Να ενημερώσω ότι για το θέμα πλαστικίλας στο μπουκάλι, το λευκό ξύδι έκανε πολύ καλύτερη δουλειά από το κανονικό (αραιωμένο το δεύτερο βέβαια). Στο 8ml squonk μπουκαλάκι με 2 περάσματα ξύδι κανονικό έφυγε μεγάλο ποσοστό της μυρωδιάς ενώ με το τρίτο πέρασμα (αυτή τη φορά με λευκό ξύδι) την εξαφάνισε. Στο 30ml 510 refil bottle η μυρωδιά δεν έφυγε πλήρως (εκεί το πρόβλημα εξαρχής ήταν πιο έντονο) και το άφησα κανά δίωρο με καθαρό οινόπνευμα - νερό 50-50 και εξαφανίστηκε και εκεί εντελώς.
Σήμερα ήρθε ο Dead Rabbit SQ και το Coilology Staple σύρμα. 0.41Ω 3mm ID 6 σπείρες στα 48W και είμαι στον ουρανό. Καλό χτύπημα σε ~1.7mg/ml υγρό. Αρκετό ντουμάνι και η γεύση καλύτερη από τον Avocado. Δε θα τοποθετηθώ περαιτέρω στο πόσο καλή είναι για Q3 2018 καθώς δεν δοκιμάζω πολλούς άτμο και είναι ο πρώτος μου RDA. Ο αέρας ότι πρέπει για τα γούστα μου, πολύ smooth και με δυο στησίματα που δοκίμασα για δυο υγράκια, δεν είχα ούτε μια υποψία spitback. Το Pulse άριστο, μ' αρέσει πολύ, φαίνονται σωστά τα ρεύματα του (τουλάχιστον σε σχέση με το Predator 228W) αλλά κυρίως το πόσο ελαφρύ είναι και το fire response του είναι, για μένα, από άλλο πλανήτη.
Σίγουρα όμως θα δοκιμάσω και άλλα σύρματα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του αλλά ο ατμός που βγαίνει είναι πολύ ζεστός για τα γούστα μου. Θα ήθελα να κλείσω λίγο την εισαγωγή για μεγαλύτερη συμπύκνωση γεύσης και να ελαττώσω και το ντουμάνι για τις καφετέριες, αλλά με καίει πολύ ο άτιμος. Κάτι που να βγάζει λίγο πιο ψηλά Ohm στις 6 σπείρες 3mm ID; Κατά προτίμηση στα 0.6-0.7Ω;
PS. Όταν μετράμε σπείρες, αυτές που μπαίνουν στα posts τις υπολογίζουμε μισές έτσι;