Να σας πω κι εγώ τα δικά μου από την λιγοστή χρήση του..
Καταρχάς ως κύριο mod δουλεύω το Swag με τον ναυτίλο 2, που είναι το 1ο μου και η μπαταρία του κρατάει 6 μέρες (12/2-18/2) και μπορεί να έχει και μια σταλιά % μέσα ακόμη όταν το βάλω για φόρτιση....! 1,8 Ohm στα 10-12,5 Watt.
Λοιπόν..φόρτισα το eVic SE την Κυριακή και το δούλευα μέχρι χθες με τον Procore SE και 0,25 αντίσταση στα 25-27Watt.
Σήμερα είπα να κουμπώσω τον Nautilus 2 (0,7hm στα 15-17Watt) για να δω πώς θα συμπεριφερθεί η μπαταρία του, επειδή παρατήρησα ότι άρχισε να την ρουφάει απότομα με τον ProCore και είχε φτάσει στη μέση... (θα μου πείτε μικρότερη αντίσταση & περισσότερα τα βατ συν το συνεχόμενο άτμισμα..οκ). Μέχρι τις 4-5 το απόγευμα η μπαταρία τελείωσε. Το ρουφάω συνέχεια κι εγώ, δεν λέω. Αλλά τόοσο πολύ πια..;
Μου μπήκαν ψύλλοι για την μπαταρία που αγόρασα από το atmi-zo.gr μαζί το kit... Τώρα το φορτίζω ξανά και θα κάνω τράμπα τις μπαταρίες τους να δω και να μου φύγουν οι ιδέες ή να φύγει τηλεφώνημα στο μαγαζί. Και οι δύο που έχω είναι οι Sony VTC6 3000MAh. Την 1η την έχω αγοράσει από μαγαζί τοπικά και δουλεύει μια χαρά.
*τις μπαταρίες τις φορτίζω πάνω στις συσκευές.
Εν τω μεταξύ, αγόρασα το SE κι όχι το mini (που το ζαχάρωνα από την ώρα που το είδα) για:
1) φωτεινότητα της οθόνης (υποτίθεται ότι είναι πιό φωτεινή, παρ' όλο που είναι μικρότερη). (Δεν έχω δει πουθενά το mini ακόμη για να το συγκρίνω),
2) το πορτάκι της μπαταρίας, που είναι κλειστό χωρίς κενό και
3) το αυτοκόλλητο (αν και είμαι αρκετά προσεκτικός με οποιαδήποτε συσκευή γενικά).
Αμ δε! Σήμερα, που το δούλεψα με τον ναυτίλο, μου βγήκαν τα μάτια να προσπαθώ να την διαβάσω
!!!! Υπάρχει κάπου ρύθμιση για αύξηση της φωτεινότητας ή θα πρέπει να περάσω το ArcticFox (κι ΑΝ αλλάζει κι από εκεί κάτι...) ;
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει όπως φαίνονται οι ενδείξεις και δεν θέλω να το χαλάσω, αλλά μπροστά στα μάτια μου και την απόλαυση....
Ξενέρωσα και αρχίζω να σκέφτομαι τα 73,50 που έσκασα (kit+μπαταρία).
Το σαμπανιζέ χρώμα ΔΕΝ θα το σχολιάσω, που το πουλάνε για ασημί παντού......... (το μαύρο δεν μου άρεσε καθόλου, οπότε λέω το ασημί θα ψιλοταιριάζει με τον γκρι ναυτίλο....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
)
Στις φωτό σας, τις ενδείξεις τις βλέπω με γαλαζωπό χρώμα στο mini, ok λέω πολύ όμορφο, για να φαίνεται έτσι παντού, φαντάσου στο SE πώς θα φαίνεται που θα είναι ακόμη πιο φωτεινή η οθόνη.........!!! ....Έχω στραβωθεί. Έχει πολύ λεπτά-ψιλά και αχνά ψηφία σε ψιλοκίτρινο χρώμα.... Σε κλειστούς χώρους είναι όλα οκ. Έξω πεθαίνουν τα μάτια και ειδικά τώρα με τις αντηλιές. Α π ο γ ο ή τ ε υ σ η...
Το Swag έχει πολύ πιο γαμ@τη φωτεινότητα, με γαλαζωπές-νορμάλ μεγέθους ενδείξεις, παρ' όλο που είναι μια σταλιά η οθόνη του. Μπράβο τους!
Δυστυχώς όσο κι αν προσπάθησα να τραβήξω φωτό με σωστά χρώματα και αποχρώσεις συσκεύης και οθόνης, δεν τα κατάφερα.
Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για το μεγάλο ποστ, αλλά με κούρασε πολύ σήμερα... Το πήρα (κι όποιος άλλος θελήσει να το πάρει) για να το απολαύσω επειδή το γούσταρα πάρα πολύ, όχι να παιδευτώ και να ξενερώσω.
Τροποποίηση
Το ArcticFox υποστηρίζει την συσκευή μου και έχει όντως ρύθμιση για έλεγχο της φωτεινότητας καθώς και CCW που το έχω στο Swag και το χρησιμοποιώ καθημερινά. Δεν μπορώ να βρω όμως την 6.07 που έχει φορτωμένη τώρα, just in case που θελήσω να την ξαναπεράσω. Στο site της υπάρχει τελευταία διαθέσιμη η 6.06
Ξέρει κάποιος αν και από που μπορώ να την κατεβάσω εναλλακτικά; Ευχαριστώ.