φιλε μου ποιον subtank δοκίμασε τον πρώτο η τον v2 με τις 2 αντικριστές μικρές τρύπες?
Τον πρώτο τον αρχικό, αυτόν έχω... τον δεύτερο δεν τον δοκίμασε (ούτε εγώ)....
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
το περιοριστικό δεν είναι οι σφιχτοί ατμοποιητές,είναι το και έτοιμες αντιστάσεις καί επισκευάσιμο κομμάτι.Οι πιο πολλοί τέτοιοι είναι αεράτοι.Σφιχτοί επισκευάσιμοι μόνο υπάρχουν αρκετοί...
Δεν έχει την άνεση να φτιάχνει πάντα αντιστάσεις (ποτέ ίσως, μάλλον θα του τις φτιάχνει η γυναίκα του), οπότε θέλει την δυνατότητα για έτοιμες κεφαλές.... αν όμως ξέρουμε κάποιον πραγματικά τέλειο για MTL (στο στυλ EVOD) χωρίς έτοιμες κεφαλές, καλό είναι να τον γνωρίζουμε ποιος είναι.
Επειδη και εγω κανω μονο MTL θα σου πω τι χρησιμοποιω.
Πρωτον τον eGo ONE με τις 1.0Ω κεφαλες. Την ρύθμιση αερα την εχω στο 1/4 και μου προσφερει μια χαρα MTL τζουρα. Υπαρχουν και οι 1.2Ω οι καινουριες που δεν τις εχω δοκιμασει αλλα λογικα θα εχουν την ιδια φιλοσοφια, καθως και οι CLR που ειναι και επισκευασιμες. Παιρνει και Νι και Τι κεφαλες, τις οποιες ομως και αυτες δεν εχω δοκιμασει. Καλο ειναι ομως να παει σε καποιο καταστημα να τον δοκιμασει αν τον καλυπτει και στη γευση. Γιατι στο ντουμανι και το χτυπημα ειναι σιγουρο.
Δευτερον τον Kayfun Lite V2+ (τον κλωνο εχω και εγω). Μπορεις να τον χρησιμοποιεις και με ετοιμες αντιστασεις (αν ο φιλος σου βαριεται να στριψει οπως και εγω πολλες φορες ) με αυτες εδω απο την ecig.
http://www.ecig.gr/aksesouar/%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD/joyetech-cs-egrip-rba-coil-5-pieces.html
Ταιριαζουν γαντι οπως πρωτος ειχε αναφερει ο camber σε αυτο το video
Για Ni200 και Τι στον kayfun αναγκαστικα πρεπει να στριψει δικες τους αντιστασεις.
Ελπιζω να βοηθησα..
Ego One Mega με CLR (Ti) χρησιμοποιώ εγώ αλλά του έδωσα να δοκιμάσει και δεν του άρεσε και του προκαλεί βήχα... Επίσης δεν είναι και εύκολο για τον καθένα να φτιάξει πηνίο και να το βάλει στο CLR του Ego One - είναι λίγο μικρός ο χώρος και θέλει παίδεμα....
Για τον
Kayfun Lite V2+ και γενικά για τους [/size]Kayfun ακούω ότι είναι καλοί για MTL αλλά όσους βρήκα γεμίζουν από κάτω με βίδα - αυτό είναι εντελώς αποτρεπτικό και το ξεχνάμε... αν ξέρεις κάποιον που γεμίζει χωρίς βίδα (και δεν είναι κανένας τεράστιος), δώσε link
Θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα kfl+ και expromizer V2 (περισσότερο τον δεύτερο λόγω αυξημένων ορίων ρύθμισης της τζούρας ) αλλά θες να παίρνει και εργοστασιακές κεφαλές. Ego one mega λοιπόν με μια παρέμβαση, αλλαγή drip tip. Αυτό που τον συνοδεύει βολεύει καλύτερα -για να μην πω μόνο- για πνευμονικές..
Πολύ καλός και με πανεύκολο στήσιμο.
Όπως έγραψα και στον φίλο παραπάνω, ο Ego One Mega δεν μας έκατσε για κάποιο λόγο... προκαλεί βήχα
Άσε που είναι και δύσκολος στην επισκευή ο CLR
Ego one mega με κεφαλές CLR 1 Ohm οι οποίες μπορούν και να επισκευαστούν με άλλη αντίσταση ή να αλλάξεις μόνο βαμβάκι, πανεύκολα και γρήγορα. Και εγώ του MTL είμαι και με έχει βολέψει πάρα πολύ.
Ο ατμοποιητής με την έκπτωση της ecig hellas 20% βγαίνει στα 17,5 ευρώ:
http://www.ecig.gr/aksesouar/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/joyetech-ego-one-mega-atomizer.html
Οι κεφαλές CLR με την έκπτωση βγαίνουν 3,5 ευρώ:
http://www.ecig.gr/aksesouar/%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CF%8E%CE%BD/joyetech-ego-one-clr-head.html
Όπως βλέπω οι περισσότεροι προτείνετε τον ego one... κι εγώ πίστευα ότι θα τον βολέψει μια χαρά αλλά δεν μας έκατσε
Δεν ξέρω γιατί....
Επίσης να προσθέσω ότι ενώ ο ego one mega είναι καλός με τον CLR, είναι εντελώς τραγικός με τις εργοστασιακές κεφαλές... αν το υγρό είναι κυρίως VG έχει πολύ κακή τροφοδοσία και δεν περνάει γρήγορα υγρό στην αντίσταση... μόνο με τον CLR παίζει καλά. Αυτός είναι και ένας ακόμα λόγος που έχω βγάλει τον ego one ως επιλογή...