vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

383 επισκέπτες, 2 χρήστες
Milarepa, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Squonking - Ερωτήσεις express και γενική συζήτηση

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• manajoma creations
  • 754
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Squonking - Ερωτήσεις express και γενική συζήτηση
« Απάντηση #750 στις: Νοε 01, 2017, 13:17 »
Ως κατοχος του ξυλομηχανικου craven squonk εγραψα ότι είμαι απολυτα ευχαριστιμενος .
δεν ατμιζω στα - 0.5Ω και σαν απλος squonkas δεν θα μπορουσα ποτε να καταλαβω την διαφορα μεταξυ χαλκου και ασημιου .

Ναι στον καλους πολους και ναι επισεις και στα καλα κουμπια , επισεις στο κουτι και στην ποιοτητα κατασκευης ,αλλα από εμενα μεχρι εκει ......

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #751 στις: Νοε 01, 2017, 13:21 »
Έχω ακούσει πολλούς που έχουν ένα κλωνοφράνκεσκουλ να λένε ότι αλλάξανε δυο λάμες και είδαν το φως το αληθινό αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτά είναι υπερβολές.

Αμφιβαλεις δηλαδή οτι αλλάζοντας τον Κινεζοχαλκό και τον Κινεζοπόλο σε ενα κλωνοφρανκενσκαλ υπάρχει αισθητή εως απόλυτη διαφορά από το πως το παραλμβάνεις?

Υ.Γ. Τι παραπάνω έχει δλδ ενα αλλο μηχανικό εκτός της καλής ποιότητας του κουτιου?

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • 5220
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #752 στις: Νοε 01, 2017, 13:23 »
Κοίτα απο τις λάμες chinesium του κλωνοfrankie και του κλωνοboxer που λιώνουν πάνω στους πόλους μόλις ζεσταθούν υπάρχει αρκετή διαφορά γιατί μιλάμε για τρελό voltage drop εξαιτίας τους.
Μπορώ να φέρω αν καταφέρω λόγω προγράμματος στην ατμοσυνάντηση της παρασκευής ενα μαμά boxer με την συγκεκριμένη λάμα που λες και μερικά squonk με ασημένιες λάμες και χάλκινες και να δεις τις διαφορές.Εχω συναντήσει αρκετούς τέτοιους στις ατμοσυναντήσεις αλλά είναι συνήθως άπειροι χρήστες και τα παραλένε πάνω  στην χαρά τους.Εντάξει με την πείρα σιγά σιγά που θα αποκτήσουν θα καταλάβουν και αυτοί.
Ειδικά στα 0,12-0,14Ω που είναι τα συνηθισμένα μου builds το chinesium μόνο σπίθες κάνει :))

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • 4139
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #753 στις: Νοε 01, 2017, 13:33 »
[member=17383]pugsang[/member]
Μίλησα μόνο για τις λάμες και όχι για τον πόλο και το κουμπί, τα οποία παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Συνεπώς μπορώ να πω ότι είμαι επιφυλακτικός, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, όπως ακριβώς το εξήγησε ο paloukaros. Αν δηλαδή στην αρχική κατάσταση βαθμολογούσαμε το μοντάκι με 5, θεωρώ ότι μετά την αναβάθμιση θα μπορούσε να πάει στο 6 ή το 7, όχι όμως στο 9 και αυτό το τελευταίο το θεωρώ υπερβολή.
Ελπίζω να έρθει επιτέλους σε μια συνάντηση κι ο paloukaros, που ασχολείται με θέρμη με το θέμα και να δούμε επιτόπου τις διαφορές. Από πέρυσι τον περιμένουμε αλλά ντρέπεται κι αυτός. :laugh1: 

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
« Απάντηση #754 στις: Νοε 01, 2017, 13:39 »
Συμφωνούμε. Το δικό μου πάντως είναι στο 8 :idiot1: :laugh1:

Sent from my A0001 using Tapatalk

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • 5220
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #755 στις: Νοε 01, 2017, 13:41 »
Στην έκθεση που ήμουν με τα squonk μου εκεί όλη μέρα πως και δεν γνωριστήκαμε ρε [member=13664]Ribot[/member] ;;; :hmmm:

