vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

446 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, maprix, camber, grag, vougiouklakis, thanoulis, mathimatikos1966, PsykieG

Joyetech eVic Primo Mini (eCig e-Box Mini 80W)

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

• 1576
  • Φύλο: Άντρας
  • perception is reality
Απ: Joyetech eVic Primo Mini (eCig e-Box Mini 80W)
« Απάντηση #450 στις: Μαρτίου 06, 2018, 19:43 »
Για άσκηση ψυχής... για να νικήσεις τις "ανασφάλειες" που σου δημιούργησαν τα όσα διάβασες εδώ μέσα; :))

Σοβαρά τώρα... για ποιο λόγο πρωτοσκέφτηκες να πάρεις το primo mini και όχι ένα δεύτερο VTC mini, εξ αρχής; Αυτόν τον λόγο "ζύγισε" με τα όσα αρνητικά διάβασες εδώ μέσα και αποφάσισε.
Πάντως, τα δύο δικά μου primo mini δεν έχουν πάθει τίποτα εδώ και 10 μήνες που τα έχω. Αλλά, βέβαια, ούτε τα "ταλαιπωρώ" ούτε τα ζορίζω με απαιτήσεις χρήσης που τους ζητάνε άλλοι, ούτε με "ζορίζουν" τα όποια "ελαττώματά" τους έχεις διαβάσει εδώ μέσα (π.χ. ανακρίβεια στην τιμή αντίστασης, χαμηλή φωτεινότητα οθόνης στο φως της μέρας κλπ, κλπ, κλπ).

Καλή επιλογή σου εύχομαι.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #451 στις: Μαρτίου 06, 2018, 19:48 »
Για την πιο μοντέρνα εμφάνισή του ίσως και γιατί, όπως είπε ο camber, είναι ελαφρύ  ;)

Εσύ διαλέγεις πάντως. 

Εγώ δεν αποχωρίζομαι το στικάκι μου, μόνο λίγες φορές, για χάρη του primo  :)) 

Αποσυνδεδεμένος geotron

• **
  • 120
« Απάντηση #452 στις: Μαρτίου 06, 2018, 19:51 »
Εγώ αν είχα δεί, πριν το αγοράσω, τα βίντεο που σαν λύση για τα μηνύματα  "weak battery" δείχνουν το σφίξιμο της κατω βιδας, δεν θα το αγόραζα. Είναι σοβαρή εταιρεία η joytech και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία που βγάζει ελλατωματικα προϊόντα και δεν κάνει ένα recall? Τι περιμένουν, να σκάσει το μοντακι στα μούτρα μας για να σοβαρευτουν?
Στην θέση σου θα αγόραζα το swag γιατί φαίνεται πολύ πιο ποιοτικό, είναι πιο ελαφρύ και τις λίγες μέρες που το είχα δεν μου παρουσίασε τπτ.

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #453 στις: Μαρτίου 06, 2018, 20:05 »
Η Joyetech έχει, όμως, αντιπροσωπεία εδώ και αν κάτι δεν πάει καλά εντός εγγύησης, στο αντικαθιστά (το έχω διαπιστώσει), ενώ αν κάτι δεν πάει καλά στο swag εντός εγγύησης, η vaporesso "σε δουλεύει" από την Κίνα (το έχω διαπιστώσει, όπως αναφέρω και στο νήμα του).

Αποσυνδεδεμένος geotron

• **
  • 120
« Απάντηση #454 στις: Μαρτίου 06, 2018, 20:16 »
Το πιστεύω αυτό που λες απλά για μένα είναι πιο σημαντικό ένα ποιοτικό προϊόν απ ότι ένα ποιοτικό service. Σε κάθε περίπτωση, επειδή κανείς δεν μας χαρίζει τίποτα και τα χρήματα  βγαίνουν δύσκολα και σε συνδυασμό με το ότι η ασφάλεια μας προέχει, δεν θα έπαιρνα κανένα Ρίσκο. Το πριμο μου το χάρηκα ελάχιστα, είχα τόσο μεγάλο ενθουσιασμό τις πρώτες βδομαδες που λειτουργούσε όπως έπρεπε, και επέστρεψα στα αγαπημένα μου μηχανικά Μοντ. Αργότερα Ίσως αγοράσω το swag που όπως είπα, έμεινα ευχαριστημένος μεταξύ των άλλων και για τα ρεύματα του αλλά και την πολύ καλή αυτονομία του, ανώτερη του πριμο.

Στάλθηκε από το SM-T819 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος legolas

• *
  • 24
« Απάντηση #455 στις: Μαρτίου 06, 2018, 20:29 »
Οι λόγοι που σκέφτηκα το primo είναι η εμφάνιση  και το γεγονός που αναφέρει ο camber, οτι δλδ χωράει έναν 25αρη ατμο χωρίς να προεξέχει..επίσης για να έχω κάτι διαφορετικό.
Από κει και πέρα με ενδιαφέρει πιο πολυ η απροβλημάτιστη χρήση ενος mod παρά η εμφάνιση, οπότε μάλλον θα καταλήξω στο vtc

Αποσυνδεδεμένος Vassilis_note

• *
  • 18
« Απάντηση #456 στις: Μαρτίου 07, 2018, 13:21 »
Καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει το ArcticFox στο Primo SE. Υποστηρίζει το CCW mode. Πώς το ενεργοποιώ; Δεν μπορώ να το εντοπίσω μέσα στο μενού.

