vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

772 επισκέπτες, 4 χρήστες
Methodios, manoslykos, camber, anetost

VOOPOO Drag

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Φύλο: Άντρας
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Απ: VOOPOO Drag
« Απάντηση #45 στις: Δεκεμβρίου 09, 2017, 11:35 »
Οχι δεν  έχει κυκλοφορήσει και ο χονδρέμπορας δεν το  έχει καν στην λίστα αυτών που έρχονται τις επόμενες 2 βδομάδες .

Αποσυνδεδεμένος gangelo

• **
  • 463
« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 16, 2017, 08:51 »
Σας εχει τυχει ποτε να δειτε κατι, οχι απαραιτητα σχετικο με το ατμισμα, και να παθετε μια διαβολεμενη παρορμηση να το παρετε αγνοωντας το φοβο της ιπταμενης παντοφλας απο το ετερον ημισυ? 

Ε, λοιπον αυτο επαθα μολις ειδα το Voopoo Drag.. Λιγο το βιομηχανικο boxy look, λιγο η συγγενεια με το DNA και τη δαγκωσα τη λαμαρινα.

Σαν "υπευθυνος" λοιπον καταναλωτης, ΑΦΟΥ το παρηγγειλα, και οχι πριν, αρχισα να διαβαζω διαφορα ξενα φορουμ στα οποια ουτε λιγο ουτε πολυ, οι περισσοτεροι ελεγαν οτι ειναι πολυ μεγαλο, αιχμηρο στις ακρες και θεοβαρο.. 

Αρχισα να σκεφτομαι "Παλι μ*****α εκανες Γιωργο, μολις ερθει ο κουριερ θα δεις κατι σα αυτο στη πορτα σου"...

Εν τελει ηρθε.. Και δεν ειναι σαν 70αρα TV.. 

Το βαρος ειναι ιδιο σχεδον με το Aegis που χρησιμοποιουσα πριν, το δε μεγεθος ειναι σαν ενα κουτι τραπουλοχαρτα, στο χερι μου παντως ειναι μια χαρα.

Δεν θα αναλυσω σε βαθος ελεγχους θερμοκρασιας και αλλα εξωτικα settings γιατι σαν MTL ατμιστης δεν χρησιμοποιω εξωτικα συρματα και πολλα Watt. 
Η αποκριση στο fire ομως ειναι αστραπιαια, και μου αρεσει που εχει Voltage mode και μπορω να ατμιζω σταθερα στα 3.9V χωρις να αλλαζω τα Watt αναλογα με το στησιμο μου.

Εχει ταιριαξει οπτικα και με το Berserker. Η αληθεια ειναι οτι τα 24mm του ατμοποιητη ειναι οριακα. προεξεχει ελαχιστα απο το πανω deck, οχι ομως απο το συνολικο παχος με τα πορτακια.

Y.Γ : Παρολο που αρεσει οπτικα και στη γυναικα, οταν μπαινω σπιτι δεν βγαζω αμεσως το κρανος πριν σιγουρευτω οτι δεν ερχεται η παντοφλα

Αποσυνδεδεμένος lion7

« Απάντηση #47 στις: Δεκεμβρίου 17, 2017, 22:49 »
Έχω ένα πρόβλημα με το drag και αν υπάρχει κάποιο παιδί να με βοηθήσει θα ήταν ιδανικό.ξαφνικα με το πρώτο filmware που είχε η εικόνα τον μπαταριών δείχνει σαν να φορτίζει και όταν το κλείνω δείχνει πάλι τις μπαταρίες να φορτίζουν με αποτέλεσμα να μένει ανοιχτή η οθόνη και να αδειάζουν.εκανα αναβάθμιση στην επόμενη μπας και στρώσει αλλά τα ίδια.ξερει κανένας αν μπορώ να κάνω κάτι;η αν μπορώ να πάω το πάω κάπου να το φτιάξουν;

Αποσυνδεδεμένος TheMadGreek

• 1278
  • Urge to P|U|R|G|E|
« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 17, 2017, 22:55 »
Δηλαδή ξαφνικά μια μέρα άρχισε να δείχνει συνέχεια ότι φορτίζει χωρίς να φορτίζει?
Δοκίμασες διαφορετικές μπαταρίες?

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #49 στις: Δεκεμβρίου 17, 2017, 22:57 »
Δώσε μερικές πληροφορίες ακόμη, πόσο καιρό το έχεις? ήταν πάντα έτσι? από πού το αγόρασες? 

Αποσυνδεδεμένος lion7

« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 17, 2017, 23:03 »
Το έχω από τον Αύγουστο.το έφερα από gearbest.δοκιμασα και άλλες μπαταρίες δεν άλλαξε τίποτα.το έκανε ξαφνικά.εκει που το άφηνα και έκλεινε μόνο του κάποια στιγμή παρατήρησα οτι δεν έκλεινε.απλα έκανε σαν να φορτίζει.να πω ότι δεν το δουλεύω πολύ γιατι έχω άλλα για καθημερινά.και γενικά ντο προσέχω.

