Κάποιες έρευνες μπορεί να δώσουν καποια εικόνα για σφαλέστερο άτμισμα, ναι αλλά
Αν δεν διασταυρωθεί και με αλλες έρευνες είμαι πολύ σκεπικός και πολύ δύσπιστος
παράδειγμα αυτό προαναφέρθηκε:::
+++++
180.000 χρηστες με λογισμικό πάνω στα mod+++++
τα δεδομένα αυτά πού είναι? πότε έγινε... πού? ... μου μοιάζει πολύ τρίχα!
ολο την εντύπωση της καραμέλας που μας πετάνε μου δίνει η δουλεία αυτή
Πολλές οι έρευνες αποσκοπούν σε άλλα πράγματα.. ο χρόνος, τροπος,τόπος είναι ύποπτος.
τα συμπεράσματα που βγαζουν ανεπαρκή, μάλλον κανουν πλάτες στο θέμα φορολόγηση... τρομοκρατία δηλαδή!
εγώ πάλι θα έλεγα όλοι αυτοί οι επιστήμονες(?) που τώρα κόπτονται για τα βλαβερά του ατμίσματος να μας πουν
ΠΡΩΤΑ τί κανανε για να βρουν εναλλακτικό τρόπο για να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από το κάπνισμα....
ΔΕΥΤΕΡΟ να μας πούν τι κανουν τώρα για να εμποδίσουν το κάπνισμα ... οι περισσότεροι ανθρωποι καπνίζουν ακόμα(αλλα μαλλον το ξεχνανε)
ΤΡΙΤΟ να μας πούν γιατί θέλουν να σταματήσουν το ατμισμα(γιατί αυτό θελουν)
ΤΕΤΑΡΤΟ γιατί δεν μαχονται να γυρισουν ολοι οι καπνιστες στο σαφως υγιεινότερο ηλεκτρονικο ... πόσο λογικό θα ήταν αυτό
Αντε βρήκανε ολοι τωρα ενα αναλόγιο και ενα προτζεκτορα και
ψοφανε για διασημότητα και αναγνώριση ως
μεγαλοι μελετητες-ερευνητές του κ@!#λουπου ανακαλύψανε πώς θα σωθεί η ανθρωπότητα
Βρήκαν θεμα που πουλάει και μαζευτηκαν πάνω στα αναλόγια για φωτο και selfieΑΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ SUPERMARKET ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΩΜΕ!!!
με αυτά δεν ασχολούνται!!!
Οι έρευνες που θα αρχίσουν να μας βομβαρδίζουν όλοενα και πιο πολύ είναι ύποπτες
αλλα και το κρατος προνιας... ου να μου χαθεί!!!! (δεν ειναι offtopic εδώ είναι η ουσία, στα παρακάτω)
Αντί να μας προτρεψουν να απαλαγούμε από τις χιλιάδες βλαβερες ουσιες του τσιγαρου
βρηκανε τροπο να μαζεψουν λεφτα απο τον κοσμακη και για να μην μιλαμε... μας τραβάνε και καμιά έρευνα για να εχουμε!
Αντι να πουν τραβα στο γιατρο και αφου δει οτι εισαι χρονιος καπνιστης και αφού αναλαμβανεις εσυ την ευθυνη αν στο μελλον το ηλεκτρονικό εχει κάτι μέσα...
παρε το ΟΚ! για να έχεις τις νικοτίνες σου και τραβα και στο φαρμακείο να τις ψωνίσεις σε λογική τιμή και πιστοποιημένη κτλ κτλ
αυτό είναι αγαπάω τον πολίτη και εχω κρατος πρόνιας... όχι ο "άρρωστος" που έχει την ανάγκη ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ!
το ηλεκτρονικό θα πρέπει να περάσει ως αυτό που είναι>>>>
υποκατάστατο του κανονικου τσιγάρουαυτό θα ελυνε και πολλά νομικά θέματα! ....
το σίγουρο είναι πώς δεν πρέπει να το δουν ώς εμπόριο και ναρκωτικό εξαρτησιογόνο κτλ κτλ..
πρεπει να το δούν ως
μέθοδο θεραπείας!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ολοι εμεις οι ατμιστες ξεκινησαμε με υψηλα ποσοστα νικοτίνης και ολοι μας τα ριξαμε(ή προσπαθούμε ) στο ελαχιστο και σ
υνεχώς προσπαθούμε με στοχο τη μηδενική βάση... ή κανω λάθος?
αυτό πρεπει να το καταλάβουν κάποια στιγμή και να μας βοηθήσουν όχι να μας τα αρπαζουν και να μας κανουν με το ζορι λαθρέμπορες !
Παίδες σορρυ... αλλά πέσανε όλοι πάνω στο ηλεκτρονικό να του βρουν κουσούρια!
Μία σημείωση. Προσπαθούμε να κάνουμε το άτμισμα όσο το δυνατόν ασφαλέστερο. Σίγουρα μιλάμε για 2-3 ουσίες σε σχέση με τις χιλιάδες του τσιγάρου, αλλά ο στόχος είναι ο ίδιος, να κάνουμε το άτμισμα ασφαλέστερο.
@εχεις δίκιο αυτό ειναι σωστό
αλλά όλοι αυτοί που βγαζουν έρευνες.. εχουν όλοι αυτό το στόχο?οι κυβερνήσεις έχουν αυτό το στόχο?
επίσης όλοι αυτοί δεν κανουν την δική σου επίσήμανση τον 2-3 ουσιών έναντι των χιλιάδων(γιατί άραγε?)
σίγουρα οι ατμιστές εχουν αυτό το στόχο, για τους άλλους δεν ξέρω!
αντί να δούν το ηλεκτρονικό ώς θεραπεια ... βαρανε από παντου έρευνες που κανένας δεν ελέχγει τα δεδομένα(αν εχουν)
ποιος έλεγξε τα δεδομενα τους απο εμάς ή από αυτούς που διαβάζουν την κάθε έρευνα...
μην βιαζόμαστε να υιοθετήσουμε αποτελέσματα ερευνων
@Stathis1 πολύ καλά κάνεις και φέρνεις τέτοιες έρευνες στο προσκήνιο ... ειλικρινά!
όπως βλέπεις μας κάνουν όλους και σκεπτόμαστε λίγο