Τον "λιώνω" εδώ και τρεις μέρες με μία τρύπα ανοιχτή... αξιοθαύμαστη ησυχία (μόλις πας να την κλείσεις λίγο, ακούγεται... εύλογο).
Με 26ga Kanthal/2.5mm πυρήνα/1.1Ω/14-15W (αντίσταση κοντά στις τρύπες αέρα) ζεσταίνεται σε chain vaping και δοκιμάζω διάφορα drip tips, αλλά, με τα ψηλότερα που έχω, αλλάζει κάπως η γεύση (είναι χοντρύτερα στη βάση μέσα στο cap και δίνουν κάπως στενότερη "καμινάδα"). Καλύτερα θα είναι με ένα "πλαστικό" cap, αλλά δεν βρίσκω (όπως έχουμε πει). Οπότε, απλώς θα συνεχίσω τις δοκιμές με τα σύρματα: Kanthal 28ga και αργότερα 30ga με 2-3mm πυρήνες.
Ατμός: "λείος", απαλός, πυκνός (μου θύμισε τον Ares με το 26ga Kanthal/3mm πυρήνα/1Ω/14-15W, αλλά αυτά είναι... perceptions είπαμε)

.
Γευστικά: νομίζω ότι δίνει κάπως πιο σφαιρικά ισορροπημένες τις γεύσεις των καπνικών υγρών μου από την γευστική εντύπωση που μου έδιναν οι τσιγαρίσιοι τανκάτοι μου, οι οποίοι προβάλλουν διακριτές τις διαφορετικές γευστικές νότες (άλλοι το γλυκό μέρος περισσότερο, άλλοι το καπνικό μέρος περισσότερο, κλπ), με εξαίρεση τον "ολοκληρωτικό" hussar.
Τούτος εδώ (ο le concorde) και γευστικά μου θύμισε τον Ares (πάλι... perception!)

.
Μήπως το σύρμα είναι τόσο καθοριστικό; (ερώτηση αρχάριου... σε όλα!)

.
Ευχαριστώ τους "ειδικούς" [member=20916]Κώστας Άλεξ[/member], [member=20813]Π. Σκουλουδάκης[/member], @manajoma, [member=17746]paloukaros[/member] και τα άλλα παλληκάρια του Squonking (εκεί στη σελίδα 165+ του σχετικού νήματος) που με βοήθησαν με τις γνώμες τους στην επιλογή. Να είστε όλοι καλά.