vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

499 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
  • Φύλο: Άντρας
Αν είναι net σίγουρα όχι, ακόμα και αν είναι αρκετά αραιωμένο. Αν είναι κάτι άλλο μπορεί. Αλλά εξαρτάται πάντα από το υγρό.

Αποσυνδεδεμένος tibolaso

• Το ντουμάνι, μάνι-μάνι
  • **
  • 485
Καλημέρα σας. Έχει δοκιμάσει κάποιος τα Scandal organics; Πήρα για δοκιμή το Gold label χωρίς να γνωρίζω ότι είναι NET (ή και ΝΕΤ; ) και το έφτιαξα προχθές και έχω δυο ερωτήσεις: πόση ωρίμανση χρειάζεται και πόσο «βρώμικο» είναι. Θα πρέπει να αλλάζω βαμβάκι σε κάθε γέμισμα ας πούμε;

Αποσυνδεδεμένος teo77

• 1450
Χαιρεται καποιος να μας πει καμια εντυπωση απο High Wheelers Amarillo??

Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

• 675
Καλημέρα σας. Έχει δοκιμάσει κάποιος τα Scandal organics; Πήρα για δοκιμή το Gold label χωρίς να γνωρίζω ότι είναι NET (ή και ΝΕΤ; ) και το έφτιαξα προχθές και έχω δυο ερωτήσεις: πόση ωρίμανση χρειάζεται και πόσο «βρώμικο» είναι. Θα πρέπει να αλλάζω βαμβάκι σε κάθε γέμισμα ας πούμε;
Συνήθως δεν χρειάζονται πολλές μέρες ωρίμανση τα ΝΕΤ υγρά. Έχουν κατάλοιπα αρκετά αλλά το πόσο θα το δεις εμπειρικά.

Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος tibolaso

• Το ντουμάνι, μάνι-μάνι
  • **
  • 485
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Μια εβδομάδα λες να είναι αρκετή; Κάπου εκεί λέω να το ξεκινήσω.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

• 675
Ναι νομίζω πως είναι αρκετή, τουλάχιστον σε ίσα έχω δοκιμάσει.

Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος chief79

• 517
Χαιρεται καποιος να μας πει καμια εντυπωση απο High Wheelers Amarillo??
Ημικαπνικο ,ευχαριστο, χωρις να με τρελανει ομως. Για μια φορα στο τοσο μια χαρα.

Αποσυνδεδεμένος Nikrom

• 520
Καλησπερα παιδια!!!
Εχουμε γνωμη για τα Ντεζαβου και τα Carampola??

Αποσυνδεδεμένος Alexis7

• 708
Καλησπερα παιδια!!!
Εχουμε γνωμη για τα Ντεζαβου και τα Carampola??
Ακριβώς την ίδια ερώτηση μπήκα να κάνω και εγώ αλλά βλέπω ότι κανείς δε τα έχει δοκιμάσει.Και έχω μπανισει κάτι ωραία ημίγλυκα καπνικα.

Αποσυνδεδεμένος Nikrom

• 520
Εγω παλι για τα καπνικα εχω απορια  :) :)

sorry τωρα ειδα οτι εγραψες ημιγλυκα καπνικα, και εγω γι αυτα ενδιαφερομαι :wall:

Αποσυνδεδεμένος Alexis7

• 708
Εγω παλι για τα καπνικα εχω απορια  :) :)

sorry τωρα ειδα οτι εγραψες ημιγλυκα καπνικα, και εγω γι αυτα ενδιαφερομαι :wall:
Πριν λίγο αγόρασα carambola mickey cue και ntezaboy diavlo.Σε καμμία 10αρια μέρες θα τα δοκιμάσω και τα λέμε.

Αποσυνδεδεμένος Nikrom

• 520
Αναμενουμε :)

Αποσυνδεδεμένος alex23

• **
  • 216
Απο ντεζαβου εχω πάρει το ry4 boss,δεν ξέρω αν είναι το boss των ry4 αλλά είμαι στο δεύτερο 120μελο, όχι γιατί εχώ ξετρελάθει με το υγρό ένα ry4 με βανίλια και ίσως νοτες απο ξυρούς καρπούς που βγαίνει σωστά σε mtl είναι,αυτό που με έκανε και το ξαναγόρασα είναι ότι δεν αφήνει πολλά κάτάλοιπα στο βαμβάκι και γενικότερα ψάχνω τέτοια υγρά ώστε να γλιτώνω χρόνο απο στησίματα.Επίσης ένα άρωμα που δοκιμάζω τώρα είναι απο flavorist liberty που επίσης τα πάει πολύ καλά με το βαβμάκι.

Αποσυνδεδεμένος Alexis7

• 708
Το carambola mickey cue από μυρωδιά μου βγάζει αρκετα κάτι σε Μερέντα λόγο του (φουντούκι/μπισκότο) που έχει μεσα.Το nezdaboy diavlo μου βγάζει (μαλλί της γριας) καμμένη ζάχαρη.

Αποσυνδεδεμένος akis_avp

• **
  • 413
Καλησπέρα το cubano snv απο VGOD το ειχα φτιάξει ενα μπουκάλι μηδενικής νικοτίνης και έχει μείνει στην άκρη πανω απο 6 μήνες αυτο τώρα ατμιζετε?   Η θα έχει χαλάσει?  Εγω πιστεύω βέβαια οτι θα έχει ωριμάσει πολυ καλα γιατι απο το μπουκάλι που το μυρίζω μυρίζει έντονα κρεμώδης βανίλια και καταλαβαίνω και της νοτες απο κανονικό... Δεν εχει τύχει ποτε βέβαια το συγκεκριμένο υγρό να το αφήσω τοσους μηνες.. απλα τώρα έτυχε.. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 669293 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 366444 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 394 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 618 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 21067 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1548 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 881269 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 471157 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1921846 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 527459 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1786 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 380317 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos