Σας ευχαριστω πολύ όλους παιδιά,καποιες διευκρινίσεις που μου ζητησατε.
Δουλευω επισκευασιμους γυρω στα 2 χρονια με συρματα clapton 26/32,alien demon killer και 40ρι kanthal και ss.
Eχω ατμοποιητες απο μετριους αερατους serpent mini,μεχρι αρκετα αερατους εως πολυ merlin mini,el diablo,exo αλλα έχω σαν καθημερινο μου τον serpent γιατι μου αρεσει πιο πολυ..
Εχω καταληξει οτι θελω να ατμιζω μονο με μονη αντισταση λογω πιο ευκολου στησιματος και λιγότερης καταναλωσης αφου η διαφορα στην γευση δεν ειναι και τοσο μεγαλη.
Απο το διαβασμα που εχω ρίξει έχω καταλάβει ότι θα πρεπει να παρω σιγουρα NI80 ή SS γαιδουρακια συρματα αφου αρπαζουν πιο γρηγορα και θελουν λιγοτερα watt.Aλλα και εκει εχω ενα μπερδεμα αφου καθε εταιρεία για σχεδον το ιδιο συρμα έχει άλλες ονομασιες!!!Άλλες λενε το ιδιο συρμα fused clapton,αλλες flat clapton κτλ.
Εχω στο προγραμμα ή να παρω από crazy wire ή να παρω το fused clapton 30x3 38 geekvape ή γενικά ότι χρειαστει,δεν θα περιοριστω στην αγορα rda με βαση τα συρματα που εχω..
Ομολογω τον haku τον κλωνο δεν τον ειχα δωσει σημασια που μου γραψανε δυο φιλοι και θα αρχισω το ψαξιμο....Να σας πω την αληθεια ημουν πιο κοντα σε λαγο είτε 24ρη ειτε 22ρη γιατι λενε ολοι καλα λογια
αλλα δεν εχω δοκιμασει ποτε πχ τον 24ρη με μονη αντισταση για να εχω αποψη