vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

322 επισκέπτες, 3 χρήστες
vougiouklakis, manoslykos, camber

Squonking - Ερωτήσεις express και γενική συζήτηση

Αποσυνδεδεμένος kglampr

• *
  • 56
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Squonking - Ερωτήσεις express και γενική συζήτηση
« Απάντηση #600 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 14:23 »
Panels για το hcigar vt inbox στην Ελλάδα έχει κάπου? Συγκεκριμένα θέλω τα μαύρα... μόνο ολόκληρο το mod βρίσκω

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #601 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 14:26 »
Αν εννοείς τα carbon τα μαύρα δυστυχώς όχι.Ούτε εξωτερικό τα έχω βρει που τα θέλω και εγώ. :'(

Αποσυνδεδεμένος kglampr

• *
  • 56
« Απάντηση #602 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 14:39 »
[member=17746]paloukaros[/member] ναι αυτά ψάχνω και εγώ ή στο χρώμα του ss (αν υπάρχουν τέτοια) 

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #603 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 14:48 »
Τα carbon τα μαύρα δεν βγαίνουν σαν ανταλλακτικά απο οτι μου είπαν στο facebook της HCIGAR.Tα ήθελα πολύ για το κόκκινο το vtinbox να κάνει δυχρωμία γιατί το άλλο που έχω το είχα πάρει με τα παρδαλά καπάκια και του έχω τα κλασσικά σαν ξύλο που είναι.Μόνο φτιαχτά αν βρούμε απο κανέναν μερακλή δικό μας μάστορα.Τώρα για SS δεν εχω δει κάτι.Μόνο κάτι resin/stabwoob είχα δει παλιά στο ebay.Ρίξε καμία ματιά και εκεί μήπως βρεις κάτι.

Αποσυνδεδεμένος kglampr

• *
  • 56
« Απάντηση #604 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 14:56 »
Να σαι καλά φίλε για την βοήθεια σου θα κοιτάξω έχω το yellow εγώ και δυστυχώς δεν του πάνε πολλά

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #605 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 16:28 »
φύλλο ασήμι 925 πάχους 0.5mm και διαστάσεων 101x51mm στα 32,90€

https://goo.gl/zcZyUX

έχει και άλλες διαστάσεις (και μέταλλα)
Στο κατάστημα που πήρα το δικό μου ασήμι μου είπαν ότι κοστίζει περίπου στο 1 ευρώ το κάθε γραμμάριο 925 ασημιού.
Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι την ίδια τιμή θα έχουν πάνω κάτω.. :)

..για τον Ριχάρδο δεν ξέρω :))

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #606 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 16:35 »
Εγώ μην πω τιμές καλύτερα για πιο καθαρό ασήμι που ζητάω :laugh1:

Ενδεικτικά μια λάμα περίπου 30 ευρώ στην καλύτερη και  είναι τιμή για 10άδα.

...και το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι είναι πολύ διστακτικοί στην αρχή να πουν τιμές ή αν μπορούν να φτιάξουν το συγκεκριμένο πράγμα που ζητάω.Πρέπει να τους εξηγώ κάθε φορά αναλυτικά τι θέλω.Λες και θέλω να φτιάξω τίποτα βόμβες για τους φίλους μας στα τελωνεία ένα πράγμα :ninja_hide: :))
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2017, 16:45 από paloukaros »

Αποσυνδεδεμένος nwlis

• **
  • 338
  • Dripping Junky
« Απάντηση #607 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 17:01 »
 Ριξτε μια ματια και εδω : http://www.cooksongold.com ,ειναι μαγαζι στην αγγλια και εχει πολλα μεταλλα και στα κοβει οσο του πεις με online calculator. (και λιγο καλυτερες τιμες απο αυτες που αναφερθηκαν)

Επισης annealed>half hard>full hard σε θεμα αγωγιμοτητας στο ασημι αλλα και στα περισσοτερα μεταλλα. Οσο για τη σκληροτητα ειναι το αντιστροφο.

Επισης μακρυα απο το beryllium copper του mod maker, ειναι σκληρο κτλ αλλα απο θεμα αγωγιμοτητας ειναι κυριολεκτικα στον πατο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2017, 17:10 από nwlis »

Αποσυνδεδεμένος haros

• 521
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
« Απάντηση #608 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 17:03 »
Η τιμη μεταλλου (μεταβαλλεται συνεχως, ειναι αξια διεθνως διαπραγματευσιμη) ειναι τωρα περιπου 0.45 ευρω το γραμμαριο, παντα για ασημι καθαρο 999.
Επι αυτου εχει και ΦΠΑ στην Ελλαδα.
Το βρισκεις σε διαφορες μορφες, η πιο καθαρη 999 ειναι σε νομισματα bullion η και σε μπαριτσες, για να το λιωσεις και να φτιαξεις κατι υπαρχουν και granules καθαρου ασημιου.
Εαν εισαι μαστροχαλαστης, βλεπεις βιντεακια του πως μπορεις ερασιτεχνικα να το κατεργαστεις, αλλα για μερικα λαμακια προφανως και δεν συμφερει.
Μην πας σε 999, ειναι πολυ μαλακο και μπορει να μην σου κανει για την δουλεια που θελεις. (εαν η λαμιτσα μετακινειται η την σφιγγεις κλπ, θα φθαρει)
Οι μικροτερες περιεκτικοτητες (925 κλπ) συνηθως εχουν το υπολοιπο ποσοστο χαλκο (η και αλλα μεταλλα)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2017, 17:09 από haros »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #609 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 18:10 »
Η διαφορά στην αγωγιμότητα του χαλκού σε σχέση με το ασήμι είναι πραγματικά τόσο ελάχιστη που πρακτικά δεν υφίσταται λόγος να πας σε ασήμι.

