Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

449 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, maprix, guss, thanos1071, infierno, Vagglan

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 374416 φορές)

Αποσυνδεδεμένος mimis

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: ΚΕΡΚΥΡΑ
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
Γιατί χάνεις με τον αναδευτήρα; Εμένα με εχει εξυπηρετήσει απόλυτα.
Με σύρριγες δεν μένει μεσα τους τίποτα, στη μεταφορά από το δοχείο ανάδευσης στο μπουκάλι φύλαξης άντε να χαθεί 0.3 ml.
Φασίνα δεν εχω κάνει ποτέ λόγω ανάδευσης. Δεν καταλαβαίνω τι φασίνα κάνεις, τι λερώνεται;
Να πω την αλήθεια εχω μεγάλο χώρο (μια κανονική κουζίνα) αφιερωμένο στην κατασκευή υγρών, δεν τα πηγαίνω-φέρνω.

Αποσυνδεδεμένος lounik

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
Καλά μην παίρνεις της μετρητής όπως τα έγραψα αλλά το μαγνητάκι και το δοχείο ανάδευσης θέλουν το πλύσιμο τους και στέγνωμα. Από το δοχείο με το μεγάλο στόμιο δεν μπορείς να το αδειάσεις κατευθείαν στο gorilla και τραβώντας το με μεγάλη σύριγμα διατροφής όλο και κάτι μένει πίσω.
Εάν αφήσω και ένα κουτί με το fan στην κουζίνα, θα με κυνηγάνε με την πιρούνα σερβιρίσματος, οπότε βαλε και 5 λεπτά χρόνο για στήσιμο μάζεμα ξανά αποθήκευση του αναδευτήρα.

Βασικά έχω κάψει τον ρυθμιστή στροφών και το έχω με τροφοδοτικό σε βήματα των 1,5 volt για αυτό έχω ξενερώσει.  
:))

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • mod-team
  • Τόπος: Αλιμος
  • Πανορατμίξ
Γιάννη, αν το λες για το post μου, το μπουκαλάκι δεν περιείχε σταγόνα παραπάνω από 4,5ml. Εγώ ήμουν αυτός, αν θυμάσαι, που έλεγα: Παιδιά, στραγγίξτε καλά το μπουκάλι της νικοτίνης του Δόγγανου! Περιέχει 79+ml!

Πώς στην ευχή έβγαζα 6ml από τις παλιές συσκευασίες White Castle;
Θανάση, γενικά μιλάω για το συγκεκριμένο θέμα.Μερικοί δεν αφιερώνουν τον απαραίτητο χρόνο να στραγγίξουν καλά το μπουκάλι και ειδικά στις μεγάλες συσκευασίες snv τα τοιχώματα κρατάνε αρκετό άρωμα αν δεν τους δώσεις αρκετή ώρα να στραγγίξουν.

Αποσυνδεδεμένος Chrisfougar

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
εχει δοκιμασει κανεις γενικα τη σειρα της furiosa? ενδιαφερομαι κυριως για τον dragon clouds

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • mod-team
  • Τόπος: Αλιμος
  • Πανορατμίξ
ενα lava drops έχω και ωριμάζει, συμπαθητικό μου φαίνεται, όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Αποσυνδεδεμένος THED

• e-medium ατμιστής
  • **
Πόσο καιρό θέλουν ωρίμανση? Πάντως νομίζω ότι είναι από  τα snv που σαν γεύση είναι πολύ κοντά στα έτοιμα .

Αποσυνδεδεμένος Besko

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
Ας αφήσουν όλες οι εταιρείες τα παραμύθια  ... διότι στο τέλος θα οδηγηθούμε στην απαγόρευση του Shake and Vape .... κανονικό DIY είναι και οι χρόνοι ωρίμανσης σχεδόν με αυτά που είχαμε σε ότι φτιάχναμε  ....

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Αυτό το έχουμε πει και στο παρελθόν. Η φράση SnV, βγάζει νόημα μόνο αν τη μεταφράσεις ως "προσθέτεις βάση και δεν χρειάζεται να κάτσεις να φτιάξεις μια συνταγή μόνος/η σου".

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• Ανθυπομέλος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
http://www.wecig.gr/66-νέφαλο

Ξαθέρι? Αλάργο? Ταχινή? Αμάλαγο? Κοπέλι? Χούμελη? Άθος? 🙄

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
    • cpbaroqueTheBlog
Οι Έλληνες σεφ τα πάνε πολύ καλά τελευταίως (με τα υγρά τους). Οι Έλληνες μαρκετίστες όχι και τόσο (με τα ονόματα που δίνουν στα υγρά των σεφ...). Το ΝΕΦΑΛΟ να το ατμίσουν αυτοί!   :eyesplash:

ΥΓ. Μα ΝΕΦΑΛΟ;?!!! Κάτι μεταξύ νεφρού και Μαρίας Νεφέλης!  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Οβαλιου Φορμανης

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: χανια
    • www.imeros-shop.gr
Αυτός που έφτιαξε το logo,τόσο σαν σύλληψη,όσο και σαν εκτέλεση κατά την γνώμη μου, είναι γραφίστας μ'α#%@δια

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος opel007

• e-medium ατμιστής
  • **
το pantofla με γευση μπουγατσας τι παιζει με αυτο; ελληνας σεφ;

Αποσυνδεδεμένος Makrixeris92

• e-lights ατμιστής
  • *
Cannoli έχει δοκιμασει κανεις ? Δοκίμασα 2-3 σε ένα μαγαζι μου φάνηκαν απαίσια ολα

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• Ανθυπομέλος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
το pantofla με γευση μπουγατσας τι παιζει με αυτο; ελληνας σεφ;
Γιατί; Ο Τέντυ Μπόυς με γεύση ψωμί & μανταρίνι, πάει πίσω; ( ας το φτιάχναν ψωμί & νεράντζι - περισσότερο συνάδει )

Αυτός που έφτιαξε το logo,τόσο σαν σύλληψη,όσο και σαν εκτέλεση κατά την γνώμη μου, είναι γραφίστας μ'α#%@δια

Κοίτα, θα διαφωνήσω ολίγον για το νέφαλο ( σύννεφο μεν, κάπως κακόηχο δε ). Θα συμφωνήσω για το κεφαλομάντηλο, αλλα θα διαφωνήσω για τις μπατονέτες που κρέμονται. Θα συμφωνήσω για το πηνίο, αλλά θα διαφωνήσω για τον μύστακα, ο όποιος θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί εντός του ( ούτε χαλαρά, ούτε σφιχτά ).

Βασικά, άσχετος είμαι. Ας μιλήσει κάνας γραφίστας ( να μας πει και για τη γραμματοσειρά ).

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 17, 2018, 09:17 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα
Οι Έλληνες σεφ τα πάνε πολύ καλά τελευταίως (με τα υγρά τους). Οι Έλληνες μαρκετίστες όχι και τόσο (με τα ονόματα που δίνουν στα υγρά των σεφ...). Το ΝΕΦΑΛΟ να το ατμίσουν αυτοί!   :eyesplash:

ΥΓ. Μα ΝΕΦΑΛΟ;?!!! Κάτι μεταξύ νεφρού και Μαρίας Νεφέλης!  :laugh1:
:hmmm:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1470 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259160 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719120 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374416 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389651 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263319 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681029 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22299 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2378 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888386 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.