[member=4133]makis206[/member] απο που πηρες το squeezer?
Εγώ το πήρα από τοπικό κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά μπορείς να το βρεις κι εδώ:
http://www.smokecentre.gr/products/hugo-vapor-squeezer-bf-20700-mechanical-box-mod/Πριν λίγο τελείωσα και με τις χάλκινες λάμες του Squeezer, παραδόξως αυτή τη φορά δεν διέκρινα την τεράστια διαφορά στην απόδοση που είδα στο Athena ή το Ram όταν αντικατέστησα τις "μαμά" λάμες τους. Μωρέ μήπως δεν είναι κινεζικές του πωπού οι δικές του τελικά; Απέδιδε πολύ καλά out of the box παρεμπιπτόντως..
Στο λινκ που έβαλα παραπάνω αναφέρει το "Special Copper Contacts" για τις επαφές, υπάρχει "επιχρωμιωμένος" χαλκός ή κάτι τέτοιο;
Όσο το δουλεύω τόσο μου αρέσει πάντως. Mε αίσθηση υλικών όπως του Pulse αλλά με καλύτερο σχήμα για να μπει στην παλάμη, με τόσο καλό κουμπί κι όχι το "τραχύ" του Pulse, με όλα τα μπουκαλάκια που έβαλαν στην συσκευασία τι άλλο να πω παιδιά, εντυπωσιάστηκα πολύ από κάτι που απέκτησα τόσο φτηνά και χωρίς να έχει δημιουργήσει το τρελό hype του Pulse πριν το δούμε στις βιτρίνες.
Εγώ για να καταλάβετε το είδα πρώτη φορά σήμερα στο μαγαζί, άνοιξα το κουτί, είδα τα παρελκόμενα, βλέπω και το "Hugo vapor" στο κουτί και λέω "πάνω από 90 στάνταρ".. ακούω μετά το "48 ευρώ", περνάει καμιά ώρα μέχρι να επιβεβαιώσω ότι δεν μου κάνει πλάκα ο (φίλος ) καταστηματάρχης και αποφάσισα. Το παίρνω κι ας μη βγει ο μήνας, ωωωω...