Tόσες ώρες γραμματεία καθόμουν :laugh1:

Αυτό με τις ατμοσυναντήσεις των Νοτίων μου έχει κάτσει δύσκολο ρε γ@#ώτο λόγω μέρας(Τρίτη) και μου πέφτετε λίγο μακριά απο Περιστέρι αλλά υπόσχομαι να γνωριστούμε σύντομα :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
« Απάντηση #756 στις: Νοε 01, 2017, 13:48 »
Μα δεν θελει να σε γνωρίσει. Το ζουληχτήρι σου θελει..... :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• Γιώργος
  • 4139
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #757 στις: Νοε 01, 2017, 13:50 »
Ρε δουλευόμαστε? Λες να γνωριστήκαμε και να μην το ξέρουμε? :wall:
Την Κυριακή εγώ άνοιξα την έκθεση, από τις 9.30 μέχρι τις 2 στη γραμματεία ήμουν κι έφυγα κατά τις 5 και το Σάββατο επίσης από τη μία ως τις 6μμ.
Λες να με πείραξε το πολύ space cake που ρούφηξα? :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
« Απάντηση #758 στις: Νοε 01, 2017, 13:53 »
Είχατε πάει στην ίδια έκθεση ή ο ένας πήγε στο Κυνηγι και Ψαρεμα? :dontknow:

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • 5220
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #759 στις: Νοε 01, 2017, 13:55 »
Παίζει και να γνωριστήκαμε :laugh1:
Το Σάββατο έκατσα πρώτος μαζί με τον Χάλαρη και εγκαινίασα την γραμματεία και την κυριακή ήμουν όλο το μεσημέρι μεχρι το απόγευμα...
Ολη την υπόλοιπη διάρκεια της έκθεσης ήμουν πίσω στο fellowship με τα παιδιά.
Σου άφησε space cake ο ψηλός;;; :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • 3701
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #760 στις: Νοε 01, 2017, 14:14 »
Είδατε τι καλά που δεν έχει περισσότερα νήματα το squonking; Γράφετε ότι θέλετε και δεν είστε ποτέ off-topic! Μπορείτε να μιλάτε στο ίδιο νήμα για μοντάκια, μπαταρίες, ατμοποιητές, μπουκαλάκια, λαμάκια, σωληνάκια, κουμπάκια, οριγκάκια, για space cake και φυσικά για τον Ribot και οι συντονιστές σας αφήνουν ήσυχους! Σαν το Άγιο Όρος έχετε γίνει! Μήπως να γίνω κι εγώ squonker;... :hmmm:

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • 5220
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #761 στις: Νοε 01, 2017, 14:18 »
Είμαστε το αναρχικό κομμάτι του forum :yoloyeah:

Σε λίγο θα μπει και αγγελία για dj :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• manajoma creations
  • 754
« Απάντηση #762 στις: Νοε 01, 2017, 14:30 »
[member=13664]Ribot[/member] [member=17746]paloukaros[/member]

δεν κανονίζουμε παιδια μια συναντηση πετρουπολη , στο μαγαζι του κυριακου crazyvaper ?

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • 5220
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #763 στις: Νοε 01, 2017, 14:43 »
Eαν έχει μίζα και φαί η υπόθεση δεν λέμε όχι :))

Σοβαρά τώρα αν το πρόγραμμα μου το επιτρέπει είμαι μέσα σε κάθε ατμοσυνάντηση (εκτος εκδηλώσεων του ΣΕΕΗΤ :nonono: )
αν και το μαγαζί το συγκεκριμένο δεν το γνωρίζω :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• manajoma creations
  • 754
« Απάντηση #764 στις: Νοε 01, 2017, 14:48 »
[member=17746]paloukaros[/member]

ο κυριακος είναι από τους πιο παλιους ατμιστες - επαγγελματιες στον χωρο .

εγω και λογικα ο Ribot το γνωρίζουμε , εε ωρα είναι να το μαθεις και εσυ ;D ;D ;D

περα από την πλακα οποτε θελετε το κανονίζουμε

Μακηηηηηηη  ελα και εσυ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 99 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 247 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878029 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362442 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467142 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909793 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519917 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1618 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375797 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701963 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