vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

705 επισκέπτες, 7 χρήστες
Milarepa, Methodios, aalex, maprix, manoslykos, gfilip, thanos1071

>> VAPEXPRO 2017 - Η πρώτη ατμιστική έκθεση στην Ελλάδα <<

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Φύλο: Άντρας
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Απ: >> VAPEXPRO 2017 - Η πρώτη ατμιστική έκθεση στην Ελλάδα <<
« Απάντηση #90 στις: Ιουλίου 05, 2017, 15:12 »
Επειδή δεν έγινε κατανοητό σε όλους την πρώτη φορά, ή την δεύτερη, ή την τρίτη:

Παράθεση
Ο σύλλογος δεν διοργανώνει καμία έκθεση. Δεν είναι εμπορική επιχείριση. Συμμετέχει σε αυτή που διοργάνωσαν άλλοι.
Η ΚΕΑ δεν έχει δουλειά να στήνει εκθέσεις. Η διοργάνωση μιας εμπορικής έκθεσης δεν είναι επιτυχία ή αποτυχία ενός συλλόγου καταναλωτών.
Όσοι αγοράζουμε μαρούλια ή ντομάτες δεν στήνουμε την Agrotica!

Η δουλειά του συλλόγου στην έκθεση είναι να διοργανώσει ενδιαφέροντα πράγματα που προωθούν την σωστή ενημέρωση για το άτμισμα σε κοινό και δημοσιογράφους.
Διότι αυτή η έκθεση είναι το μόνο δημόσιο αξιοπρόσεκτο γεγονός στο άτμισμα στην Ελλάδα, είτε μας αρέσει είτε όχι.
Και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ΑΦΟΥ γίνουν, ΤΟΤΕ θα κριθούν σαν επιτυχημένες κινήσεις ή όχι.

Εφόσον στην Ελλάδα τόσα χρόνια έχει υπάρξει ως τώρα μόνο μία (1) ημερίδα με γιατρούς (διοργανωμένη πριν χρόνια από εταιρία)... ναι, αν καταφέρουμε μια δεύτερη είναι πολύ καλό για το "βιογραφικό" του συλλόγου -κι ακόμα καλύτερο για το άτμισμα. Είναι βασικός λόγος της ύπαρξής του. Όπως και η κάθε προσπάθεια για πληροφόρηση κοινωνίας και ΜΜΕ.

Επίσης, εφόσον ο σύλλογος δεν φτιάχτηκε από εφοπλιστές, περιμένω κι εγώ κάθε "απογοητευμένο" ατμιστή να χρηματοδοτήσει ο ίδιος μια προσφυγή στο ΣΤΕ αν το θεωρεί εύκολο. Εκτός αν είναι τσάμπα μάγκας και απλά γκρινιάζει σε ένα φόρουμ πίσω από το πληκτρολόγιό του...

@tsarly & haros:

Εκφράζω μόνο μια προσωπική μου σκέψη:
Η χώρα μας δεν είχε πραγματικά ανάγκη μια κλαδική έκθεση ατμίσματος. Ούτε οι επιχειρηματίες είναι σε φάση να την χρειάζονται για να κλείνουν τις συμφωνίες τους.
Η έκθεση αναγκάστηκε να πάρει αυτή την μορφή επειδή δεν μπορούσε να πάρει άλλη. Αν νομίζετε πως η παρουσία των απλών ατμιστών είναι απλά για το μπούγιο, θα πρότεινα να σκεφτείτε την περίπτωση να μην είναι έτσι... Ο νοών νοείτω -έτσι πιστεύω εγώ βέβαια!

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1444
« Απάντηση #91 στις: Ιουλίου 05, 2017, 15:23 »
Παράθεση
Επίσης, εφόσον ο σύλλογος δεν φτιάχτηκε από εφοπλιστές, περιμένω κι εγώ κάθε "απογοητευμένο" ατμιστή να χρηματοδοτήσει ο ίδιος μια προσφυγή στο ΣΤΕ αν το θεωρεί εύκολο. Εκτός αν είναι τσάμπα μάγκας και απλά γκρινιάζει σε ένα φόρουμ πίσω από το πληκτρολόγιό του...

