γειά σας και απο μένα παιδιά... πήρα και εγώ το εγώ-θέλω έτσι απο περιέργεια...
ήθελα να κάνω ενα review συγκριτικά με το giant k i-want αλλά 2 φορές κράσαρε το πρόγραμμα στο compression και είπα να το αφήσω....
οπότε θα σας γράψω τι παρατήρησα με τους καινούργιους ατμοποιητές...
αρχικά το έχω λιώσει 2 μέρες...
η μπαταρία του i-want με βγάζει άνετα 10 ώρες με σύνολο 400 τζούρες και έχει ακόμη...
το τανκομαιζερ σαν ιδεα μου αρέσει πολυ και δεν ξέρω γιατι αλλά μου αρέσει να βλέπω πόσο υγρό έχω ακόμη γενικά... όσων αφορα την οθόνη πιστεύω οτι είναι περιττό αν εξαιρέσουμε την ένδειξη μπαταρίας για το λόγο οτι για να δείς τις ενδείξεις της οθόνης πρέπει να πατάς το κουμπί και αν το αφήσεις σβήνει αμέσως.... ασε που πρεπει να το έχεις και σε συγκεκριμένες μοίρες γιατι δεν έχει κατσει καλά η οθόνη σε καμία απο τις 2 μπαταρίες μου... και τρώει και τα μηδενικά.... τεσπά... κ το συγκεκριμένο ατομιζερ ατμοποιεί αμέσως δεν ειναι σαν το giant μου που αργεί κανα δευτερο... επομένως δεν κάνει και πολύ καλό θεωρώ να το κρατας πατημένο για να δεις την οθόνη και αυτό να καίει χωρις να ρουφάς...
διαροες δεν έχει καθόλου πίστευα οτι θα είναι το απόλυτο ατομιζερ... αλλα απογοητεύτικα τελείως.... αρχικά τα 2 απο τα 3 της συσκευασίας ήταν fake... οκ όλοι ξέρουμε οτι αυτο δεν είναι πρόβλημα μιας κ η nobacco θα τα αλλάξει αμέσως... αλλά το να τραβάς τζουρα και να σου έρχεται εμετός.... ελεος... (σημειώνω οτι έκανα ακριβώς οτι μου είπαν στην nobacco και στο γέμισμα και στην αρχική χρήση και το κολπάκι τραβιγματος τζουρας χωρις να πατάμε το κουμπί για να τροφοδοτηθεί η αντισταση)
σίγουρα είναι πιο οικονομικό απο τον ατμοποιητή του giant σε ρεύμα.... και σε υγρό φυσικά αφού κατα την γνώμη μου δεν τροφοδοτεί καλά...
το 3ο και καλύτερο τανκομιζερ λοιπον το είχα ολη μέρα σήμερα.... δεν κάνω ποτέ απανοτές τζουρες και δεν ρουφάω πανω απο 5 δευτερόλεπτα...
πολύ καλο χτύπημα πολύ ωραίο ατμο.... αλλα.... χάλια γεύση... συγκριτικά με το giant.
επειδή δοκίμασα 5 τανκομιζερ.... πιστεύω οτι.... έχει τεράστια διαφορα στην γεύση απο το giant όσο καλο τανκομιζερ κ να σου κάτσει πάντα φέρνει μια ξένη γεύση πλαστικού ένα περίεργο πράγμα.... οχι καμένο όμως.... το καμένο στο συγκεκριμένο τανκομιζερ θα το καταλάβαιτε αμέσως... το έντονο καμένο τουλάχιστον....
εχω ξενερώσει όπως καταλάβατε γιατί μου αρέσει η ιδέα γενικά αυτή κ το περίμενα πετυχημένο...
στις καπνικές γεύσης συγκριτικά με το giant παίρνει 0 ...... τώρα στις φρουτένιες γεύσεις... είναι ωραίο γιατι το φρουτάκι καλύπτει αυτη την ξένη γεύση που σκάει που ένας παλαιότερος χρήστης η.τ θα ξεχώριζε και πάλι...
στους νέους χρήστες δεν το συστήνω ιδικά αν θέλουν καπνικές γεύσεις γιατι θα αποκτήσουν άσχημη γνώμη για το η.κ.
μετά απο μεγάλη καταπίεση στον εαυτο μου σήμερα όλη την μέρα με 3 γεμίσματα..... αυτη τη στιγμή που γράφω ατμίζω και πάλι τον γιγαντα μου που τα σπάει και περιμένω να μου φύγει αυτή η ανακατοσούρα απο το στομάχι που μου δημιούργησε το τανκομιζερ... το πείραμα μου σήμερα ήταν με turkish blend υγρό στα 16mg.
τέλος.... ρουφώντας απο το τανκομιζερ στο τέλος της τζούρας ανεβαίνουν κατι φυσαλίδες... και πριν λίγο μετά απο μια μέρα ατμίσματος οι φυσαλίδες μου ανεβασαν ένα καφέ περίεργο πράγμα σε μορφή καπνού μέσα στο τανκ και έχει αναμυχθεί πλέων με το υγρο...
αυτά απο εμένα guys... στεναχωρήθηκα