vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

781 επισκέπτες, 5 χρήστες
Milarepa, zamploutos, Methodios, manoslykos, camber

Aρωματικα Υγρα ή Σκετα Υγρα ?

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • Φύλο: Άντρας
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
Απ: [Ψηφοφορία] Aρωματικα Υγρα ή Σκετα Υγρα ?
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 15, 2012, 11:22 »

ειχα δοκιμασει σκετη vg αλλα δεν....δεν την παλεψα ουτε μια ωρα... :( :(
...........ναι - αληθεια ειναι οτι αρχικα το '' πειραμα δοκιμης '' ειναι απογοητευτικο.
Απο την δευτερη μερα και μετα ξεκινα η αληθινη εκπληξη - απροσμενα ευχαριστα
αρχιζει να σε κερδιζει ολο και πιο πολυ !!!

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• 533
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 15, 2012, 11:31 »
Δοκίμασα σκέτη VG (Mist) κάποια στιγμή, για να επανέλθει η γεύση μου.
Ξαναγύριζα που και που, όταν με κούραζαν τα αρώματα.
Το αποτέλεσμα είναι ότι σήμερα για το 70-80% της ημέρας ατμίζω μόνο Mist και Balanced (μηδενικές). :yes:
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, παίρνω μια αίσθηση παρόμοια με άφιλτρο Άσσο.

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 15, 2012, 11:34 »
...........ναι - αληθεια ειναι οτι αρχικα το '' πειραμα δοκιμης '' ειναι απογοητευτικο.
Απο την δευτερη μερα και μετα ξεκινα η αληθινη εκπληξη - απροσμενα ευχαριστα
αρχιζει να σε κερδιζει ολο και πιο πολυ !!!
με βαζεις σε τρυπακια δοκιμων που δεν θα ελεγα οχι... :)
θα μου αρεσε τα μισα και παραπανω ml μου να ηταν σκετη βαση....αν και δυσκολα θα ξεφυγω απο τα αρωματα λογο του οτι εχω μαθει στα πολυ εντονα....κανω μπισκοτο κανελας και οι διπλανοι μου με ρωτανε ποτε θα ειναι ετοιμα απο ψησιμο...  :laugh1: :laugh1:

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 15, 2012, 11:39 »
Εγω παλι,
επειδη ειχα κουραστει απο την αναζητηση ιδανικου αρωματος,
βρηκα στο σκετο την αληθινα τσιγαρισια γευση σε συνδιασμο με την καθαροτητα που προσφερει το ατμισμα !!!

Αποσυνδεδεμένος sifis

• **
  • 109
  • ΛΕΥΚΟ CUBE,PROVARI MINI ΛΕΥΚΟ,spheroid,
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 15, 2012, 11:48 »
πραγματικα μετα απο 8 μηνες εχω αλαξει 100 γευσεις και δεν υπερβαλω μεχρι που μπουχτισα
τωρα κανω σκετη vg με 12mg και βαζω μια σταγονα μηλο μια σταγονα μπανανα κ μια σταγονα κερασι ,αυτο μου το προτινε ο paps.οσο περναει ο καιρος νομιζω κουραζομαστε κ γινομαστε πιο ουσιαστικοι

Αποσυνδεδεμένος Phill

• **
  • 205
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 15, 2012, 11:54 »
μια φορά φοκίμασα σκέτη mist και δεν μου άρεσε. Θα το ξαναδοκιμάσω όμως με άλλη βάση, μεικτή.
Τις προάλλες πάντως που είχα πάρει ένα tobacco της Nobacco σειρά exclusive με μπούκωσε πάρα πολύ η vg και το τόσο έντονο άρωμα. το ανακάτεψα λοιπόν με βάση dirty 12άρα της inawera ( 90% βάση- 10% έτοιμο υγρό tobacco αντί αρώματος δηλ.) και το αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ. Η μικρή τελική ποσότητα αρώματος έσπασε την φαρμακίλα της pg και το μπουκωτικό της vg, και άρχισα να αναθεωρώ την χρησιμότητα των βάσεων ως κύριο ατμιστικό υγρό.
Απ' ότι βλέπω εδώ "παίζει" πολύ η velvet cloud.

