Nostra by ScandalΌταν ανηφορίσετε κατά Αγία Παρασκευή μεριά, να θυμηθείτε να πάρετε μαζί και το ντριπεράκι σας και να πάτε στο μαγαζί του φίλου μου του Σπύρου για να δοκιμάσετε ένα υγρό μαγικό. Vapecraft το μαγαζί και Scandal Nostra το υγρό. Μπορείτε να δοκιμάσετε και άλλα υγρά βέβαια αλλά μην ξεχάσετε να στάξετε και λίγο Nostra γιατί θα πάθετε πλάκα. Ή δεν θα πάθετε πλάκα. Γι' αυτό σας λέω να πάρετε το ντριπεράκι σας μαζί...
"Πλούσια μίξη γεμιστών μπισκότων με κρέμα πουτίγκας, πασπαλισμένα με καραμελωμένο σουσάμι. Ένα υγρό με απίστευτη αρμονία και πρωτοτυπία!"Έτσι περιγράφει το υγρό ο κατασκευαστής του και μάλλον δεν θα διαφωνήσω.
Ο τόνος σασίμι εξαιρετικός αλλά το πιάτο του μαγαζιού είναι ο τόνος ταλιάτα. Γι' αυτό το πιάτο και μόνο αξίζει να πάτε στο μαγαζί. Ποιό μαγαζί; Γι' αυτό το πιάτο και μόνο αξίζει να πάτε στο νησί! Μαγικό! Ονειροφαντασία!.....
Ρε;..........Έχω μπλέξει τα copy/paste με το άλλο φόρουμ!........
Επανέρχομαι...
Μπισκότα εγώ δεν πολυ-καταλαβαίνω. Αυτά που καταλαβαίνω είναι το ημίγλυκο
σασίμι σουσάμι και ένα κρεμώδες υπόστρωμα. Το υγρό
δεν είναι πολύ γλυκό, τουλάχιστον όχι σύμφωνα με τα δικά μου μέτρα και σταθμά. Είναι πολύ ισορροπημένο και δεν κουράζει ακόμα και μετά από μπόλικες τζούρες. Επίσης δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές είτε σε χαμηλά βατ είτε σε ψηλά, οπότε εγώ το ατμίζω σε εβίβα στα 14-15 βατ και όχι στον κινέζικο τσίγκο στα 687,5 βατ που ατμίζω τα περισσότερα υγρά τον τελευταίο καιρό. Το υγρό είναι υπέροχο (και είναι και καθαρό!)! Για να καταλάβεις το έχω σε ένα σετάκι που με το προηγούμενο υγρό του φόρτιζα την μπαταρία κάθε τέσσερις μέρες. Τώρα που έχει γεμίσει με Nostra, θέλει φόρτιση κάθε μέρα! Πιπίλα κανονική...
Θα αρέσει αυτό το υγρό γενικά; Δεν έχω ιδέα. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως όποιος το δοκιμάσει δεν θα έχει ατμίσει ποτέ κανένα άλλο υγρό που να του θυμίζει έστω και λίγο το Nostra! Οπότε συμφωνώ απόλυτα με την φράση "απίστευτη αρμονία και πρωτοτυπία" του κατασκευαστή, μια φράση που λίγο-πολύ όλοι οι κατασκευαστές όλων των υγρών την επαναλαμβάνουν αλλά είναι σχεδόν πάντα απλώς μια παπaριά...
ΥΓ. Έχω πάρει κι άλλο ένα υγρό της Scandal αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν κι αυτό είναι τέτοιο αριστούργημα σαν το Nostra, θα κάνω το τραπέζι στον κατασκευαστή. Θα τον πάω στον Ιταλό και θα φάμε τόνο ταλιάτα που είναι πιάτο μαγικό, ονειροφαντασία....αλλά τα διαβάσατε πιο πάνω. Να μην επαναλαμβάνομαι...
ΥΓ2. Κι επειδή ο κακόπιστος μου την έχει στημένη στη γωνία ("πάλι υγρά φαρμακείο μας προτείνει ο μπαρόκος!", "τι νομίζει; πως ληστεύουμε τράπεζες για να ζήσουμε;", "θα πρέπει δηλαδή να πουλήσω και το δεύτερο ρετιρέ στην Νέα Υόρκη για να ατμίσω αυτό το αριστούργημα; Χα χα χα...", κλπ), να πω πως το υγρό κοστίζει €14,50 αλλά είναι 120μελο. Δηλαδή είναι σαν να παίρνεις δύο 60άμελα προς €7,25 το καθένα. Κι επειδή εγώ το αραιώνω ακόμα πιο πολύ (φτιάχνω περίπου 150ml με το άρωμα που περιέχεται στο μπουκάλι) μου κοστίζει τελικά όσο ένα μέσο προς φθηνό one shot. Να δω τι θα πει τώρα ο τσίπης ατμιστής...