Αρα μου επιβεβαιώνεις οτι δεν έχει γίνει κάποια προσφυγή του συλλόγου στο συμβούλιο της επικρατείας ούτε καμμία άλλη ενέργεια πέρα του πάγκου με τις τυρόπιτες.
:thumpdown:

Απο την αρχική σελίδα του συλλόγου.
Παράθεση
Γεννήθηκε από την ανάγκη των ατμιστών να ενημερώνονται για την στάση της Πολιτείας απέναντι στο άτμισμα,
να ενημερώνουν τους φορείς, τους ενδιαφερόμενους καπνιστές και το κοινωνικό σύνολο,
να έχουν δημόσιο λόγο πάνω στα ατμιστικά θέματα, να εκφράζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως ατμιστές,
να ζητούν -αλλά και να προτείνουν- λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.
Η Κοινότητα Ελλήνων Ατμιστών είναι το πρόσωπο του Έλληνα ατμιστή απέναντι στο κράτος,
τους νομοθέτες, την κοινωνία, τους επαγγελματίες του χώρου και τα ΜΜΕ
.
Δώσμου ένα παράδειγμα μίας δράσης που έχει γίνει απο τον σύλλογο μέχρι τώρα που να κάνει κάτι απο τα παραπάνω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2017, 15:28 από GRat »

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #92 στις: Ιουλίου 05, 2017, 15:28 »
Μα μπορώ να στο επιβεβαιώσω και πιο ανοιχτά.
Ο σύλλογος δεν έχει κάνει κάποια προσφυγή.
Επειδή το μόνο έσοδό του είναι οι λίγοι που έβαλαν το 20αρικο που δεν θέλησες να βάλεις εσύ.

Εγώ θα πούλαγα και τυρόπιτες για να καταφέρω μια προσφυγή.
Κάποιοι βάζουν τις μέρες και τις νύχτες τους για να φτάσουμε σε αυτό.
Εσύ τι ακριβώς κάνεις είπαμε;

Αποσυνδεδεμένος redortho

• 1784
« Απάντηση #93 στις: Ιουλίου 05, 2017, 15:29 »
1. Αν πάω σε έκθεση αυτοκινήτου, θα διαπραγματευτώ την αγορά αυτοκινήτου;
2. Ο σύλλογος εδώ και πολύ καιρό δεν κάνει τίποτα! Από τα τέλη το 2016 και μέχρι σήμερα (να μη σχολιάσω για το ΔΣ που απο τα τέλη Μαρτίου κάθεται!) δεν έχει καταργήσει ούτε ένα νόμο και έχει δείξει απόλυτη αδιαφορία του στο να παρέμβει στο FDA για την κατάργηση του νόμου στις ΗΠΑ!!!
3. ...
4. Βαριέμαι να γράφω τα αυτονόητα, με κουράζουν απίστευτα οι επαναστάτες του καναπέ που το μόνο που κάνουν είναι να γκρινιάζουν για την καθυστέρηση του delivery.

Ο σύλλογος έγινε για κάποιους λόγους και όποιοι θέλουν ακολουθούν και δικαιούνται να σχολιάζουν. Αν δεν ψηφίζω στις εκλογές, δεν δικαιούμαι να κριτικάρω την Κυβέρνηση. Τόσο απλά. Όποιος κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει, παίζει τον ρόλο του. Αν όντως όμως δεν καταλαβαίνει, τότε υπάρχει πρόβλημα (και όχι μόνο στον ίδιο). 

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1444
« Απάντηση #94 στις: Ιουλίου 05, 2017, 15:41 »
Μα μπορώ να στο επιβεβαιώσω και πιο ανοιχτά.
Ο σύλλογος δεν έχει κάνει κάποια προσφυγή.
Επειδή το μόνο έσοδό του είναι οι λίγοι που έβαλαν το 20αρικο που δεν θέλησες να βάλεις εσύ.

Εγώ θα πούλαγα και τυρόπιτες για να καταφέρω μια προσφυγή.
Κάποιοι βάζουν τις μέρες και τις νύχτες τους για να φτάσουμε σε αυτό.
Εσύ τι ακριβώς κάνεις είπαμε;
Υποτίθεται οτι ο σύλλογος θεσπίστηκε για να με βοηθήσει τόσο εμένα που δεν είμαι μέλος του αλλά και εσένα που είσαι.
Αυτο που κάνω κάτι αυτή την στιγμή είναι να αναφέρω την στασιμότητα και ανέργια του συλλόγου μπας και νιώσετε λιγάκι και πάρετε μπρος.Αυτό κάνω.

Επειδή δεν είμαι μέλος σημαίνει οτι δεν μπορώ να πώ κάτι για το αντικείμενο?

Το παράδειγμα του redortho με τις εκλογές είναι εσφαλμένο επίσης.Μπορείς να κριτικάρεις την Κυβέρνηση και όποιον θες, είτε έχεις ψηφίσει είτε όχι.

Δες και τι λέει το Σύνταγμα σχετικά με την ελευθερία λόγου

http://www.supremecourt.gov.cy/judicial/sc.nsf/0/F5B39E98EDCFEBA5C225750D0029826B/$file/Politiki-Dikeos-23Oct.08.pdf

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1261
« Απάντηση #95 στις: Ιουλίου 05, 2017, 15:43 »
Παράθεση
[...]
Κυπριακού Συντάγµατος
[...]

