Επειδη κι εγω εχω περιεργια περιμενω τον καλλιτεχνη να απαντησει.
Παλι καλα εχουμε ειδικους για οτι χρειαστουμε εδω μεσα.
Τζατζικι,φετα,σκορδαλια,πατσα και βλητα ειναι τα πλεον απαραιτητα αρωματα!
Εγώ χτες
δεν έκανα πλάκα στον atmomixani, όταν έλεγα ότι μπορώ να του βγάλω καπνιστικό υγρό δίαιτας κρασί-μπέικον για υποκατάσταση του ψυγείου.
Γενικά τα αρώματα γίνονται με δύο τρόπους:
Φυσικά και τεχνητά.
Αν είναι δυνατόν, απομονώνουμε το αιθέριο έλαιο ή άλλη αρωματική ένωση από το φυτό που το έχει π.χ. τριαντάφυλλα....
Αν δεν είναι κάτι τέτοιο δυνατόν, τότε επιστρατεύουμε κανένα χημικό να μας συνθέσει στο εργαστήριο, την ίδια ακριβώς ένωση με εκείνη που απαντάμε στην φύση.
Ο τρίτος τρόπος είναι αυτός που συναντούμε στα καπνικά υγρά του ατμίσματος. Δεν μπορούμε να απομονώσουμε τη γεύση (διότι το τσιγάρο έχει και το κάψιμο του χαρτιού το οποίο είναι εμποτισμένο με "παπάδες" χημικά) και καταφεύγουμε να μιμηθούμε τη γεύση με άλλες ουσίες. Για αυτό και δεν μπορεί να βγει το CAMEL, GAULOISES, MARLBORO κλπ κλπ ούτε στο περίπου. Γιατί οι γεύσεις αυτές (πιο ορθά αρώματα), ουσιαστικά μιμούνται χωρίς να είναι.
Σαν να έχεις κοντή γκόμενα και επειδή είσαι ψώνιο με τη Σκλεναρίκοβα, να τη βάζεις να φοραει 35 πόντους γόβα ώστε να έχει το ύψος της. Το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον κωμικό.
Παρένθεση: Ήδη ξεκίνησαν κάτι πελάτες και περνάνε από τον κολλητό στο μαγαζί "Ξέρεις εγώ καπνίζω Marlboro".. "E, στα 20 μέτρα έχει περίπτερο φιλαράκι...τί να κάνουμε τώρα;Θά'χει Marlboro"