vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

371 επισκέπτες, 2 χρήστες
zamploutos, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος forisonex7

• *
  • 20
  • Φύλο: Άντρας
Καλησπέρα στην κοινότητα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πόσα ml υγρού έχει στα 60ml μπουκαλάκι το Mr. Meringue και την αν είναι σκέτο PG. Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος DaDi

• “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”
  • *
  • 66
  • NO PAIN NO GAIN
20ml είναι, και λογικά PG

Καλησπέρα στο φόρουμ, προτείνεται κάποιο S&V ή flavour shot καπνικό - ημικαπνικό με φουντούκι η γενικά ξηρούς καρπούς ΧΩΡΙΣ πυραζίνη που έχουν τα περισσότερα 

Αποσυνδεδεμένος tegonik

• *
  • 72
Συνήθως ατμίζω δικά μου υγρά άλλα που και που, έτσι για θέμα shopping therappy αγοράζω κανα shake&vape. Aυτό που διαπιστώνω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ είναι ότι η γεύση που παίρνω στο δοκιμαστήριο δεν έχει καμία σχέση με την γεύση που παίρνω στους ατμοποιητές μου στο σπίτι. Ενώ μου αρέσει ένα υγρό στο μαγαζί, στους δικούς μου ατμοποιητές δίνει εντελώς διαφορετικό προφίλ, και συνήθως, δεν ατμίζεται!Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
Γι αυτό πάμε με τα ντριπερακια μας στα μαγαζια ή πηγαίνουμε σε μαγαζιά που έχουν ντριπερ και οχι carto και ναυτίλους με καμμενες αντιστάσεις για δοκιμες

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
Χρόνια τώρα συμβαίνει αυτό που αναφέρεις.
Δοκιμάζεις με δικό σου ατμοποιητή να είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει το αποτέλεσμα.

Αποσυνδεδεμένος tegonik

• *
  • 72
μάλιστα...ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Αποσυνδεδεμένος CP23

• *
  • 6
Παιδιά τα φώτα σας επειδή είμαι σχετικά νέος στο άτμισμα (μισό χρόνο πρπ) και μέχρι πρόσφατα την έβγαζα με τα έτοιμα 10mlα :wall:.

Έστω ότι αγοράζω ένα SnV π.χ. σειρά Steampunk 20ml (60ml) ωραία;

Σύμφωνα με calculator για να βγάλω 6mg/ml νικοτινή με 60%PG - 40%VG, θα πρέπει να βάλω δύο μπουστεράκια νικοτίνης των 10ml 18mg/ml 50PG/50VG (σύνολο 20ml δηλαδή) και να συμπληρώσω με μηδενικές βάσεις 14ml VG και 6ml PG ;

Το καταλαβαίνω καλά ή λέω κάτι λάθος;

Αυτό ουσιαστικά που με μπερδεύει είναι το τι περιέχει το έτοιμο άρωμα {12ml άρωμα 100% PG αναφέρει, μαζί με (20-12=) 8ml βάση να υποθέσω;;} Γι' αυτό στο πρόγραμμα βγάζει 33% flavor (!!!) για να φτάσει στα 20ml που είναι το έτοιμο;

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα, δείξτε κατανόηση :))

Ευχαριστώ

Τα αρώματα είναι διαλυμένα σε PG οπότε τα 20ml που σου λέει μπορείς να τα θεωρήσεις 20ml PG για τους υπολογισμούς σου.

Αποσυνδεδεμένος CP23

• *
  • 6
Ναι σωστά, άρα και πάλι το ίδιο βγαίνει..

Αποσυνδεδεμένος apva

• **
  • 386
Σωστά τα υπολογίζεις, χρειάζεσαι τα 2 μπουστεράκια, 14ml VG και 6ml PG για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Αποσυνδεδεμένος CP23

• *
  • 6
Thanks guys!  :thumpup:

Nai_Ego

Σε καρπούζι έχουμε μόνο τα VDLV Bomb και το Steam Train? Ξέρετε κανένα άλλο καλό;

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • 5220
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Tης famous fair το watermelon slash και το timebomb που έχει και λίγο φραουλίτσα είναι τα αγαπημένα μου καρπουζάκια :delicious:

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• 1123
Εγώ πάλι το watermelon slash ντρεπόμουν και να το χαρίσω :)) :))...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 100 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 251 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20275 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878052 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362470 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467181 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909876 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519966 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1620 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375808 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702012 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