Αποσυνδεδεμένος lounik

• 681
« Απάντηση #457 στις: Μαρτίου 07, 2018, 13:35 »
Μπαίνεις στο κεντρικό μενού (“+” μαζί με “fire”)
“fire” για να μπεις στις ρυθμίσεις του profile που έχεις
αρκετά κάτω έχει το preheat, το επιλέγεις με “fire”
στο type με “fire” το αλλάζεις σε curve
στο c (curve ) διαλέγεις κάποια από τα soft, boost, sine, cooldown, triangle κλπ

Από το pc βέβαια μπορείς να αλλάξεις το όνομα και να κάνεις ότι αλλαγές σε % και χρόνους θες

Αποσυνδεδεμένος Vassilis_note

• *
  • 18
« Απάντηση #458 στις: Μαρτίου 07, 2018, 14:35 »
Σ' ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος Λοξίας

• 1388
« Απάντηση #459 στις: Μαρτίου 29, 2018, 23:47 »
Κάτι -αλλά τι;- δεν πάει καλά.

Φτιάχνω πάντα αντίσταση ss316 0,32mm, 7 σπείρες, 3άρι αξονάκι, 0,78 ωμ.
Έχοντας διορθώσει το shunt και περάσει την εσωτερική αντίσταση του ατμοποιητή (Fodi F2), το μοντάκι διάβαζε σταθερά την αντίσταση στα 0,78 εδώ και ένα τρίμηνο που το έχω.
Τις τελευταίες 2-3 ημέρες όμως, το primo έχει σαλτάρει. Διαβάζει "ό,τι να 'ναι".
Πότε 0,86 και ανεβαίνει 0,90, ξαναπέφτει στα 0,78, κατεβαίνει στα 0,71, ξανά μανά στα 0,90 και πάει όχι μόνον το TC, αλλά και το άτμισμα γενικότερα.
Και reset που κάνω την αντίσταση, πάλι διαβάζει ανοησίες.
Κάποιες φορές συνέρχεται, αλλά για λίγο και ξαναρχίζει τα ίδια.
(Ο Fodi διαβάζεται και δουλεύει σωστά σε άλλα δύο μοντάκια).

Έχει συναντήσει κάποιος παρόμοια συμπεριφορά να μου δώσει τα φώτα του.

Αποσυνδεδεμένος tfekman

• *
  • 72
« Απάντηση #460 στις: Απριλίου 06, 2018, 11:09 »
Μάλλον ήρθε η ώρα του για το δικό μου primo.Παρολο που δουλεύει κανονικά , παρατήρησα την τελευταία εβδομάδα ότι κάτι δεν πάει καλά όσον αφορά την διαχείριση της μπαταρίας.
Κάτι έχει πάθει προφανώς και κάνει drain τη μπαταρία που έχει μέσα με αποτέλεσμα να το κλείνεις πχ το βράδυ με μισή μπαταρία και το πρωί να είναι νεκρό ή low battery.
Φαντάζομαι είναι θέμα hardware γιατί το ίδιο μου κάνει και με Arctic και με το κανονικό software.
Μια μπαταρία που είχα ξεχάσει πάνω από μια μέρα μέσα την έφτασε στα 2,1v παρόλο που ήταν κλειστό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #461 στις: Απριλίου 06, 2018, 11:20 »
Τα ίδια και σε εμένα, πίνει την μπαταρία σαν μπεκρού γριά τσιγγάνα. Δεν ειναι να του αφήσεις κοντα μπαταρία, καταπιόλα λέμε.

Αποσυνδεδεμένος redortho

• 1784
« Απάντηση #462 στις: Απριλίου 06, 2018, 11:29 »
Ασύρματη εκφόρτιση ένα πράγμα;  :))

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1315
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #463 στις: Απριλίου 06, 2018, 12:05 »
Ναι, κάτι τέτοιο. Τωρα το μονο που μενει ειναι πως θα αντιστρέψουμε την δραστηριότητα να γίνουμε πλούσιοι.
Σοβαρα τώρα, δεν νομιζω να ειναι κατι σημαντικο αφού για τόσο καιρό έπαιζε τίμια. Κάτι ευκολο θα ειναι, ειμαι σίγουρος.
Αν ήξερα τι φταίει και ήξερα και να το φτιάξω, θα το εφτιαχνα.

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #464 στις: Απριλίου 06, 2018, 12:31 »
Για βάλε την μπαταρία ανάποδα για μια στιγμή (να "ξυπνήσει" το κύκλωμα προστασίας). Μετά βάλε την κανονικά και φόρτισέ την πάνω στο mod (με τροφοδοτικό 1.5-2Α).
Και πες μας...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359856 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450054 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374762 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328143 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99923 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F