vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

επιθυμία για κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος Andreass

• **
  • 148
  • Φύλο: Άντρας
Απ: επιθυμία για κ.τ.
« Απάντηση #885 στις: Ιουνίου 21, 2012, 17:40 »
Ακριβώς όπος το λες είναι .  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• 533
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
« Απάντηση #886 στις: Ιουνίου 21, 2012, 19:22 »
Μετά από 6 μήνες χωρίς ούτε ένα κ.τ. και μερικές προτροπές από "αρμόδιους" (γιατρούς, φαρμακοποιούς κλπ)
να το ξαναρχίσω (!!!) γιατί το η.τ είναι πιο επικίνδυνο,
η μυρωδιά του κ.τ. μου είναι αδιάφορη ως απωθητική, η νικοτίνη δεν μου λείπει,
τώρα πια δεν μου λείπει ούτε αυτή η ξερή εισπνοή, ούτε η κάφτρα του κ.τ.
Η "άμυνα" μου στην "επίθεση" των καπνιστών σε παρέα είναι να μην αφήνω καθόλου από το χέρι μου το η.τ.
Αυτό που πιάνω καμιά φορά τον εαυτό μου να ζητάει, είναι η κίνηση να στρίψω τσιγάρο
και να το ανάψω με τον αναπτήρα.
Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα: στρίβω καμιά αντίσταση και μου περνάει. :)) :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #887 στις: Ιουνίου 21, 2012, 19:49 »
Φιλε WileECoyote,απορω πως μπορεις και αποκαλεις ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ αυτα τα ατομα που σε παροτρεινουν να ξαναρχισεις το Κ.Τ...Μονο αρμοδιοι δεν ειναι...Βαρεθηκα να ακουω συγνωμη κιολας,π#@αριΕΣ οτι το Η.Τ ειναι πιο βλαβερο απο το Κ.Τ....Μετα απο 7 μηνες χωρις καν τζουρα απο Κ.Τ και αποκλειστικη χρηση Η.Τ και μονο λεω το εξης...Ξυπναω καλυτερα...Αναπνεω καλυτερα...Αντεχω περισσοτερο οτι και αν κανω,δεν βρομαω και γενικα νιωθω ΑΛΛΟΣ ανθρωπος....Επιθυμια για Κ.Τ;;;Ουτε για πλακα....

« Απάντηση #888 στις: Ιουνίου 21, 2012, 19:58 »
Νομίζω πως ο φίλος μας WileECoyote τα λέει ειρωνικά  ::) δεν τα εννοεί κυριολεκτικά  :nope:

Μετά από 6 μήνες χωρίς ούτε ένα κ.τ. και μερικές προτροπές από "αρμόδιους" (γιατρούς, φαρμακοποιούς κλπ)

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 196
  • provari mini + trap tank
« Απάντηση #889 στις: Ιουνίου 23, 2012, 17:50 »
και εγώ μετά από 4 μήνες ατμίσματος δεν μου κάνει καμία αίσθηση ο καπνός αλλά με τις μπύρες και την παρέα μου που καπνίζουν όλοι έχω ένα θέμα, προχτές έπιασα τον εαυτό μου να τραβάει απίστευτες και άγριες τζούρες από τον ce4+ σε σημείο να τα ντουμανιάσω όλα...και με ego μπαταρία παρακαλώ....το κ.τ πάντως δεν μου προκαλεί καμία αηδία

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• **
  • 312
« Απάντηση #890 στις: Ιουνίου 23, 2012, 18:26 »
μετά από 6 εβδομάδες ατμίσματος πολλές φορές είμαι και εγώ στην φάση για κ.τ αλλά μόνο τα πρωινά με τον καφέ. πριν δυο μέρες αγόρασα από nobaco το GOLDEN MARGY (18mg) παρόλο που όταν το δοκίμασα πρώτη φορά μετάνιωσα που το πηρά (δεν μου αρέσει καθόλου ) κατέληξε να είναι το καλύτερο για τα πρωινά.. με μπουκώνει άμεσα με την βοήθεια του ce4 βεβαία

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #891 στις: Ιουνίου 23, 2012, 18:40 »
Γνώμη μου στους 7 σχεδόν μήνες που είναι ατμιστής είναι ότι το κ.τ. για να πας προκαλέσει αηδία θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια.
Ειδικά σε ατμιστές που ατμίζουν υγρά με υψηλή περιεκτικότητα νικοτίνης.

