[justify]@cp, καλημέρα. Τώρα σε διάβασα, και ασφαλώς, είσαι υπέροχος νηματοθέτης! [αν και θα ήθελα να έλεγες περισσότερα ως δοκιμαστής, βαρέθηκα να διαβάζω παντού πως “όλα είναι υποκειμενικά, μπλα μπλα μπλα”, μια ζωή την έχουμε... γιατί αυτό το καθωσπρέπει στις γευστικές μας παρατηρήσεις; και όχι μόνο αυτό, το κυριότερο είναι πως πάντα είμαι κερδισμένος από τις προτάσεις σου. Πάντα όμως]. Τώρα, δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα συγκεκριμένα υγρά κι αν το κάνω μάλλον θα πάω πρώτα στα 2 τελευταία που αναφέρεις (καπνικό & μηλόπιτα). Αλήθεια, αν γνωρίζεις, το κατάστημα τα έχει προς δοκιμή; [/justify]
[justify]Άκου τώρα έναν προβληματισμό μου. Βλέπω ένα σωρό σειρές παύλα εταιρείες, όπου δίνουν τα “γρήγορα” αρώματα/συνταγές τους ή τα s n v τους σε 60, 70ml. Προσωπικά, κι επί του πρακτέου..., είναι για έναν καφέ, μετά “παφ”, όταν και πρωτοδοκίμασα τα s n v, βολεύτηκα μια χαρά με τα σούπερ 120μελα, τώρα βλέπω π.χ. την Eliquid France με τα 70μελα, ε, όσο κι αν θέλω δεν πάω να τα τιμήσω, (θα πάω γιατί μου αρέσουν, αλλά με μισή καρδιά), κι όχι μόνον αυτό, η δική μου κατανάλωση στα “γρήγορα” υγρά είναι μεγάλη έως υπερβολική, και θα μου πεις τώρα, “βρε συ, δες με τα αρώματά της και φτιάξε όση ποσότητα θέλεις”, ε, δεν θέλω diy φασαρίες, κι από την άλλη νιώθω κάπως αν τους δώσω π.χ. 16+16 ευρώ για 2 μέρες του Joe. / Το ξέρω, λέω χαζομάρες, ήθελα όμως να στα ψάλλω κάπως, κάπου. Έτσι. [/justify]