Υπάρχει ολόκληρη συζήτηση για τα μέτρα ασφαλείας στα μηχανικά και φοβάμαι ότι με τα πολλά κακής ή μέτριας ποιότητας μηχανικά squonk mods που κυκλοφοράνε, θα εμπλακεί και ο παράγοντας υγρά που είναι άλλη μια αιτία (καλού) βραχυκυκλώματος. Σε πολλές περιπτώσεις επίσης, αυτό θα είναι το πρώτο μηχανικό που θα χρησιμοποιήσει κάποιος.
Γιατρέ μου από μηχανικά έχω μαύρα μεσάνυχτα, οπότε απλά αναμασάω κάποια στοιχεία για τα σπιρτοκούτια box μηχανικά sqouonk. Από όσο έχω δει πρόκειται για πολύ απλές κατασκευές που κυκλοφορούν χοντρικά πάνω στο ίδιο σχέδιο. Πρωτότυπες έτοιμες, σε κιτ ή σε κλώνους. Κατασκευές 3d printed από modders που για να τις αποκτήσεις πρέπει να γίνεις δεκτός σε μυστική ομάδα του FB και όταν (και όποτε) υπάρχει διαθεσιμότητα να είσαι διαθετημένος να σκάσεις όσα θα έσκαγες για τον...Skyfall. Λατρεία που πληρώνεται έως και $1500 για συλλεκτικό κομμάτι. Αποτελείται λοιπόν, από:
1) Ενα κουτάκι στο μέγεθος αυτού που έχουμε για δύο 18650 μπαταρίες. Υλικό κατασκευής, νάυλον, abs, plexi, alumide (πλαστικό με πούδρα αλουμινίου).
2) Λάμες από χαλκό ή άργυρο υψηλής καθαρότητας για το ηλεκτρικό κύκλωμα & κουμπί που το ανοιγοκλείνει.
3) Το squonk μπουκαλάκι.
4) Τον bf 510 κονέκτορα.
Τίποτα άλλο. Δεν ξέρω, δεν έχω γνώση ακόμα, αν σε αυτά υπάρχουν κακές (με την έννοια της επικινδυνότητας) φτηνοκατασκευές. Δια βάζω για αναβαθμίσεις κλώνων (πχ ασημένιες λάμες ή επώνυμο 510), αλλά δεν βρήκα αναφορά λόγων αναβάθμισης την επικινδυνότητα, αλλά την βελτίωση της απόδοσης.
*** [member=20916]Κώστας Άλεξ[/member] , δεν ισχύει δηλαδή ότι ο enthon είναι ένας αναβαθμισμένος hadaly και "διορθώνει" ό,τι του έλειπε; Από τους ριβγιουδεράδες η πληροφορία, εγώ δεν γνωρίζω/δεν απαντώ.