[justify][member=7533]drum[/member], καλημέρα. Να μου επιτρέψεις ένα ελάχιστο χάιδεμα αυτιών και να πω πως εκτός από αγαπημένο μέλος για εμένα, είσαι και αδιόρθωτα συνεπής στις κουβέντες σου. Πιστεύω επίσης πως το μόνιμο λάθος μας είναι πως πάντα είμαστε σωστοί και αυτό είναι κάτι που μας δυσκολεύει στο ν’ ακούσουμε τον άλλο, (δεν το λέω για σένα). Προσωπικά, συμφωνώ κι εγώ μαζί σου σε πολλές από τις αντίστοιχες περιπτώσεις όμως και σαν γενικότητα θα έλεγα: α) η περίπτωση όπου λειτουργικά ευθύνεται ο επισκευάσιμος, β) η περίπτωση όπου ευθύνεται ο χρήστης. [/justify]
[justify]Στην (α) περίπτωση, απαιτείται κάποια χι εμπειρία χρήστη όπου να είναι σε θέση να λύνει, δένει έναν ατμοποιητή, να είναι σε θέση να γνωρίζει σε πόσα βασικά τμήματα χωρίζεται ένας επισκευάσιμος, πόσα κομμάτια τον αποτελούν, πόσα είναι προσβάσιμα και πόσα όχι, ποιος ο ρόλος τους, ποια τα χαρακτηριστικά και οι όποιες ανοχές τους κ.ο.κ.[/justify]
[justify]Στην (β) περίπτωση, όπου ευθύνεται ο χρήστης, απαιτείται πάλι μία χι τριβή χρήσης, αν μιλάμε δηλαδή για ημέρες, εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια, πόσο εύκολα έρχεται η ικανότητα εντοπισμού κάποιας υπολειτουργίας/προβλήματος/φθοράς/κακής χρήσης ή παράβλεψης. / και στο συγκεκριμένο θέμα έρχονται: χαρακτηριστικά επισκευάσιμου – επιλογή σύρματος – επιλογή στησίματος – σωστή τοποθέτηση/ρύθμιση αυτών, από ιδανικές τροφοδοσίες μέχρι αποφυγή hot spot. Ένας ατμοποιητής όπως ο Skyline, το γνωρίζουμε όλοι, μπορεί να παίξει σε εξαιρετικό εύρος σχεδόν παντού, από στησίματα μέχρι ισχύ, από απροβλημάτιστα ατμιστικά 15 βατ μέχρι ...40 με ένα μόνο στήσιμο, (και ελπίζω να μην ακούσω περί σωστής, ή μη, τζούρας), τράβα όσες τζούρες θέλεις όσο μακρόσυρτες θέλεις, μέχρι ατμιστικό μαραθώνιο αν τραβάει η όρεξή μας, άρα λοιπόν σαν σχεδιαστική αρτιότητα είμαστε σχεδόν στο άριστα. /[α, επίσης, εντόπισα ξανά το χαμένο βίντεο,
κάτι από την αρχική παρουσίαση του Sky, (δυστυχώς, δεν έχω fb και τώρα αξιώθηκα, επάνω στη συζήτηση, να αναζητήσω ιντερνετικά και να το ξανασώσω)]. [/justify]
[justify]Έτσι φτάνουμε στο αναμάσημα, κακή τροφοδοσία κυκλοφορία υγρού; κακή εισαγωγή αέρα; λάθος επιλογές στησίματος; λίγο ή πολύ βαμβάκι; κάποιο από αυτά ή συνδυασμός αυτών μπορεί να μην έρθει άμεσα αλλά με την πάροδο κάποιων ωρών; το σίγουρο είναι πως όλα εντοπίζονται, ειδικά μετά από κάποιους μήνες απροβλημάτιστης και αποκλειστικής χρήσης. Θα έλεγα κλείνοντας πως στη συγκεκριμένη περίπτωση η anarxaki ευτυχώς βρήκε τη λύση στα λεγόμενα του Ribot. Ασφαλώς και δεν είναι κακό που ένα σχετικά απλό θέμα για κάποιους δεν έβρισκε άμεση λύση, ασφαλώς και μπορεί να συμβεί και στις καλύτερες ατμιστικές οικογένειες. Τώρα το πώς ερχόταν αυτό το hot spot, πότε ερχόταν το καμένο, πόσες ώρες ή πόσα βατ είχαν στρωτή λειτουργία, ε, αυτό πρέπει να το δει και στα επόμενα στησίματα ο χρήστης ενός καταπληκτικού επικσκευάσιμου όπως ο Skyline. [/justify]