Το καλίτερο είναι να φτάσουμε σε ένα σημείο που να μην το αναζητούμε να μην το επιθυμούμε και ας μην το σιχαθούμε ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 196
« Απάντηση #892 στις: Ιουνίου 23, 2012, 18:44 »
συμφωνώ απόλυτα...αυτό ζητάω και μεταξύ μας  :)) :)) το έχω πετύχει σε μεγάλο βαθμό, απλά αυτούς που μετά από 2-3 βδομάδες ατμίσματος δεν μπορούν το κ.τ ούτε σε ακτίνα χιλιομέτρου δεν μπορώ να τους καταλάβω...

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #893 στις: Ιουνίου 23, 2012, 18:48 »
Μάκη καμιά φορά οι άνθρωποι υπερβάλλουν λιγάκι αλλά δεν πειράζει εγώ τους πιστεύω ;) ;)

Μακάρι να κρατιούνται μακριά από το τσιγάρο να είναι εδώ μαζί μας να περνάμε 'ωραία με τα η.τ. μας  και ας μας λένε και κανένα
ψεματάκι καμιά φορά.
Είπαμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Και ο σκοπός όλων μας είναι να μείνουμε μακριά από το κανονικό τσιγάρο. :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 196
« Απάντηση #894 στις: Ιουνίου 23, 2012, 18:53 »
μάλλον έτσι θα είναι τα πράγματα...εννοείτε ότι δεν πειράζει και λίγη υπερβολή, μπορεί να έχω εγώ θέμα μεγαλύτερο γιατί το κάπνισμα (δεν λέω το τσιγάρο) το γουστάριζα πραγματικά, ακόμα δεν θέλω να μου το κατηγορούν, εγώ το έκοψα, γιατί το έκοψα για δικούς μου λόγους...αλλά θα το γουστάρω πάντα...ειδικά κάτι montechristo, vegas robaina, partallas κλπ :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος Zakk Wylde

• 4
« Απάντηση #895 στις: Ιουνίου 23, 2012, 18:55 »
Παρ οτι ατμιστης καμποσο καιρο.... το τελευταιο 2μηνο εχω παει περιπτερο,οχι για τσιχλες εννοειτε, αλλα για Princακι δυστυχως.
και ολο αυτο οχι επειδη δεν εχω ικανοποιηθει ατμιστικα μιας και ειχα στη κατοχη μου, Οδυσσεα - Iatty - Α2 -Α2ΜΤ - Steam Machine....

ψυχολογικα μου εκατσε και ευχομαι να ειναι παροδικο...

« Απάντηση #896 στις: Ιουνίου 23, 2012, 18:57 »
Αν έχεις αγαπήσει το η.τ. και το βλέπεις σαν απόλαυση και όχι σαν κάτι "αναγκαίο κακό"
προκειμένου να απαλλαγείς από το τσιγάρο -πράγμα που επιτυγχάνεται με το χρόνο- τότε
δεν σκέφτεσαι ποτέ το τσιγάρο.
Έχω πει αρκετές φορές πως αν αξίζει να το κάνεις, αξίζει και να το παρακάνεις !!  :yes:

Αποσυνδεδεμένος mpoygatsa kollias

• *
  • 97
« Απάντηση #897 στις: Ιουνίου 23, 2012, 18:58 »
αχ αυτα τα prince. χθες  5 αναψα με την μπαλα.ευτυχος 2 τζουρες και πεταμα.

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 196
« Απάντηση #898 στις: Ιουνίου 23, 2012, 18:59 »
χαχαχαχαχ παππού, είδες που σου τα έλεγα....για μιλήστε παιδάκιααααααααααα, για περάστε λέμεεεεεεεεεεεεε.....

