Λοιπόν όπως σας είπα και το πρωί έχω απο την χθεσινοβραδινή ατμοσυνάντηση τα 2 νέα VnV οπότε ας κάνω μια πρώτη παρουσίαση τους πριν
τα στάξει και ο τιτανομέγιστος Cruiser στους άτμο του(αν και το ένα το θεωρώ σχεδόν σίγουρο οτι θα το αποφύγει
)...
Πάμε λοιπόν στο πρώτο
Voodoo Sauce
Μια δημιουργία του γνωστού σεφ Αλέξανδρου Μητσόπουλου γνωστού μας και ως Voodootroll(ναι αυτού του teddy boy που έκανε μπάχαλο το ELR πριν λίγο
καιρό με την απίστευτη Lemon Tart v4 του).Γλυκατζής μεγάλος με μια αδυναμία στις custard.Οπότε καταλάβετε ήδη το κυρίως profile του υγρού..
Στο site μια σύντομη περιγραφή του υγρού είναι η εξής:
VOODOO SAUCE 60ML (ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ,ΚΡΕΜΑ ΑNGLAISE,ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ)
Δεν είναι μια απλή κρέμα.
Sauce υψηλής γαστρονομίας με βασικά συστατικά την καραμέλα βουτύρου και την κρέμα Αnglaise με ελαφρές νότες από σιρόπι σφενδάμου.
Στάζοντας το στα coils μου το πρώτο πράγμα που μου έρχεται είναι μια έντονη βουτυρόκρεμα με λίγο καραμέλα απο πίσω που δεν μπουχτίζει όσο οι περισσότερες
του είδους και θα έλεγα οτι ατμίζετε αρκετά ευχάριστα και το κυριότερο είναι οτι όσο και να την ντρίπαρα δεν μου ήρθε αυτή η έντονη πιπερίλα που μου έρχεται
συνήθως όταν ατμίζω τέτοιου είδους υγρά.Πάρα πολύ ωραία custard και απο ότι πληροφορήθηκα οι sef της VnV έχουν κάνει τα μαγικά τους και το υγρό απαιτεί για να δώσει
το profile του MONO 3 μερούλες που για custard είναι ασύλληπτο για τα μέχρι τώρα δεδομένα μας.Οι fun του είδους είμαι σίγουρος οτι θα το εκτιμήσουν δεόντως.
Και πάμε στο δεύτερο
SALTY BACCO
Eδώ έχουμε μια δημιουργία του κύριου DIYpedia(όπως τον αποκαλώ προσωπικά) Νίκου Σαρακενίδη moderator των vape alchemist και έτερου σεφ των VnV.Έχουμε ατμίσει στις διάφορες
ατμοσυναντήσεις της Αθήνας απο τον συγκεκριμένο κύριο ότι πιο τρελό,περίεργο,gourmet κτλ. υγρό μπορεί να φανταστεί κανείς αλλά το κοινό σημείο αναφοράς όλων και κυρίως μετά την expo
της AΘήνας τον Ιούλιο που μας πέρασε ήταν ένα αλμυρό καπνικό που όμοιο του δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει ποτέ.Η τελειομανία του για να λέμε την αλήθεια μας το στέρησε αρκετό
καιρό αλλά έφτασε η ώρα του να βγει στην κυκλοφορία και να γίνει ευρέως γνωστό σε όλους.
Η περιγραφή του site εδώ είναι η εξής:
SALTYBACCO 60ML (ΑΛΜΥΡΟ ΚΑΠΝΙΚΟ)
Ιδανική συντροφιά για μπύρα ή ποτό, το Saltybacco είναι ένα μείγμα ξηρών καρπών και καραμέλας αρωματισμένο από γνήσιο tobacco με πινελιές θαλασσινού αλατιού,
που θα ανοίξει τους γευστικούς σας ορίζοντες.
Kαι έρχομαι να πω εγώ πιπιλόντας το μέσα στον Apollo μου οτι έχουμε ένα ημίγλυκο καπνικό υγρό που αφήνει μια αλμυρή επίγευση όμοιάς της να μην έχω ξανασυναντήσει
σε κανένα υγρό κάτι σαν αλμυρή καραμέλα αλλά με το στοιχείο της καραμέλας όχι έντονο.Το χτύπημα του εξαιρετικό και όσο παίζεις με τα watt μπορείς να αυξομειώνεις αυτή την αλμύρα στο τέλος.
Η επίγευση αυτή είναι σαν τα φυστίκια που συνοδεύουμε όλοι τα ποτά και τις μπύρες μας.Κόλλημα μεγάλο προσωπικά το υγρό
και για allday vape μέσα σε κάποιον τανκάτο.
Ο χρόνος ωρίμανσης απο οτι μου είπαν του υγρού είναι 5 μέρες για προφίλ και 10 χονδρικά για το peak του.
Σίγουρα ο Cruiser θα κάνει μια απο τις κλασσικές του περιγραφές για να σου τρέχουν τα σάλια στο συγκεκριμένο αλλά τo συγκεκριμένο υγρό και να μην είστε
fun των καπνικών αξίζει να το δοκιμάσετε,πραγματικά είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό που όμοιο του δεν έχετε ξανατμίσει.
To μόνο ελάττωμα του συγκεκριμένου υγρού είναι οτι βγαίνει σε 60ml συσκευασία και όχι μπετονάκι ...