vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

473 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, sentinelba

VnV premium e-liquids

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
  • Φύλο: Άντρας
Απ: VnV premium e-liquids
« Απάντηση #270 στις: Μαρτίου 15, 2018, 21:05 »
Έλεος

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #271 στις: Μαρτίου 15, 2018, 21:18 »
Την εκανα την π@π@ρια. Αραιωσα το Voodoo Sauce 60PG 40VG. Να το ατμισω η θα μου καραγδαρει το λαιμο? Η μηπως να βαλω λιγο ακομα VG και ας βγει λιγο ποιο αραιο και το σωσω?
Γιατί δεν το δοκιμάζεις πρώτα να δεις; Μπορεί να σ' αρέσει 60/40. Αν το αραιώσεις με VG μπορεί να βγει σούπα και από εκεί δεν υπάρχει γυρισμός. Να σου πληροφοριακά πως εγώ ατμίζω υγρά και με 75% PG αρκετές φορές και ο λαιμός μου δεν διαμαρτύρεται καθόλου... :)

Αποσυνδεδεμένος JohnT

• **
  • 244
« Απάντηση #272 στις: Μαρτίου 15, 2018, 21:21 »
Το εχω φτιαξει απο προχθες και αυριο αυτο ειχα σκοπο να κανω. Να βγαλω λιγο να το ατμισω μια και θα ειμαι στο 3ημερο.  Γενικα σαν νεος ατμιστης πειραματιζομαι να βρω γευσεις που να μου αρεσουν. Εχω φτιαξει και καποια δικα μου με βαση το RY4D της TPA και περιμενω να ωριμασουν.

« Απάντηση #273 στις: Μαρτίου 15, 2018, 21:32 »
Βέβαια, βέβαια,πρώτα δοκιμή.
Τα καλύτερα πράγματα,και μεγάλες ανακαλύψεις ακόμα, έχουν βγει από λάθη στη διαδικασία, στη συνταγή, ή αλλού.

Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• 2350
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #274 στις: Μαρτίου 15, 2018, 23:08 »
...60PG 40VG. Να το ατμισω η θα μου καραγδαρει το λαιμο?
Πατριώτ` όπως ειπώθηκε και παραπάνω, δοκιμάζεις και βλέπεις. Η δική μου παρέμβαση έχει να κάνει με το PG & το χτύπημα στον λαιμό. Επειδή τα υγρά που φτιάχνω είναι μηδενικής νικοτίνης, παίζω με αυξημένο ποσοστό PG 70-80%. Οταν μάλιστα στρώνω ένα νέο ατμοποιητή μετά το παρθενικό του μπανάκι, τον ατμίζω και με σκέτη PG. Δεν ξέρω αν είμαι σοβαρά, αλλά μπαμ και κάτω στον λαιμό δεν έχω νοιώσει ποτέ. Απλά την λιγότερο γλυκιά της γεύση, σε σχέση με την VG,νοιώθω.8)

Αποσυνδεδεμένος JohnT

• **
  • 244
« Απάντηση #275 στις: Μαρτίου 16, 2018, 09:51 »
Τελικα αν δεν δοκιμασεις και μονος σου δεν κανεις δουλεια. Το δοκιμασα και ειναι εξερετικο. Ειναιμαλιστα πολυ ποιο εντονο στο αρωμα απο οταν το δοκιμασα στο μαγαζι και μου αφηνει περισσοτερο γλυκαδα (οπως ακριβως το ηθελα) Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις συμβουλες τους.

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #276 στις: Μαρτίου 18, 2018, 15:55 »

Saltybacco

Να πω αρχικά κάτι πολύ θετικό για το υγρό. Ότι μυρίσεις, αυτό ακριβώς γεύεσαι (εγώ τουλάχιστον). Το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό γιατί το υγρό είναι περίεργο, πολύ περίεργο. Αν το δοκιμάσετε μπορεί να σας θυμίσει φουντούνια, nachos με τυρί, τσιροσαλάτα και μια σειρά από άλλες γεύσεις μάλλον ανεπιθύμητες σε υγρό ηλεκτρονικού τσιγάρου. Μπορεί όμως και όχι, όπως συνέβη και σε μένα...