Αποσυνδεδεμένος nwlis

• **
  • 338
  • Dripping Junky
« Απάντηση #610 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 20:06 »
Μιλας για καθαρο χαλκο ο οποιος ειναι λιγο πιο σκληρος απο αλουμινοχαρτο και για να τον δουλεψεις στο σκουονκ πρεπει να τον ντυσεις καπου αλλιως στη βδομαδα θα ειναι για πεταμα λογω μαλακοτητας.αντε και για καποιο κραμα c18200 (χαλκος χρωμιο) που πεφτεις στο 80-85% IACS αλλα σκληραινει το υλικο.
Beryllium copper που εχουν τα πιο πολλα μοντακια ειναι στο 20-30% IACS.
IACS ειναι η ηλεκτρικη αγωγιμοτητα σε σχεση με τον καθαρο χαλκο στους 20 C.

Οσο ανεβαινει η θερμοκρασια,δηλαδη οσο πιο χαμηλα στηνουμε στην περιπτωση μας,πεφτει η ηλεκτρικη αγωγιμοτητα. Εκει μπαινει στο παιχνιδι και η θερμικη αγωγιμοτητα, στην οποια το ασημι ξανακερδιζει το χαλκο.

Στην πραξη δε νομιζω να εχει τοσο αισθητη διαφορα στα ohm που στηνουμε,αλλα κατω απο  το 0.15 φαινεται η διαφορα ( η τελευταια προταση ειναι εμπειρικη)

Να προσθεσω οτι ουτε ψειρας ειμαι ουτε high end ατμιστης το παιζω.
Απλα ο χαλκος που χρησιμοποιουμε στα μοντακια δεν εχει καμια επαφη με τον καθαρο χαλκο που συγκρινουν με το ασημι.
Επισης μια αλλαγη στο υλικο της λαμας δε φτανει για να μπαλωσει το voltage drop απο τον πολο, την μικρη επαφη λαμας-πολου κτλ.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2017, 20:12 από nwlis »

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #611 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 20:10 »
Δεν έχει το ασήμι μικρότερη ανάγκη στη συχνότητα καθαρισμού; Λίγα ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως ο χαλκός θέλει συνέχεια καθάρισμα γι'αυτό και προτίμησα το ασήμι, όντως όμως και με τον χαλκό που πειραματίστηκα στην αρχή "έπαιξε" πάρα πολύ καλά το σύνολο.

Αν η συχνότητα αυτή είναι ίδια τότε δεν υπάρχει και λόγος να χρεωνόμαστε για ασήμια ρε παιδιά, ο χαλκός είναι παμφθηνος μπροστά στο 925, πόσο μάλλον στο 999.  ;D

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #612 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 20:14 »
[member=19352]nwlis[/member] μέχρι 800αρι ασήμι δίνει στο site (και thx για την βοήθεια btw),ο modmaker έχει αλλάξει τον χαλκό του ,μιλάμε για τον ίδιο;αν και προτιμώ του svapiamo
YΓ.μαζί μιλάγαμε στην boutique την παρασκευή;;;

[member=19518]haros[/member] 980+ ψάχνω και προφανώς δεν συμφέρει,όπως τα λες ακριβώς είναι

[member=12562]thenetpoet[/member] πραγματικά η διαφορά αγωγιμότητας σε τέτοιες διαστάσεις δεν είναι μεγάλη(της τάξης του 0,15V - 0.40V βασικά) αλλά το ασήμι σε σχέση με τον χαλκό δεν χρειάζεται τόσο συχνά φροντίδα(καθάρισμα,τρίψιμο κτλ.) και δεν μυρίζει.Εντάξει και ο χαλκός σίγουρα δεν θα μας κακοπέσει αλλά θα χρειαστούμε μπόλικη glanol  :))

[member=4133]makis206[/member] έτσι είναι φίλε μου,όπως τα γράφω και στον Γιάννη.Απλά λόγω frankie,garage ,spooky,submonkey καλόμαθα  :laugh1: .Mόλις πάρω και το ξυλομοντάκι του craven στα χέρια μου θα το ξεπεράσω πιστεύω  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος nwlis

• **
  • 338
  • Dripping Junky
« Απάντηση #613 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 20:24 »
Τι εννοεις 800αρι;

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #614 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 20:26 »
Βαθμούς καθαρότητας,για χρυσαφικά μάλλον silver

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360482 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114413 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450846 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110987 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375505 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328544 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1093 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6472 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15338 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29414 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100000 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F