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Riding the line between hobby and mental illness
« Απάντηση #96 στις: Ιουλίου 05, 2017, 15:45 »
Μπορείς να κριτικάρεις την Κυβέρνηση και όποιον θες, είτε έχεις ψηφίσει είτε όχι.
Αυτό που όλοι θέλουμε να πηδήξουμε, εχουμε δεν εχουμε γυναίκα με ξεπερνάει. Οχι για τον σύλλογο. Για όλα τα θέματα.

Αλλά έτσι είναι....

VISIT GREECE

Edit & υ.γ. (ταυτοχρονα) Αυτό στο χωριο μου το λεμε τσάμπα μαγκιά

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #97 στις: Ιουλίου 05, 2017, 15:50 »
Ωραίο το Κυπριακό Σύνταγμα. Ούτε αυτό δεν κατάφερες να ξεχωρίσεις.

Στασιμότητα 4 μηνών ε? Οι σύλλογοι που ίδρυσες εσύ θα ήταν πιο ενεργοί μάλλον.

Το ότι είσαι ελεύθερος να πεις ότι μπούρδα σου κατέβει, δεν σημαίνει οτι πρέπει να το κάνεις. Και την λες που την λες, τουλάχιστον ενημερώσου πρώτα.

Μερικοί φέρονται λες και τους χρωστάει κάτι ο σύλλογος προσωπικά, χωρίς να έχουν κουνήσει το δαχτυλάκι τους οι ίδιοι. Λες και τον πληρώνουν από τους φόρους τους ή κάτι.

Και θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να κρίνουν το πόσο γρήγορα και με πόση επιτυχία κάνουν πράγματα άλλοι και εθελοντικά, όσο προσπαθούν και αυτοί να επιζήσουν μέσα στην ρημάδα αυτή χώρα έτσι που έχει καταντήσει, να βρουν χρόνο για τις οικογένειες τους, και να έχουν και αυτοί την όποια ζωή τους.

Χωρίς να ρωτήσουν και να μάθουν πόσες ώρες από την ζωή τους έχουν δώσει αυτοί οι άνθρωποι για να γίνει αυτός ο σύλλογος και τι θυσίες (μικρές ή μεγάλες) έχουν κάνει και πόση ενέργεια έχουν ξοδέψει. Για να έρθει ένας GRat να τους προσάψει ανεργία και στασιμότητα, αντί για ένα "ευχαριστώ ρε παιδιά που κάνετε ότι μπορείτε".

Αχαριστία το λένε και είναι μεγάλο ελάττωμα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2017, 15:58 από modivin »

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1444
« Απάντηση #98 στις: Ιουλίου 05, 2017, 15:58 »
Κυπριακό ή όχι αυτά ισχύουν σε όλη την Ευρώπη.

Δεν μου χρωστάει τίποτα ο σύλλογος προσωπικά, απλά θίγω το θέμα του οτι δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα.

Αλλά μάλλον κάπου πρέπει να έχω δίκαιο για να έχετε τέτοια αντίδραση όταν αναφέρω απλά οτι δεν έχει γίνει καμμία δράση ακόμα.

Εκτός αν έχει κάνει κάτι που δεν το γνωρίζω, τότε ζητάω συγνώμη απο τον Κύριο Σύλλογο δεν έπρεπε να τον προσβάλλω... και μπράβο του και άξιος.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #99 στις: Ιουλίου 05, 2017, 15:59 »
Ρώτησες να μάθεις και δεν σου απάντησαν?

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1444
« Απάντηση #100 στις: Ιουλίου 05, 2017, 16:02 »
Ξέρεις για κάποια δράση που έγινε και δεν επιτρέπεται να μας πεις?
Εγώ το μόνο που έχω δει μέχρι τώρα είναι οι τυρόπιτες στο vapeexpo.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #101 στις: Ιουλίου 05, 2017, 16:03 »

Αποσυνδεδεμένος davarisx

• **
  • 293
« Απάντηση #102 στις: Ιουλίου 05, 2017, 16:05 »
Κάθε ένας είναι ελεύθερος να πει την γνώμη του στην Δημοκρατία είτε ψήφισε είτε όχι είτε είναι μέλος του συλλόγου είτε όχι.
Μην στιγματίζεται ανθρώπους κάποιοι χωρίς να ξέρετε αν κάποιος έχει κάποιον λόγο και δεν μπορεί να γραφτεί στον σύλλογο.
Εγω για δικούς μου λόγους δεν θα γίνω μέλος και δεν απαίτησα ουτε σχολίασα ποτέ κάτι για τα παιδιά που κάναν την κίνηση αυτή.
Αυτό με καθιστά μαύρο πρόβατο στο φορουμ και δεν θα μπορώ να συμμετέχω στις συζητήσεις του φόρουμ?

