Δύο νέα υγρά mix shots της Lamda που ατμίζω σχεδόν δύο μήνες τώρα και έχουν ενταχθεί στα 3-4 υγρά που ατμίζω σε καθημερινή βάση.
RY-L
Βασισμένο στην πασίγνωστη συνωμοταξία των RY καπνικών, συνοδευόμενο από λεμόνι και λάιμ.
Δίνει εξαιρετικά την γεύση του καπνικού, αλλά με την προσθήκη των λεμονιών μετριάζει και στρογγυλεύει την έντονη γλύκα του RY και δίνει ένα ευχάριστα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Εύκολο στο άτμισμα, λόγω του λεμονιού δεν μπουχτίζει τους γευστικούς κάλυκες, άνετο all day vape. Κοντράρει στα ίσα την αγαπημένη μου τριμπέκα στο καθημερινό μου πρόγραμμα.
Sanbo
Αδερφάκι του RY-L, βασισμένο και αυτό στην καπνική γεύση αλλά σε μια πιο ξηρή εκδοχή που συνοδεύεται από γεύση σαγκουϊνι που δένεται με το καπνικό με κρέμα καρύδας.
Σαφώς ξηρό καπνικό που κυριαρχεί στη γεύση, με τις νότες του πορτοκαλιού να έρχονται συνοδευτικά σε ένα πολύ καλό γευστικό αποτέλεσμα. Η κρέμα καρύδας δεν μου βγαίνει ως αυτόνομη γεύση, αλλά σίγουρα αντιλαμβάνεσαι όταν το ατμίζεις ότι έχει κάτι επιπλέον ανάμεσα στο καπνικό και το πορτοκάλι.
Πολύ καλό υγρό, σαφώς πιο έντονο στον καπνικό χαρακτήρα από το RY-L κυρίως λόγω της ξηρότητας, ιδανικό για συνοδεία καφέ, για μετά το φαγητό ή τις βραδυνές ώρες με ποτό ή χωρίς.
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτών των υγρών είναι ότι αποδίδουν εξαιρετικά σχεδόν σε οτιδήποτε ατμοποιητή τα ατμίσεις. Δοκίμασα μεγάλους και μικρούς ντρίπερ, mtl και dtl τανκάτους και σε όλα είχαν το ίδιο ευχάριστο γευστικό αποτέλεσμα. Τελικά κατέληξα σε le papillon για το Sambo και eviva2 για το RY-L, με απλά στησίματα 0.35mm Νι80 γύρω στο 1-1.1Ω και 18-20W.
Νομίζω ότι η lamda μας έδωσε και πάλι μια σειρά από νέα υγρά (έχει και δύο φρουτένια τα Pearstraw & Yοplay που θα παρουσιάσω αργότερα) που κρατάει τον χαρακτήρα και την ποιότητα που μας έχει συνηθίσει ως εταιρεία.