Για τα
Hexocell/Natura τελικά (
σύμφωνα με τον καταστηματάρχη) αυτό που ισχύει είναι το εξής:
Αυτά που είναι 30/60 είναι παλαιότερες παρτίδες και πλέον η εταιρεία τα βγάζει σε 30/100 όμως τα υγρά και η διαλυτότητά τους
είναι ίδια...για αυτό και η ίδια τιμή. Απλά με το μεγάλο μπουκαλάκι μπορείς να το αραιώσεις πιο πολύ αν θες, συν ότι έχεις χώρο και για το shaking.
Η αλήθεια είναι ότι αυτά που έφτιαξα 100άρια ήταν λίγο αραιά, όχι ότι δεν μου κάνουν προσωπικά, αλλά καλό είναι κάποιος που ξεκινά να τα δοκιμάσει να φτιάξει ένα ούτε 60 ούτε 100...ας το πάει 80 και κάνοντας το θα καταλάβει αν θέλει κάτι παραπάνω ή παρακάτω. Η τιμή έτσι κι αλλιώς είναι
super και τα υγρά παρόλο που έχω ακούσει διάφορες απόψεις, προσωπικά και μετά από δοκιμή τα βρίσκω μια χαρά!

...και υποψιάζομαι ότι η αίσθηση και η εντύπωση ότι είναι χαμηλότερης ποιότητας πηγάζει
μόνο από την πολύ χαμηλή τιμή τους χωρίς κάποιο άλλο στήριγμα και άρα παίζει να είναι αβάσιμη. Και εγώ πιστεύω ότι ως πει των πλείστων.. ότι πληρώνεις παίρνεις..αλλά δεν είναι και απαράβατος κανόνας...
Αφού παράπονο το έχω που δεν βγαίνει εκείνο το
Liberty (Hexocell Brand) γιατί το
Manhattan που είναι το αντίστοιχο υγρό με στάμπα
Natura, εκτός του ότι ούτε αυτό το βρίσκω σε Shake N Vape, το συμπυκνωμένο που έχω φτιάξει είναι διαφορετικό/υποδεέστερο από το Liberty.
Με την ευκαιρία να πω ότι νομίζω ότι αξίζουν το δικό τους νήμα στο φόρουμ τα συγκεκριμένα Shake n Vape...Αυτά από εμένα.