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1444
« Απάντηση #103 στις: Ιουλίου 05, 2017, 16:07 »
Εγω για δικούς μου λόγους δεν θα γίνω μέλος και δεν απαίτησα ουτε σχολίασα ποτέ κάτι για τα παιδιά που κάναν την κίνηση αυτή.
Αυτό με καθιστά μαύρο πρόβατο στο φορουμ και δεν θα μπορώ να συμμετέχω στις συζητήσεις του φόρουμ?
Έτσι φαίνεται οτι είναι τα πράγματα.. :(

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #104 στις: Ιουλίου 05, 2017, 16:21 »
Δώσμου ένα παράδειγμα μίας δράσης που έχει γίνει απο τον σύλλογο μέχρι τώρα που να κάνει κάτι απο τα παραπάνω.
Ευχαριστώ για την ευκαιρία να πω τι έκανε η ΚΕΑ τόσο καιρό:

• Δουλεύει για πολύπλευρη ενημερωτική παρουσία στην έκθεση που θα γίνει.
  • Δούλεψε και για την προηγούμενη (κι ας πήγε τσάμπα ο κόπος μας)
  • Έστησε την πληρέστερη ιστοσελίδα ατμιστικού συλλόγου στον κόσμο, ένα φόρουμ, διατηρεί ενεργή παρουσία σε FB και twitter.
  • Μετέχει σε διεθνείς οργανισμούς υπέρ του ατμίσματος.
  • Έχει συντάξει κείμενα που απαντούν δημόσια σε λίβελλους κατά του ατμίσματος.
  • Έχει έρθει σε επαφή με διάφορες πλευρές του χώρου για να ενημερωθεί και να σχεδιάσει μελλοντικές δράσεις.
  • Έχει βοηθήσει δραστικά στην επιτυχία της τελευταίας έρευνας του Δρ.Φαρσαλινού -εσύ γιατί δεν ήσουν εκεί;
  • Έχει αντιμετωπίσει την απίστευτη γραφειοκρατία για να καταφέρει να κάνει βασικά πράγματα της οργάνωσής της.

Δεν είναι εντυπωσιακά πράγματα. Αλλά για τους 4 πρώτους μήνες ύπαρξης ενός συλλόγου και τις εργατώρες που σημαίνουν δεν τα βρίσκω λίγα.
Οι κυβερνήσεις παίρνουν μισθό για να είναι τα μέλη της πλήρους απασχόλησης. Το ίδιο και οι βουλευτές. Γι αυτό και κρίνονται όπως κρίνονται.
Αυτά είναι λίγα για μια χούφτα ανθρώπους που δίνουν τον ελεύθερο χρόνο τους όσο εσύ ασχολείσαι με την ζωή σου;

Εσύ τι ακριβώς έχεις κάνει για το άτμισμα που να μην είναι μόνο για την πάρτη σου, συνατμιστή; Σε τι έχεις βοηθήσει;

Θες κι άλλο quote από την σελίδα μας;
Παράθεση
Η Κοινότητα Ελλήνων Ατμιστών είναι αυτό που την κάνεις εσύ να είναι!
Θες να λάβουμε σοβαρά υπόψην τη γνώμη σου; εσύ δεν την κάνεις να είναι τίποτα.
Δικαίωμά σου και επιλογή σου, αλλά είναι γεγονός.
Οπότε ότι γίνεται, για σένα είναι κέρδος που δεν εργάστηκες γι αυτό.
Θεωρείς πως ψώνισες υπαλλήλους με την δημιουργία (από άλλους) ενός συλλόγου; Κάτι δεν έχεις καταλάβει.

Άσχετο με τον σύλλογο αλλά αφού το έθιξες:
Σε κάθε παρέα, ομάδα, δουλειά, φόρουμ, συντροφιά, κόμμα, εκκλησία, οτιδήποτε, μπορείς να λες την γνώμη σου. Και θα κριθείς από αυτή και από την συμπεριφορά σου (όπως κρίνομαστε όλοι). Ο κόσμος έχει κι αυτός το δικαίωμα να σε κριτικάρει ή να σε απορρίψει. Κανείς δεν θα μας αποδεχτεί απλά και μόνο επειδή τους κάναμε την χάρη να υπάρχουμε.

Με αυτή την ευκαιρία, θέλω να πω πως η παρουσία μας στην έκθεση θα χρειαστεί συμμετοχή μελών. Η προσφορά λίγων ωρών θα είναι καθοριστικής σημασίας για το τι θα καταφέρουμε και πόσο καλά θα πάει. Λεπτομέρειες θα συζητήσουμε στο φόρουμ της ΚΕΑ.
:)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 958 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114111 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359685 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449950 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110592 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374653 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327950 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1038 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6394 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99836 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F