Καλησπέρα σε όλους και με συγχωρείτε αν τυχών ανοίγω το θέμα σε κατηγορία που δεν πρέπει.
Μερικές λεπτομέρειες πρώτα:Τον Ιούλιο ξεκίνησα το η.τ με ένα Istick pico 75w και ατμοποιητή (όντως άσχετος τότε) τον melo 3 που άτμιζα εν τέλη με 1.8 αντίσταση της aspire και κλειστό air flow σχεδόν. Δυστυχώς κατέστρεψα το όλο το κιτ μαζί με την μπαταρία που είχε μέσα και έγινε κομμάτια από δικιά μου ευθύνη. Μετά από δύο εβδομάδες, δηλαδή εχθές που πληρώθηκα αγόρασα πολύ πιο διαβασμένος και ξέροντας τι θέλω το mod της joyetech primo 2.0 μαζί με τον ατμοποιητή Procore Aries 4ml που αν θελήσω σύμφωνα με αυτά που διαβάζω γίνεται και τσιγαρίσιος(όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη αντίσταση.)
Το πρόβλημα:Και στα δύο kit έχω φοβερή ενόχληση στις πρώτες τζούρες της ημέρας σε σημείο να πνίγομαι ιδιαίτερα στις πρώτες 10 "ρουφηξιές" να βήχω και να νιώθω ιδιαίτερο κάψιμο στο στήθος κακό. Μετά από αυτές τις τζούρες γίνετε πολύ πιο άνετο το άτμισμα και σταματάει αυτό. Αν πάλι το αφήσω από πιπίλα και το πιάσω μετά απο 1-2 ώρες ξανά τα ίδια.
Στο mello 3 έκανα 11-13,5w με 1.8 αντίσταση.
Στο Aries τώρα 40-45w με 0.4 αντίσταση.
Η νικοτίνη είναι σταθερά στο 10 και τώρα τουλάχιστον κάνω το υγρό mix and vape Cuban Supreme από την Natura.
Υ.Γ Από εχθές κάνω πνευμονικές καθώς μου άρεσε πολύ και θέλω να συνεχίσω αν και έκανα 10ml maxboro υγρό σε μιά μέρα με νικοτίνη 3 και δεν ένιωθα σχεδόν καθόλου χτύπημα.
Υ.Γ2 Θα πέσω σίγουρα αύριο σε νικοτίνη για να συνεχίσω τους πνευμονικούς και λέω να κάνω 6αρα
Επίσης δεν έχω αγγίξει κάν τσιγάρα από εχθές ξανά και γουστάρω.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Φυσικά άνοιξα το θέμα ώστε αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή ξέρει κάποιον τρόπο ώστε να λύσω το πρόβλημα