Αποσυνδεδεμένος eGo-W

• **
  • 122
  • Φύλο: Γυναίκα
  • (πάντα ήθελα να της μοιάζω - έστω στο τσιγάρο! :))
« Απάντηση #899 στις: Ιουνίου 23, 2012, 19:00 »
Καλέ γιατί δε μας πιστεύετε ότι δεν μας αρέσει; Αλήθεια λέμε! Εγώ έπαθα πλάκα από το πόσο με ενοχλούσε ο καπνός των άλλων ενώ ήμασταν ΕΞΩ παρακαλώ (αλλά κάπως στρουμωχτά, είναι η αλήθεια) και ξενέρωσα όταν επέστρεψα μέσα και μύριζα την τσιγαρίλα των άλλων στα μαλλιά μου. Αλλά έχω να πω, πως αυτή η αίσθηση δεν είναι μόνιμη ή ολόιδια, εξαρτάται από το τι καπνίζει ο άλλος, σε τι φάση είσαι εσύ και πόσος καιρός έχει περάσει (ενίοτε μετά την πρώτη απέχθεια σε ξαναπιάνει μια λαχτάρα, μετά σε αφήνει, ξανά κ.ο.κ. -για τις γυναίκες δεν ξέρω αν παίζουν κι άλλα στη μέση για το πώς αντιλαμβανόμαστε μυρωδιές). Γενικά, πρέπει να έχει να κάνει και με τη σχέση που είχε κανείς από πριν με το τσιγάρο. Εγώ πχ δεν μπορούσα ποτέ να καπνίσω χωρίς να πίνω ταυτόχρονα κάτι γλυκό, οτιδήποτε -και το αντίστροφο. Πάντα τα έκοβα μαζί (τσιγάρο,καφέ, ποτό), αλλιώς δεν άντεχα. Τώρα μπορώ να ατμίζω αυτόνομα επιτέλους, γιατί δε με ενοχλεί η κάπνα και δεν χρειάζομαι ένα ποτό για να την καλύπτει. Η επιθυμία πάντως, πού και πού εμφανίζεται - νομίζω ότι ισχύει ό,τι και με το κόψιμο του τσιγάρου: τα πάντα σε δυσκολεύουν την πρώτη φορά (πχ, πρώτη φορά που θα φας και μετά δεν θα καπνίσεις, που θα βγεις έξω και δεν θα καπνίσεις, που θα σε πάρει η κολλητή σου για κουτσομπολιό και δεν θα καπνίσεις, που θα πας για μπάνιο και δεν θα καπνίσεις κτλ κτλ κτλ). Και για όσους ξαφνικά το επιθυμούν, ας ελέγξουν τι άλλαξε στη ζωή τους (τι παρουσιάστηκε που υπήρχε παλιά συνδεδεμένο με το τσιγάρο και δεν τους είχε ξαναπαρουσιαστεί από τότε που άρχισαν το άτμισμα). Ο εγκέφαλος και ο εθισμός είναι περίεργα πράγματα...  Και ναι, πρέπει κανείς να αγαπήσει το άτμισμα, για να αρχίσει να λειτουργεί η λεγόμενη "σχέση ανταμοιβής" που εκκρίνει μια ορμόνη που σε κάνει σούπερ (αυτήν που είχαμε μάθει να εκκρίνουμε και με το τσιγάρο!)

Ε χθες ήταν το πρώτο euro χωρίς να καπνίσω... Όταν κόντεψα να πάθω, έβγαλα ένα καινούριο υγρό δυνατό που δεν το είχα δοκιμάσει, καπνικό (ένα dunhill) και το έβαλα, και ηρέμησα... :)) Ελπίζω στο επόμενο euro να μη χρειαστεί ούτε αυτό, ακόμη κι αν φτάσουμε στον τελικό!  :D

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2012, 03:01 από petra »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360546 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1055 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114439 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450908 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111013 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375624 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328594 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1106 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6488 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15359 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29428 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100024 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F