Πολύ περιληπτικά μιας και πρέπει να φύγω απ' το σπίτι σχετικά γρήγορα και δεν προλαβαίνω να απαντήσω όπως θέλω σε όλα (με παραθέσεις κλπ ).
Λοιπόν craven-squonker δεν έχω πιάσει και φυσικά είμαι σίγουρος πως δεν χρειάζεται το παραμικρό απ' τον χρήστη. Είναι επειδή είμαι 100% σίγουρος ότι ο Γιάννης πρόλαβε και το "χάιδεψε" όπως ακριβώς χρειαζόταν πριν πέσει στα χέρια οποιουδήποτε άλλου. Οπότε..

Διαφορά μεταξύ χαλκού και ασημιού στο ρεύμα δεν αισθάνθηκα εγώ προσωπικά, θα μπορούσα μάλιστα να πω ότι ο χαλκός μου έδωσε λίγο μεγαλύτερη "ένταση" στο τελικό αποτέλεσμα. Όπως είπε κι ο παλούκαρος όμως οι διαφορές στη συχνότητα καθαρισμού μεταξύ των υλικών είναι αρκετά μεγάλες οπότε εγώ ψηφίζω σχετικά εύκολα ασήμι.
Χαλκός και ασήμι μεταμορφώνουν τα κινεζο - και όχι μόνο κλωνο - μοντάκια χαοτικά. Σήμερα έβαλα την κάτω λάμα σε ασήμι στο Athena (αντικαθιστώντας τo κινεζομέταλλο ) και το μοντάκι κυριολεκτικά απογειώθηκε χωρίς να σημαίνει ότι δεν έπαιζε και πριν ικανοποιητικά. Απλά τώρα πυροβολεί, τέλος. Τέρμα και στο arching από την πρώτη στιγμή!
..και μένει η πάνω λάμα αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βγάλω τον 510, βλέπω ένα φαρδύ insulator εκεί που φοβάμαι ότι δεν θα με αφήσει να αφαιρέσω το παξιμάδι που κρατάει τον πόλο στο κουτί. Θα το προσπαθήσω ίσως απόψε κιόλας και βλέπουμε.
Το garage έγινε μικρότερο νομίζω, πλέον βγαίνει και σε λευκό χρώμα με νέα καπάκια (διάφανα/φωσφοριζέ κλπ ), πιθανολογώ ότι έγιναν και μερικές αλλαγές σε πόλο και λάμες ίσως - μιας και κάποιοι ανέφεραν ότι αποδίδει καλύτερα από τα προηγούμενα - υποθέσεις κάνω για τα εσώψυχα τώρα..
Φαντάσου να είχα και χρόνο.!