Τροποποιηση ερωτηματος που μεταφερθηκε σε καταλληλο πινακα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 15, 2012, 12:57 από Yiannis Rasta »

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 15, 2012, 12:03 »
πραγματικα μετα απο 8 μηνες εχω αλαξει 100 γευσεις και δεν υπερβαλω μεχρι που μπουχτισα
τωρα κανω σκετη vg με 12mg και βαζω μια σταγονα μηλο μια σταγονα μπανανα κ μια σταγονα κερασι ,αυτο μου το προτινε ο paps.οσο περναει ο καιρος νομιζω κουραζομαστε κ γινομαστε πιο ουσιαστικοι
......ακουγεται ιδανικη επιλογη για να συνηθησει καποιος το ατμισμα με σκετες βασεις !!!
Για αρχη 1-2 σταγονες στα 10-20ml βοηθα να αγαπησεις τα σχεδον σκετα - και αυτη την επιλογη την βρισκω εξαιρετικη .....πιο καθαρο ατμισμα με πινελια απο ολιγη αρωμα :)

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 15, 2012, 12:10 »
Σκετη vg. Εφτασα στο σημειο να καταλαβαινω τη διαφορα γευσης αναμεσα σε διαφορετικες vg.
Υπαρχουν και καποια μικρα διαστηματα 1ml τη βδομαδα που κανω γευση ετσι για το διαφορετικο.
Σαν σκετη, οπως ειπε και ο Γιαννης πολυ σωστα , προσπαθω να την εχω σε τετοια πυκνοτητα που να μην μπουκωνει μεν αλλα να αποδιδει καλο νουμανι δε.
Νομιζω οτι στο 17% αραιωσης ειναι ικανοποιητικο. Μην φανταστειτε οτι καθομαι και μετραω με συριγγες και αλλα. Απλα με το ματι. Κουναω το μπουκαλακι και βλεπω πως ειναι η πυκνοτητα του υγρου . Τ 17% το μετρησα μια φορα που μετα απο πολλες σχεδον ιδιες κατασκευες υγρου που με ικανοποιουσαν, ειπα να μετρησω ποσονερο βαζω...

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 15, 2012, 12:16 »
.....γεια σου Παυλε :bye:
Να μαθουμε νεα και για την 14% (VG+νερο) που πηρες τελευταια - αμα την δοκιμασες πες αμα θες στο παρακατω θεμα:

Απ: Kαλυτερη Βαση VG που εχετε ατμισει !!!!

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 15, 2012, 12:44 »
Ναι θα το κανω σιγουρα.
 Απλα θελω να εξαντλησω καμια δεκαρια ml ακομα που τα κανω αναμεσα στην κλασσικη vg με την εννοια της αραιωσης στα ποσοστα που γνωριζουμε και να παραθεσω αποψεις και εντυπωσεις !!
Μεχρι στιγμης μονο θετικα μπορω να πω, αλλα ας περιμενουμε λιγο ακομα..

Αποσυνδεδεμένος Κωστης

• *
  • 42
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 15, 2012, 14:55 »
Ξεκίνησα με έτυμα υγρά και με 24mg νικοτίνη. Μετά σκέτη VG 12mg. Τώρα και 6 περίπου μίνες καταστάλαξα 76%VG   20%PG   4% άρωμα στα  5mg νικοτίνη.  Με αυτή τη σύσταση και με 6 διαφορετικά αρώματα γεμίζω 6 ατμοποιητές που τους ατμήζω με τη σειρά

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #71 στις: Αυγούστου 23, 2012, 17:01 »
Εγω παλι,
επειδη ειχα κουραστει απο την αναζητηση ιδανικου αρωματος,
βρηκα στο σκετο την αληθινα τσιγαρισια γευση σε συνδιασμο με την καθαροτητα που προσφερει το ατμισμα !!!

