Εμένα με έτρωγε γενικώς, καιρό τώρα, αφού πάντα μου άρεσαν οι ντρίπερς αλλά πάντα βαριόμουν το στάξιμο κι έτσι αποφάσισα να κινηθώ. Λεφτά πολλά ούτε είχα, ούτε ήθελα να δώσω για ένα στυλ ατμίσματος που θα γίνεται επικουρικά και στο σπίτι κυρίως.
Η επιλογή του pulse ήταν μονόδρομος στην περίπτωσή μου. Επικοινωνία με τον master paloukaro, τηλεφωνάκι στον πάντα πρόθυμο Κυριάκο-crazy vaper κι έτοιμο το ατμοκαφεδάκι, η κουβεντούλα, οι δοκιμές υγρών και τα συναφή.
Παρέλαβα, έστησα βιαστικά και με ανυπομονησία τον hadaly και πριν του βάλω βαμβάκι συνειδητοποιώ ότι ξέχασα πριν απ' όλα να του περάσω το bf pin
Το έκανα πιέζοντας το θετικό ποστ από πάνω με το δάχτυλο, ξεβιδώνοντας ταυτόχρονα τη βίδα από κάτω και βιδώνοντας το bf. Την άκουσε λίγο η αντίσταση, όπως φαίνεται στη φωτο, αλλά χωρίς σοβαρές επιπτώσεις λειτουργικά. 0,4Ω βγήκε, με κανθαλάκι 0,4mm σε 3άρη πυρήνα και αυτή τη στιγμή παίζει υπέροχα το αγαπημένο υγρό της fat ninja.
Σταύρο, σ' ευχαριστώ για την παρέα και τις συμβουλές, είσαι ωραίος.

Κερασάκι στην τούρτα η απροειδοποίητη εμφάνιση του manajoma, ο οποίος μας είχε καλέσει κάποια στιγμή να συναντηθούμε και να γνωριστούμε και να που εντελώς τυχαία αυτό συνέβη σήμερα. Αυτά τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα τελικά.