Το αστείο δεν είναι ότι το πούλησε αλλά ότι το αντάλλαξε με το Athena..

Πέρα απ' την πλάκα και το Athena απέδιδε πολύ πολύ καλά με τις λάμες από ασήμι, εγώ να πω την αμαρτία μου δεν διαπιστώνω και καμιά τρελή διαφορά με το Spooky. Ίσως "αδειάσει" περισσότερο τη μπαταρία χωρίς να πάρω χαμπάρι, δεν ξέρω. Από άποψη δύναμης πάντως το Αθηνάκι είχε μεταμορφωθεί πραγματικά και ίσως τη μόνη διαφορά που διακρίνω να την δίνει ο καλύτερος 510 του Spooky, δεν είμαι των "μετρήσεων" αλλά της "αίσθησης" καθαρά. Και για να είμαι κι απόλυτα ειλικρινής του έδωσα κι έναν Berserker μιας και τον είχα βάλει ήδη στην άκρη αφού έβαλα άλλα "τσιγαρίσια" στο μάτι (βλέπε Ares της Innokin ).

Οικονομικώς λοιπόν δεν έκανα και το deal της χρονιάς, αντίθετα μάλλον έπραξα. Όμως και το Spooky είναι καινούργιο κι αδούλευτο (ο φίλος έχει πάνω από 6 πανάκριβα μηχανικά mods και 2-3 squonk μεταξύ τους ), ενός μηνός boxάκι είναι με χρήση ολίγων ωρών. Με το συγκεκριμένο άτομο γνωριζόμαστε πολύ καλά εξάλλου.
Μάκη τι στήσιμο έχεις στο χανταλη;ελπίζω να βρω να πάρω κ γω spooky κάποια στιγμή!
Το Ν80 fused clapton της geekvape έχω αυτή τη στιγμή, 5 σπείρες σε 3άρη πυρήνα και περί τα 0.25ohms. Πολυβολάκι..

Ευχαριστώ όλους κύριοι!