Θα συμφωνήσω με το Γιάννη.
Είχα κουραστεί ψάχνοντας το ιδανικό άρωμα για τις βάσεις μου.Είχα γεμίσει δύο συρτάρια με μπουκαλάκια αρώματα ελληνικά - ξένα ότι σκεφτεί ο νούς
σας και πουθενά δεν έβρισκα την ευχαρίστηση.όλα μου φαίνονταν άγευστα και άνοστα.
Έτσι ακούγοντας κάπου εδώ μέσα στο φόρουμ και την συμβουλή παλαιότερου ατμιστή εδώ και 1 1/2 μήνα περίπου σκέτη βάση.
Βρήκα την υγειά μου.Που και που στη βδομάδα και βάλε βάζω έτσι για να σπάσω τη ρουτίνα λίγες σταγόνες από κάποιο ελαφρύ άρωμα ατμίζω για καμιά
μέρα αλλά πάλι ξαναγυρνάω στο στάνταρ - Σκέτη Βάση την οποία εδώ και 20 μέρες ατμίζω πλέον με 0 νικοτίνη. :yes: :yes: :yes:   

Αποσυνδεδεμένος crond

• *
  • 45
« Απάντηση #72 στις: Αυγούστου 24, 2012, 02:56 »
Αρωματικα ατμιστικα υγρα με γευση-Flavoredκαραμελα μηλο αγρινιο σοκολατα και βιρτζινια

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #73 στις: Αυγούστου 24, 2012, 08:34 »
με αρωματα και εγω...
Αγρινιο για DIY και Τριμπεκα απο ετοιμα.

Να πω την μαυρη μου αληθεια, εχω ξαφνιαστει με τα αποτελεσματα τησ ψηφοφοριασ μεχρι τωρα.. περιπου 40% προτιμουν nonflavored υγρα! δεν περιμενα να ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο..

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #74 στις: Αυγούστου 24, 2012, 08:57 »
Μην ξαφνιάζεσαι urahara και εγώ πριν 2 μήνες που χρησιμοποιούσα μετά μανίας διάφορα αρώματα που εφοδιαζόμουν συνέχεια θα
ξαφνιαζόμουν.

Από τη μέρα που πήρα την απόφαση για σκέτα υγρά ησύχασα . Έδεσε δεν έδεσα ,ήταν καλή η αναλογία , βγήκε ωραία η γεύση.
Είναι τσιγαρίσια ή φρουτένια.
Μπορεί τον πρώτο καιρό να με ξένισε να μου φάνηκε παράξενο αλλά τώρα μια χαρά.Δεν ξέρω αλλά μπορεί να βοήθησε και αυτό που μέσα
σε ένα μήνα από 6 εώς 9 mg  που άτμιζα την μηδένισα.

Μην ξεχνάτε και το άλλο.Ατμοποιητής ένα μήνα που τον χρησιμοποιώ αν τον δεις θα νομίσης πως τον έβαλα χτες.Πεντακάθαρος.
Αντίσταση κα φυτίλι.
Κάπου έβλεπα χτες εδώ δεν θέλω να αναφέρω ενότητα αντίσταση μιας μέρας με τόσο πολύ μάκα που τρελάθηκα.Αν χρησιμοποιούσα
τέτοια υγρά θα τάχα πετάξει από το παράθυρο. :yes:

Δοκιμάστε το (σκέτη βάση) για κάποιες μέρες που ξέρετε μπορεί να σας αρέσει.Αν όχι ξαναβάζετε τα αρωματάκια σας μέσα και συνεχίζετε.Δεν
χάνετε και τίποτε. :yes: :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 965 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114119 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449957 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110609 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374665 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327958 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6402 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15260 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99855 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F