«...το Saltybacco είναι ένα μείγμα ξηρών καρπών και καραμέλας αρωματισμένο από γνήσιο tobacco με πινελιές θαλασσινού αλατιού...». Εντάξει, από την περιγραφή του κατασκευαστή το μόνο που κατάλαβα ως γεύση είναι το αλάτι. Ποιος καπνός και ποια καραμέλα; Ούτε για πλάκα. Ξηροί καρποί; Ίσως. Κάποιοι όμως εντελώς άγνωστοι σε μένα ξηροί καρποί. Θα μου πεις βέβαια, «τι διάλο γεύση έχει αυτό το υγρό τελικά;». Και θα σου πω, «δεν έχω ιδέα!». Umami, ξέρω γω (δεν ξέρω καν ποια γεύση είναι το umami...). Παρόλο όμως που δεν μπορώ να το τοποθετήσω ακριβώς στο φάσμα των γεύσεων, εμένα το υγράκι μου άρεσε! Μου άρεσε και μετά το φαγητό (πριν το φρούτο) και μετά το γλυκό και μετά τον καφέ. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος βέβαια αν είναι ωραία η μυρωδιά που αφήνει στον χώρο και σήμερα με έχουν παρατήσει μόνο μου και έτσι δεν άκουσα σχόλια, θετικά ή αρνητικά. Θέλω να πω, αν κάποιος μου πει ότι το Saltybacco του μυρίζει ψησταριά με μπριζολάκια, θα τον πιστέψω! Επίσης, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι το υγρό θα αντέξει σε βάθος χρόνου και δεν θα αρχίζει κάποια στιγμή να μου θυμίζει πιτόγυρο ή ποπ-κορν ή γαριδάκι Συμιακό. Το έχω ξαναπάθει αυτό πριν χρόνια με ένα υγρό πουρίσιο της Joyetech, το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ αλλά ξαφνικά μία ωραία πρωία μου καρφώθηκε ότι έχει γεύση μορταδέλας! Ε, δεν το ξανάβαλα στο στόμα μου...

Αυτό είναι ένα θετικό ριβγιού για το Saltybacco! To τονίζω γιατί τώρα που ξαναδιαβάζω αυτά που έγραψα πιο πάνω μόνο για θετικά δεν μοιάζουν.  :laugh1:
Το υγρό λοιπόν μου αρέσει πολύ κι αν κάποιος με ρωτήσει σε ποια κατηγορία (καπνικό, γλυκό, φρούτο) θα το κατέτασσα, θα του δώσω να πάρει μια τζούρα και θα τον αφήσω να αποφασίσει από μόνος του...

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #277 στις: Μαρτίου 18, 2018, 16:06 »
Συνάφεια με ένα κοινό "αγαπημένο" μας, έχει, Κωνσταντίνε ή άφοβα;

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #278 στις: Μαρτίου 18, 2018, 16:48 »
Καμία σχέση με τραϊμπέκα και κλώνους αυτής!  :nope:

Άφοβα!  :yes:

Αποσυνδεδεμένος bloodlessz

• *
  • 74
« Απάντηση #279 στις: Μαρτίου 18, 2018, 17:00 »
Το saltybacco ήταν και για μένα μία ευχάριστη έκπληξη μιας και δεν είμαι των φρουτένιων.

Το έχω δοκιμάσει στον hadaly. Με το που τραβάς τζούρα νοιώθεις μία έκρηξη αλμύρας  :respect:

Αποσυνδεδεμένος Dimitrisbo

• 1120
« Απάντηση #280 στις: Μαρτίου 18, 2018, 17:25 »
Έτσι,με την αρμύρα!(Sorry δεν άντεξα! :laugh1:)

Αποσυνδεδεμένος annastas

• 1254
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ο,τι θελω θα κανω....
« Απάντηση #281 στις: Μαρτίου 18, 2018, 19:08 »
Το δοκίμασα κι εγώ...ιδιαίτερο πολύ..άμα σου αρέσει το αλάτι και δεν έχεις πίεση .σίγουρα όχι για πιπίλα ολη μέρα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

« Απάντηση #282 στις: Μαρτίου 18, 2018, 19:42 »
Το ωραίο με το saltybacco είναι ότι τολμά και ξεφεύγει από την πεπατημένη.H αρμύρα είναι κυρίαρχη και μένα μου φέρνει σε αλμυρό φυστίκι.Γι αυτό και το θεωρώ ωραίο με αλκοολούχα ποτά.Αν δεν είχα τα ΝΕΤ ως βασικά μου καπνικά,πιθανόν και να το ξανάπαιρνα.

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
« Απάντηση #283 στις: Μαρτίου 18, 2018, 19:52 »
Φυστικομπούτυρο
Αν του cp του βγει σε τραχανά κάποια στιγμή, δεν μπορώ να το πω

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #284 στις: Μαρτίου 18, 2018, 21:12 »

Να ένα υγρό που μου λείπει και το ποθώ πολύ. Γλυκό φυστικοβούτυρο! VnV ακούει;  :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360275 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1024 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114352 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450659 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110873 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328471 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15322 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29388 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F