Τσέκαρε κανενας και το μοντακι της geekvape για squonking καταστασεις; Το Gbox? Πως σας φαίνεται;
Τεράστιο και με οκ.. "σύστημα" ανύψωσης του υγρού που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα (μπουκαλάκι, μεταλλικός σωλήνας και ο τρόπος συμπεριφοράς του στα high vg υγρά κλπ ), παρόλα αυτά αν γεμίζεις από τον πόλο με τα ειδικά μπουκάλια αναπλήρωσης δεν θα έχει σύντομα "θέμα" υποθέτω. Η geekvape ανέφερε ότι ίσως βγάλει και μπουκαλάκια σιλικόνης αν κριθεί απαραίτητο..
Άλλο μειονέκτημα του για αρκετούς το σκούρο τζάμι μπροστά στην οθόνη που δεν αφήνει τη φωτεινότητα να ξεδιπλωθεί, για εμένα που στο Aegis την είχα πάντα στο 20% όμως κανένα πρόβλημα.
Σε κάθε περίπτωση είναι διμπάταρο, σχετικά βαρύ, λόγω του όγκου του όμως φαντάζει βαρύτερο οπότε εκπλήσσει κατά κάποιο τρόπο ευχάριστα όταν το σηκώσεις για πρώτη φορά. Πολύ δυνατό, καλή αυτονομία, προσωπικά το σκέφτομαι πάρα μα πάρα πολύ για έναν πολύ σημαντικό λόγο. Κάπως με κούρασε το γεγονός ότι θα πρέπει να "προσαρμόζω" συνέχεια το στήσιμό μου για να αποδώσει στο "μηχανικό".
Με το gbox αυτό απλά το ξεχνάς, με τέτοιο εύρος στη δύναμη δε.. Πασάς.!
Και το dripperάκι του (Radar ) αρκετά αξιόλογο, δεν το δοκίμασα πολύ αλλά σε ένα γρήγορο στήσιμο που έκανα (για πλάκα στήνεται ) απέδωσε απευθείας ιδανικά.
Δεν θα κρατηθώ, θα πάω να το πάρω κι εγώ μου φαίνεται..