Ο λόγος είναι ότι πέρσι, τέτοια εποχή με πολύ ζέστη μου χάλασε (οξειδώθηκε) η VG μέσα σε πλαστικό μπουκάλι του λίτρου. Είχα πάρει περίπου 300ml, και την υπόλοιπη ποσότητα μου συμβουλέψανε (σε κατάστημα) να βάλω σε μια ντουλάπα. Ρώταγα - μήπως λόγω ζέστης να βάλω το μπουκάλι στο ψυγείο. Όχι μου λέγαν, έχει υγρασία στο ψυγείο και θα χαλάσει. Και εδώ στο φόρουμ αναφέρθηκαν στην υγρασία του ψυγείου, και ότι δεν είναι καλό, και ότι αλλοιώνουν τα αρώματα κτλ. Αυτααα.. Το αποτέλεσμα - ξαναγύρισα στο τσιγάρο. Γιατί ξίνισαν τα υγρά και αλλοιώθηκαν γεύσης και τα αρώματα στην ντουλάπα που έπιανε πάνω από 35 βαθμούς. Τώρα είμαι 4 μήνες μόνο ατμός. Δεν θέλω να περάσω τα ίδια με πέρυσι. Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στο τσιγάρο.
Επειδή δεν θέλω να πετάω υλικά, και θα πάρω αυτές της μέρες βάση, ότι περισσέψει μετά το μαγείρεμα να μπει σε γυάλινο μπουκάλι για προστασία από την υγρασία του ψυγείου, και μετά στην συντήρηση του ψυγείου. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το κάνω, δηλαδή, αν θα προστατέψει γυαλί το υγρό από την υγρασία του ψυγείου. Διαβάζω σε διάφορα νήματα για υγρά, βάση, κτλ, ότι αρκετοί έχουν τα υγρά τους στην συντήρηση του ψυγείου και είναι όλα καλά. Οπότε μένει να το δοκιμάσω, γιατί αλλιώς δεν βγάζω άκρη.