαμηλά watt  χρησιμοποιώ συνηθως πιο απλά αρώματα ακριβως γιατί βρισκω ότι οι "γκουρμεδιες" μπουκωνουν τις αντιστασεις - άρα δεν ξέρω τι ακριβώς θα εισπράξεις. Και βεβαίως, υπάρχει πάντα ο υποκειμενικός παράγοντας καθως και η διαφορες στην απόδοση ανάμεσα στις αντιστάσεις που μπορείς να χρησιμοποιείς (άλλο πχ ο ναυτίλος , άλλο ο zenith και άλλο μια diy αντισταση). Είναι όμως σε κάθε περίπτωση υγρό top class που - αφού μπήκες στον κόπο να το ψάξεις, μακάρι να σου αρεσει.
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 09:13 από Antiprosopos »

Συνδεδεμένος tony1976

• **
  • 308
Απ: Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες
« Απάντηση #1835 στις: Σήμερα στις 09:42 »
Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ.Κατά πάσα πιθανότητα θα με λιγώσει,γιατί το πιο γλυκό υγρό που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια ήταν η Tribeca από Halo,άρα θα το αραιώσω λίγο,θα κάνω τα 60 ml 100 πχ.Άρα ίσως σωθεί η παρτίδα κάπως.Θα το αφήσω 2 εβδομάδες,και βλέπουμε.Voopoo ποντάκι έχω απλά,το P2.Από γεύση είναι εξαιρετικές,καμιά σχέση με Zenith κλπ.Θα σου πω εντυπώσεις μόλις το ατμίσω.Σε ευχαριστώ και πάλι, καλή συνέχεια.
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 10:36 από Tem »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 363773 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:42
από tony1976
Omerta Liquids Shake and Vape 38 20493 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:35
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 237 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 354 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1241 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 879124 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468909 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1915520 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 523388 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1672 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 377519 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 704174 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