Βάλατε δυο διαφορετικά mods στα βίντεο από την ίδια όμως ευκαιρία, στο πρώτο του Γιώργου εμφανίζεται το γνωστό σε όλους μέχρι σήμερα Ram της Stentorian (και Wotofo ), με το καλώδιο στα εσώψυχα, το άθλιο κουμπί και τον κομσί κομσά πόλο.
Στο δεύτερο βίντεο του Pusgang εμφανίζεται όμως ένα νέο Ram (κι εγώ πρώτη φορά το βλέπω ) που είναι καθαρά της Wotofo αν κατάλαβα καλά, το οποίο όμως αν και πανομοιότυπο με το πρώτο διακρίνω πάνω του τις εξής διαφορές. Άλλαξαν το υλικό που τώρα το βλέπω πλαστικό (γι' αυτό και θα βγει φθηνότερο λογικά ), έβγαλαν το καλώδιο για τη μεταφορά του ρεύματος, πρόσθεσαν μια έξτρα ασφάλεια για προστασία σε περίπτωση στραβής, κράτησαν το ίδιο χαζό κουμπί και 510 πόλο.
Δεν ξέρω πόσο θα κοστίσει αλλά πάρτε το Squeezer λέμε...

Edit: Α, ο Μάκης το πούλησ..Α το Ram γιατί μου την έσπασε ανεπανόρθωτα το τραγικό κουμπί του αν κι είχε διορθωθεί αρκετά στην αίσθηση με το να τοποθετήσω λάμες μέσα του, απέδιδε επίσης πολύ καλύτερα με το ασήμι αντί του καλωδίου. Όπως και να έχει ήταν από τα πρώτα squonkers που εμφανίστηκαν εδώ, μου άρεσε, τα έσκασα τα -πεταμένα- 90, ασχολήθηκα αρκετά μαζί του για τη μετατροπή, έφυγε για χέρια φίλου σε εξευτελιστική τιμή. Με το Athenάκι και το Squeezer θεωρώ πως είμαι υπερκαλυμμένος αυτή τη στιγμή - εκτός κι αν δούμε κανένα αξιόλογο διμπάταρο (και μηχανικό ) σε καλή τιμή μελλοντικά..