Στο Squonking γράφω τόση ώρα; Τι δουλειά έχω εγώ εδώ;

Μιας και βρέθηκα όμως, να ποστάρω το μανιφέστο μου!

Γιατί
δεν θα γίνω ποτέ squonker:
- Γιατί αν ατμίσω πάνω από 1-2 ml από το ίδιο υγρό συνεχόμενα θα πάθω κορεσμό γεύσης. Αλλά ακόμα κι αν δεν πάθω κορεσμό...
- Γιατί ακόμα και τα αγαπημένα μου υγρά παραμένουν αγαπημένα για κάνα τρίμηνο μόνο και μετά πάλι στο ψάξιμο. Με μπουκαλάκια 5-6-7-8 ml απλώς θα τα βαριόμουνα στον μήνα.
- Γιατί ο μόνος λόγος που ατμίζω με μάλλον σφιχτούς ατμο είναι για να κρατάω την κατανάλωση σε σχετικά λογικά πλαίσια και να μην φυτρώσουν μηλιές ή μπανανιές απ’ τα αυτιά μου.
- Γιατί όταν ντριπάρω καταναλώνω το τετραπλάσιο υγρό από ότι όταν χρησιμοποιώ απλά rta’s. Φαντάσου τι θα γινόταν αν αντί να στάζω είχα μόνο να ζουλάω...
- Γιατί φουμάρω οδηγώντας και περισσότερες φορές από όσες θα ήθελα έχω χάσει τον δρόμο από μπροστά μου απ’ τα πολλά ντουμάνια. Με ένα squonker στο χέρι θα γινόμουν ένας αυτοκινούμενος δημόσιος κίνδυνος, μεγαλύτερος δηλαδή απ’ ότι είμαι τώρα...
- Γιατί ξέρω ότι θα μ’ αρέσει τόσο πολύ που θα γίνω πιο γραφικός από ότι ήδη είμαι και στο δρόμο συνέχεια ακούω να λένε «άτσα ο μπάρμπας με τα ντουμάνια του!».
Κάτι ανάλογο βέβαια είχα γράψει πριν χρόνια και για τους επισκευάσιμους («δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να στρίβω σύρματα και να βαμβακώνω αντιστάσεις» - yeah, right!) και τώρα έχω καμιά εικοσαριά, έτοιμους, στημένους...