τις προαλλες μπηκα στο διλημμα hadaly vs. le concorde για αγορα.
ως ατμιστης που τα ρυθμισε ολα εν οψει tpd οχυρωθηκα πισω απο τσιγαρισιους τσανκατους επισκευασιμους.
ολα τα λιτρα δεκαρια.καλους ατμοποιητες αρωματα ,λεπτα συρματα κλπ.
ελα ομως που ηθελα να δοκιμαζω κ υγρα χωρις να χρειαζεται να κανω ολοκληρη επεμβαση κ επρεπε να παρω καποιον ντριπερ.
με βαση τα παραπανω ο le concorde φανταζε η ιδανικη επιλογη.
ομως εγω παραγγειλα το hadaly.
και αργουσε να ερθει.
και παει για του χρονου.
αλλα τρωγοντουσαν τα χερια μου που δεν πηρα παιχνιδι τα χριστουγεννα.
και πηρα τον le concorde απο συμφορουμιτη συνατμιστη.και ηρθε σημερα.ο hadaly ακομα ερχεται.
λοιπον.τονιζω οτι εμπειρια απο ντριπερς δεν εχω.
αυτα που εχω να πω ομως ισως βοηθησουν καποιον ομοιπαθη.
κακως εχει τοσο λιγη κινηση το παρον νημα.
ο le concorde εχει πολυ ωραια γευση και πολυ καλο ντουμανι.στις τρεις τρυπες αερα σου γδερνει το λαιμο και θελει στανταρ πιο λιγη νικοτινη.οποτε πρεπει να προβεις σε κουραστικη αναπροσαρμογη των βασεων σου.
στη μια ομως ειναι σπεσιαλ η αισθηση του ατμου στο λαιμο.δε χρειαζεται να αναπροσαρμοσεις τιποτα.
Η τζουρα του στη μια τρυπα ειναι καθαρα τσιγαρισια.στις τρεις σφιχτη πνευμονικη.ως εχων εμπειρια μονο απο σφιχτους τανκατους (σοφια,kayfun v3 mini,kayfun lite plus,igo-l,ud goblin mini v1 με μονη αντισταση παντα κ σχεδον κλειστο αερα,cloud one,skyline,doggystyle κ ναυτιλο) μπορω να πω οτι και με τις τρεις τρυπες ανοιχτες η αισθηση ειναι πολυ ευχαριστη.πραγματικα πολυ ευχαριστη.
ο le concorde συνοψιζοντας ειναι νομιζω ιδανικος για ατμιστες με το δικο μου προφιλ.δε χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα.εχει πολυ ωραια γευση.καλυτερη κατα τη γνωμη μου απο τους περισσοτερους προαναφερθεντες με αμφιβολιες μονο για τη σοφια και το skyline.εχει πολυ ευχαριστη τζουρα και πολυ καλο ντουμανι.ευκολος στο στησιμο χωρις απαιτησεις για διαστημικα συρματα και μοντακια φριτεζες.
πχ τωρα ατμιζω τα 14 βατ και αμα γουσταρω παω κ παρακατω ασούμε.κανθαλακι 28 γκαουτς.
τα εξηγω ωραια?
υγ.θα επανελθω και για συγκριτικο με hadaly οταν ερθει.κ ας ειναι κοσμοι παραλληλοι.και ας μην εχουν σχεση καμιά.εγω θα το κανω.και ας ερθει ο κωστας αλεξ να με εμποδισει.