Από τις λίγες φορές που μια κακή κριτική (αλλα δοσμένη με τόσο χιούμορ) με κάνει να δοκιμάσω το υγρό. (να βάλω και του Τρύφωνα μέσα ως αρνητική; )
Επεσες μέσα, Mimis.
Επεσε μέσα βέβαια κι ο σομελιέ μας.
Ο λόγος που δεν το είχα δοκιμάσει ως τώρα ήταν ότι η περιγραφή δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον. Δεν την έκοψα για πρωτότυπη συνταγή, αλλά για μια διαφοροποίηση της συνταγής κλωνοτριμπέκα. Αν βαριέμαι να μιξάρω κλωνοτριμπέκα υπάρχουν πολλοί κλώνοι στο εμπόριο, δεν χρειάζεται να πάρω κάτι που ούτε καν την όποια πιστότητα του κλώνου φτάνει.
Τζουρνεψα λοιπόν από γνωστό λίγα μλ (δε χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να τον πείσω, κι αυτός από περιέργεια το πήρε και το ξέχασε μετά σε κάποιο ράφι) και ιδού το .... πόρισμα
... όντως, για να κυκλοφορήσει ως ούρσουλα κι όχι ως μπεμπέκα, μπέκα και ό,τι παρόμοιο, έγινε προσπάθεια διαφοροποίησης της συνταγής, αλλά το αποτέλεσμα μάλλον στερείται ισορροπίας.
mimis, μπορεί να σώζεται, αν το προσθέτεις σε μικρές ποσότητες σε βαριά καπνικά diy για να σπάσει τη βαριά γεύση/μυρωδιά τους.