Για τα του Spooky τα ξέρω αφού το είχα κιόλας, τα έχω πει και στο παρελθόν εξάλλου αλλά άσχετο τώρα.. προτού το δώσω λοιπόν είχα παραγγείλει τον χρυσό 510 από μια λίστα για παραγγελίες που άνοιξε ο Κώστας, βέβαια αυτό έγινε τέλη Νοέμβρη κι ο πόλος ακόμα βρίσκεται στην αναμονή αφού συνέβησαν διάφορα στην πορεία της επιχρύσωσής των..
Το Spooky έφυγε αλλά τον πόλο εξακολουθώ να τον περιμένω για έναν και μόνο λόγο, να τον βάλω στο squeezer - αν έρθει και ποτέ έτσι που πάει η πορεία του δηλαδή. Σε κάθε περίπτωση αν δεν είχα το squeezer η παραγγελία μου θα είχε ακυρωθεί.
Για τα μεγέθη των "σωλήνων" πόλου και μπουκαλιού τα έχω στα υπόψιν, ασχολήθηκα αρκετά πρόσφατα για να βάλω μαλακό μπουκαλάκι στο gbox (η εγχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με μπουκαλάκι από το athena ) και "παίζοντας" με διάφορα μπουκαλάκια από squeezer, athena, pulse κλπ είμαι ήδη ενήμερος για το "φαρδύτερο" του squeezer.

Είχα ξεχάσει την περιστροφή που κάνει η επαφή του Spooky αλλά θα το λύσω εύκολα κι αυτό με μια "κόντρα" που θα κολλήσω με κάποιο τρόπο μέσα στο mod, κάτι παρόμοιο με αυτό που έβαλε αργότερα κι ο Κώστας στο Spooky δηλαδή.
Στο δικό μου μπήκαν λάμες χαλκού από τις πρώτες του κιόλας μέρες, έφτιαξα και για την πάνω επαφή σχετικά εύκολα. Μέχρι σήμερα δουλεύουν μια χαρά και arching παρατηρώ πολύ πολύ σπάνια. Μετά από πολύ καιρό χρήσης μόλις προχτές χρειάστηκε να καθαρίσω λίγο την επαφή στον πόλο του squeezer. Μιαααα χαράαα..