Τέτοιο φανατικό promo καιρό είχα να δω σε οποιοδήποτε νήμα υγρού...
Αυτή η παπαρολογία με το "τεκμηριώστε μου με στοιχεία ότι άσχημο υπάρχει για αυτά τα υγρά" μου θυμίζει πολιτικάντηδες που λέγανε "όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα" ενώ βρώμαγε η πιάτσα από το σούσουρο.
Τεκμηρίωσε μας πρώτα εσύ [member=17163]lageor7[/member] ότι είναι τόσο καλά όσο λες, με στοιχεία βεβαίως και μετά ζήτα από τους άλλους 
Στο ενδιάμεσο, συνέχισε να ατμίζεις ότι υγρό θέλεις και μην ακούς τι σου λένε οι άλλοι, μέχρι να αποδειχτεί η όποια παπάντζα.Τι
Τι να τεκμηριώσω?...αφου απ ότι φαίνεται δεν διαβασες τι έγραψα...δεν εξηγείται αλλιώς.
...
παπαρολογία το κάποιος να ζητά επιχειρήματα απο αυτούς που κάνουν ισχυρισμούς??

...ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....
Διαβάστε χωρίς παροπίδες και μετά ελάτε να μιλήσουμε...Εγώ δεν ισχυρίστικα ότι είναι ποιοτικά ή κάτι άλλο αβάσιμο...
ζήτησα απο αυτούς που ισχυρίζονται ότι
ΔΕΝ είναι να πουν το
γιατί.....Τεράστια διαφορά! .....Πόσες φορές πρέπει να το γράψω?Τόσο μεγάλη αμαρτία είναι που ρωτώ για κάποια υγρά να μαθω παραπάνω επειδη μου αρέσουν και μοιράζομαι την άποψή μου σε ένα φόρουμ? Τουλάχιστον εγώ παραδέχομαι ότι η άποψη μου είναι υποκειμενική καθώς δεν έχω τεκμήρια....αφού το ότι μου αρέσουν τα υγρά δεν μου φτάνει και δεν είναι τεκμήριο...για αυτό και ψάχνω. Και το "διακετύλιο" της Five Pawns και της Halo μου άρεσε αλλά δεν το έκανα ούτε τότε που το έβαζαν!
Φίλε μου με συγχωρείς αν έγινα λίγο επιθετικός αλλά χρησιμοποιήσες λίγο άσχημη φρασεολογία.
Δεν έχω κάτι να χωρίσω και αν πραγματικά πιστεύεις ότι κάνω promo επειδή έχω διαφορετική άποψη οκ...δεν θα σε πείσω με τίποτα.
Και επειδή τραβάει off topic...οκ...αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω απο το "Δεν είναι ποιοτικά γιατί...είναι φθηνά" ή "γιατί το λέει ο Μπάμπης ο Σουγιάς" ή "γιατί...ΈΤΣΙ" ..."γιατί δεν άρεσαν στον Ορέστη"....ας μου το στείλει σε PM επειδή με ενδιαφέρει.
Ναι στο ενδιάμεσο...όλοι θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι κάναμε και πριν...κουβέντα κάνουμε...δεν είναι κακό..
Anyway thanks για το όποιο feedback...sorry αν τράβηξε off topic...Καλή συνέχεια.