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 17, 2017, 23:38 »
  Δοκίμασε να κάνεις ξανά ένα Update Firmware στην τελευταία έκδοση και δες αν έχει στρώσει. Επίσης εάν κατάλαβα καλά σου δείχνει ότι φορτίζει αλλά στην πραγματικότητα αποφορτίζει ? γιατί ανέφερες ότι τελειώνει και η μπαταρία. Εάν ισχύει αυτό άλλαξε και μπαταρίες όπως ανέφερε συνατμιστής και τα ξαναλέμε. Τελευταία ερώτηση επίσης όταν δείχνει ότι φορτίζει μπορείς να ατμίσεις κανονικά?? ή είναι μπλοκαρισμένο.

• 1278
  • Urge to P|U|R|G|E|
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 17, 2017, 23:43 »
Πλέον το 1.0.0.1 είναι πάλι το τελευταίο καθώς αφαίρεσαν το 1.0.0.2 από το site.

Αποσυνδεδεμένος lion7

« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 17, 2017, 23:44 »
Ατμιζω κανονικά.δεν έχω θέμα σε αυτό.ναι τελειώνουν οι μπαταρίες γιατί μένει συνέχεια ανοιχτή η οθόνη και αναγκάζομαι να τις βγάζω και να τις ξαναβάζω.θα κάνω αυτό που είπες να δω.ευχαριστω για το ενδιαφέρον.α επίσης ποτέ δεν έχω φορτίσει τις μπαταρίες επάνω στο μοντ αλλά σε εξωτερικό φορτιστή

• 1278
  • Urge to P|U|R|G|E|
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 17, 2017, 23:49 »
Το έψαξες καθόλου αν έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά σε ξένα φόρουμ?

Αποσυνδεδεμένος lion7

« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 17, 2017, 23:59 »
Έψαξα αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 18, 2017, 00:33 »
Εαν εκανες update και δεν εφτιαξε, εχει hardware προβλημα. Κατι παιζει με την usb θυρα λογικα ή ακομη χειροτερα με τα εσωτερικα καλωδια φορτισης. Βαλε και βγαλε το usb λιγες φορες, παιξε το και ελαφρα μεσα μηπως ειναι κολλημενο καποιο πινακι και παει στην θεση του. Αλλιως θελει ανοιγμα απο τεχνικο.

Αν θελει ανοιγμα μπορω να σκεφτω 3 σεναρια του τι μπορει να φταιει, και στα 2 απο τα 3 φτιαχνει πολυ ευκολα.

Αποσυνδεδεμένος lion7

« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 18, 2017, 00:48 »
Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά από την άλλη δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ την θύρα.ουτε για ενημέρωση.το έχω κάνει πάντως και αυτό αλλά δεν έστρωσε.μαλλον θα πρέπει να το πάω σε τεχνικό.το θέμα μου είναι που να τον βρω.σε ατμιστικο μαγαζί;σε έναν ηλεκτρονικό όπου να είναι;

Αποσυνδεδεμένος gangelo

• **
  • 463
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 18, 2017, 06:23 »
Φιλε lion7 καταρχην μπερδευτηκα λιγο προσπαθωντας να καταλαβω το προβλημα στο μηνυμα σου.

Η οθονη οντως μενει ανοιχτη οσο εχεις συνδεδεμενο το usb κατα τη διαρκεια της φορτισης, αλλα αυτο δε σημαινει οτι αποφορτιζεται, απλα σου δειχνει τη σταθμη της μπαταριας.
Εχε στο νου σου οτι χρειαζεται ενα 4ωρο+ περιπου να φορτισει εαν εβαλες μπαταριες 3000 mah.

Εαν οντως δεν φορτιζουν οι μπαταριες πανω στο mod σου για καποιο λογο, θα μπορουσες να βρεις εναν φορτιστη με διπλη 18650 υποδοχη και να τις φορτιζεις εξω απο το mod.

Οπως ειπε και ο φιλος TheMadGreek πιο πανω, το τελευταιο firmware ειναι το 1.0.0.1. Τσεκαρε σε τι firmware τρεχει το δικο σου.

Τωρα διαβασα οτι τις βαζεις σε εξωτερικο φορτιστη, γραψε λαθος...

Μηπως θα μπορουσες να στειλεις μερικες φωτο να δουμε τι ακριβως σου βγαζει στην οθονη οταν λες "δειχνει πως φορτιζει"?
Αφου τις βαζεις σε εξωτερικο φορτιστη πως γινεται να δειχνει η οθονη οτι φορτιζουν?  :dontknow:

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2017, 09:40 από kotsos75 »

Αποσυνδεδεμένος lion7

« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 18, 2017, 08:29 »
Έτσι θα μείνει η οθόνη μέχρι να βγάλω την μπαταρία ή να τελειώσουν.και όταν δείχνει τα watt το εικονίδιο της μπαταρίας ανεβοκατεβαίνουν οι μπάρες σαν να φορτίζει.δεν το κάνει βέβαια.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 963 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114117 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359691 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449956 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110606 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374664 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327956 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15257 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99852 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F