Σήμερα επέστρεψα απ' το κατάστημα που συχνάζω με το Athena στα χέρια, αφού βέβαια κατέφθασε το Pulse και απογοητεύτηκα πλήρως απ' το ότι δεν βρήκα τρόπο να αφαιρώ τη κάτω λάμα του - αλλά και το άθλιο κατά τη δική μου αφή fire button.
Πολύ ωραίο σε γενικές γραμμές το Pulsάκι αλλά.. για δεύτερο κατ' εμέ, για ώρα ανάγκης. Το κουμπί του τόσο "χρούτσου-χρούτσου" (crunchy θα το έλεγαν οι Αμερικάνοι ) που με εκνεύρισε αφάνταστα, η επαφή που κάνει και το "κλείδωμα" ας πούμε τόσο "ψεύτικη" που πραγματικά αναρωτιέμαι πόσο θα κρατήσει αυτό το ψευτολαμάκι στο κούμπωσε/ξεκούμπωσε.
Δεν αφαιρείται και η λάμα - μέχρι αποδείξεως του εναντίου..
Πήγα καρφί στο Athena που για πλάκα γίνεται αντικείμενο λατρείας, μία ασημένια λάμα με την πρώτη ευκαιρία και σε χρόνο dt μετατρέπεται σε πύραυλο - χωρίς να σημαίνει ότι δεν αποδίδει ήδη αξιοπρεπέστατα.
Λατρεύω το κουμπί του, λατρεύω το μέγεθός του, κι ο ατμοποιητής του πολύ καλά αποδίδει για τα γούστα μου, να'μαι καλά να το χαίρομαι..

Το Ram έφυγε για πούλημα (το άφησα στο μαγαζί ), σιχάθηκα αυτό το κουμπί του όσο δεν φαντάζεστε. Με κούρασε, τέλος. Κι ας έπαιζε πολύ καλά, κι ας ασχολήθηκα μαζί του κι ας το έφερα πολύ κοντά στα δικά μου μέτρα.
Πρότζεκτ Athena τζαστ μπιγκάν.