Εγώ μπαίνοντας τώρα στο χώρο του ατμίσματος δεν πρόλαβα άλλες τιμές πέρα απο τις ισχύουσες , παρ' όλα αυτά μπορώ να κρίνω πιστεύω, και μου φαίνονται ακριβές , ήδη κοιτάω τιμές και σκέφτομαι απο αύριο να παω για βάσεις , σκοπεύω να το παλέψω ακόμα και με μηδενική 50-50 η παραπάνω PG και άρωμα στην τελική , απο θέμα νικοτίνη είναι πραγματικά θέμα μερικών ήμερων να απεξαρτηθείς, είναι ενας συνδυασμός συνήθειων που είχαμε με το τσιγάρο , απο το άνοιγμα του πακέτου η του καπνού , το στρίψιμο , η συνήθεια καφές-ποτό- τσιγάρο κτλ. , το έκανα μια φορά και υπο δυσκολότερες συνθήκες, κομμενο μαχαίρι , δεν μου έλειπε η νικοτίνη μετά απο κάποιες μέρες για να θέλω τσιγάρο , ουτε η μπόχα του , τη μύριζα πια ,αυτός ο συνδυασμός μικροσυνηθειων και αυτόματων σχεδον κινήσεων μετα απο χρόνια κάπνισμα που είχαν γίνει κομμάτι μου με ζόριζαν και κατι μου έλειπε σε αρχικό στάδιο. Μακάρι να είχα στραφεί προς το ηλεκτρονικό τοτε , θα με βοηθούσε πολύ όπως βλέπω ότι με βοηθάει .
Ξανακαπνισα δυστυχώς ,ύστερα απο μια πολύ δυσάρεστη οικογενειακή κατάσταση , γιατί ; Ξερω γω, ισως γιατι ήταν διπλα μου το τσιγάρο , παλιός "γνωστός" , ευκολα "προσβάσιμος" , ισως και ασυνειδητα ηταν μια κινηση μεσω της παλιάς συνήθειας να φέρω και το χρόνο πίσω ; Δεν ξέρω , ξανακαπνισα λοιπόν αλλα ξέρεις τι κατάλαβα τελικά; Δεν με βοήθησε καθόλου, ουτε μου πρόσφερε απόλαυση ουτε με παρηγόρησε ουτε έφερε πισω αγαπημένα πρόσωπα ουτε τίποτα, ενα μπελά μου φόρτωσε παραπάνω ( να μην ξεμεινω και απο καπνο , εχω καπνό ; Εχω φιλτράκια ; Εχω χαρτακια ; ) και μια γκρίνια οταν έβλεπα να ανεβαίνει η τιμή
Αν σε πειράζει η τιμη , δεν θα τη γλιτώσεις με το καπνισμα , και μην ξεγελαστεις και πεις οτι θα το κοντρολάρεις για πότε θα ξεφύγεις απο τα λιγα τσιγάρα στην αρχή ουτε που θα καταλάβεις , στο υπογράφω.
Ατμίζεις γράφεις απο το 11 , ειναι τοσα χρόνια φίλε , κρίμα, γράψε μου οτι κόβεις και το ηλεκτρονικό , θα εισαι ο καλύτερος απο όλους μας, καπνιστές και ατμιστές, μην μου γράφεις ότι ξαναγυρνάς στο τσιγάρο.