Αστείο είναι για 'σένα επειδή τους εξισώνεις όλους σύμφωνα με τα δικά σου γούστα. Ήδη απάντησαν στο νήμα άτομα που χρησιμοποιούν κατά κόρον αρώματα με 3-4% το πολύ αραίωση σε μεγαλύτερη συχνότητα από αυτά που απαιτούν 10+%, αλλά εσύ συνεχίζεις να χαχανίζεις.
Και θεωρείς αξιόπιστο στατιστικό δείγμα τα 3 από τα 5 άτομα που έτυχε να δουν το νήμα, να κάνουν diy, να χρησιμοποιούν μόνο FA και να συμφωνούν στο 3% ποσοστό αρώματος ?
Μιλάς για τους άλλους ότι εξισώνουν τα πάντα με τα δικά τους γούστα αλλά και εσύ κάνεις ακριβώς το ίδιο, δεν δέχεσαι ότι πολύς κόσμος χρησιμοποιεί αρώματα σε συγκεντρώσεις 10-20%
Δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα, ούτε στα ποσοστά ούτε στις εταιρείες παραγωγής αρωμάτων. Αλλά να λέμε ότι η πλειοψηφία των ατμιστών ατμίζει αρώματα σε ποσοστό 3% μάλλον δεν στέκει. Ρίξε μια ματιά στα site με τις συνταγές. Τα γλυκαντικά είναι περισσότερα από 3% στα περισσότερα υγρά πλέον

Φταίνει οι ατμιστές που είναι θεριακλήδες? Φταίνε οι εταιρείες που αραιώνουν τα αρώματα πολύ? Φταίει το κακό κάρμα? Όλα μαζί?
Η πλειοψηφία ατμίζει αρώματα αραιωμένα σε 15-20%. Προφανώς και θέλουν υψηλό ποσοστό γιατί είναι αδύναμα τα αρώματα. Αλλά εγώ πχ που δεν μου αρέσει το Χ άρωμα της φουφουτος flavors, αλλά μου αρέσει το Ψ της φλουφλης flavors, θα ατμίσω το δεύτερο όση αραίωση και να θέλει.
Παρεπιπτόντως χρησιμοποιώ πολύ και FA αρώματα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν τα βρίσκεις πουθενά σε bulk size και η τιμή τους είναι μάλλον μαρκέ επειδή βγαίνουν σε 10μελα μόνο χωρίς δυνατότητα rebottling.