Ας τοποθετηθώ κ εγώ όντας 1,5 χρόνο ο βασιλιάς των έτοιμων υγρών σε επισκευάσιμους όμως.
Αυτή η ευκολία μερικών να τσουβαλιάζουν τους πάντες και τα πάντα και να μιλάνε εκ μέρους όλων των "εμπειρων" ατμιστων με σχετική άνεση του τύπου, έλα μωρέ λίγα μαθηματικά απο κει, λίγο χημεία από την αλλή, λίγο διάβασμα, λίγο προσοχή εκεί , με ξεπερνάει.
Καταρχάς να μας ξεκαθαρίσουν οι DIY ότι ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΤΣΙ ;; Γιατί αν δεν αρέσει το αποτέλεσμα η δεν μας εκατσε το υγρό καταλαβαίνουμε πολύ εύκολα ότι αλλάζει το παραμύθι με τις πράξεις και τους υπολογισμούς που διαβαζω στο νήμα τούτο.
Να ξεκαθαρισώ από την μεριά μου ότι , ΟΧΙ ΔΕΝ ξεκινάμε με αυτές τις τιμές (ακόμα τουλάχιστον) το τσιγάρο. Αυτό είναι άλοθι να χαλιναγωγήσουμε την αδυναμιά μας να επιβληθούμε στο μαυλό έναντι του καρκινοσωλήνα. Ακόμα και πολύ ακριβότερα να βγαινει η φάση με τον ατμό, ευτυχώς η δυστυχώς για μένα δεν μπαίνουν στο ίδιο ζύγι σε καμιά περίπτωση και σε καμιά σύγκριση.
Ας πάρουμε ένα παράδειγμα όμως για να δούμε που είμαστε. Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα με το οικονομικό κομάτι αφου εξαιρούμε την υγειά, είναι η ομάδα καπνιστών που δεν κάπνιζε πολύ, ένα πακέτο την μέρα πχ, που δεν είνα πολύ σε σχέση με τα δύο και τρια ή ένας καπνός την μέρα που έχω ακούσει. ΟΙ δεύτεροι σαφέτατα θα βγουν κερδισμένοι στο οικονομικό μιας και θα παίζουν σίγουρα με κατωτατο όριο νικοτίνης τα 6 mg και βαριά 8 ml/ day και ας ατμίζουν καιρό.
Η πρώτη όμαδα που ανήκω κ εγώ, χωρίζεται σε 2 υπο ομάδες, τους εργοστασιακούς και τους επισκευάσιμους.
Eγω ας πούμε στο επισκευάσιμο κομμάτι τώρα που το κόστοςγαι υλικά μετά από καιρό στο diy αφου δεν πετάω εκατοστό σύρματος η βαμβακιού είναι αμελητέο για να το συνυπολογίσω, ας μιλήσουμε για το υγρό που είναι και ο πρωταγωνιστής.
Πάλι 2 κατηγορίες. Επισκευάσιμους με ακριβό έτοιμο υγρό 7,50 ευρώ 10 ml, και εργοστασιακούς με φθηνό σχετικά υγρό που υπάρχουν θαρώ αρκετά ας πούμε 5,50 ευρώ.
Λοιπόν έχουμε κ λέμε τότες. 1 πακέτο και κάτι την ημέρα που δεν ξέρω πόσο έχει φτάσει για να είμαι ειλικρινής , θαρώ πάνω από 4 ευρώ, λέμε ότι θέλει περίπου 5 ευρώ την μέρα.
Εγώ ΑΝ καταφέρω να κάνω από τo υγρό μου 5 ml που το καταφέρνω, μου βγαίνει μαζί με το βαμβάκι και το σύρμα περί τα 3,80 ευρώ την μέρα και 4 ευρώ στους εργοστασιακους μαζί με την αντιστάση.
Άρα που κρύβεται το μυστικό οέο;; ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. Ακόμα όμως και πιο ακριβά να βγαίνει ξανα είπα ότι δεν μπαίνει στην εξίσωση με την υγειά.
Και φυσικά δεν θα άνοιγε αυτό το νήμα κάποιος που κάνει cloud chasing με σύρματα καδένες Μπο και υγρά Five pawns έτσι ;
Σεντόνι ο Σάββας μετά απο καιρό και εύκολα μπορεί να χαθεί το νόημα των γραπτών μου.
Οπότε ΟΧΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΤΙΣΓΑΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ.
Ο αγώνας παίζεται σε άλλο γήπεδο τώρα και σε άλλο σημείο του εγκεφάλου αγαπητοί συνφορουμιτες μου. Καταφέραμε τα δύσκολα και κολάμε στα εύκολα. Ρε savo καποτε ήσουν ο μέγας ντουμανιαρής με τα 120 βατ και τώρα κυκλοφορείς με KF5 ;;
Έκοψα το κάπνσιμα και δεν μπορώ να ρίξω την καταναλωση με περισσότερη νικοτίνη ; Ε τότε έχει
κ άλλα νήματα για να γκρινιάξουμε.
Την καλημέρα μου στο μεγαλύτερο φόρα του διαστημάτος. Keep Vaping