vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

363 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, DARK ANGEL, camber, manoslykos, maraki1308, stauros53

Ποιον επισκευασιμο ατμοποιητη ??

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ποιον επισκευασιμο ατμοποιητη ??
« Απάντηση #2370 στις: Ιουνίου 14, 2016, 18:36 »
καλησπερα ενδιαφερομαι για την αγορα επισκευασιμου που πληρει τα εξης χαρακτιριστικα: να ειναι γνησιος και απροβληματιστος χωρις διαρροες τζουρα τσιγαρισια οχι πολυ σφιχτη κατι σαν kayfun v3 mini δηλαδη κατασκευη ατσαλι και γυαλι διαμετρος οχι πανω απο 22mm καλη γευση ευκολο γεμισμα απο πανω αν το τανκ ειναι μικροτερο απο 3μλ.αν ειναι 3μλ+ δεν εχω θεμα το budget που διαθετω ειναι 40 ευρω και η αγορα θα γινει απο ελλαδα ευχαριστω

μπορεις να βρεις απο δευτερο χερι ατμοποιητη και σε πολυ καλη κατασταση , στις αγγελιες εδω νομιζω οτι εχει αρκετους ...
τωρα αν θες γνησιο και καινουριο  με αυτα που ζητας, μονο σε εκτυπωση απο το google :) :) :D

Αποσυνδεδεμένος parabol

• **
  • 168
« Απάντηση #2371 στις: Ιουνίου 14, 2016, 19:02 »
δεν νομιζω να ζηταω πολλα εξαλλου ατμο οπως τους avocado, goblin, bachelor nano πληρουν αυτα που ζηταω
απλα ζηταω μια δευτερη γνωμη γιατι εχω δοκιμασει μono τον πρωτο απο αυτους που ανεφερα(ναι ο αβοκαντο κανει τσιγαρισιες με στησιμο ανω του 1Ω και με μια τρυπα στο airflow)

Αποσυνδεδεμένος mpikou

• *
  • 93
« Απάντηση #2372 στις: Ιουνίου 14, 2016, 19:36 »
Για τον Avocado, δε σχολιάζω καθώς είπες πως τον έχεις δοκιμάσει.
Ο Bachelor nano είναι 23mm και σχεδόν 22mm στη βάση. Είπες θέλεις μέχρι 22.
O Goblin, όπως και να το κάνουμε, έχει μικρο-διαρροές.

Και μια λεπτή πληροφόρηση, στο εύρος τιμής που ανέφερες, μη νομίζεις πως θα βρεις ανοξείδωτο ατσάλι υψίστης ποιότητος (χωρίς αυτό να σημαίνει πως κρίνεται ακατάλληλο). Αυτό ισχύει και για τους τρεις παραπάνω. Υψηλής ποιότητος κινέζικη κατασκευή.

Με λίγα χρήματα παραπάνω, ίσως και με τα ίδια, αγοράζεις μεταχειρισμένο κάτι πολύ ποιο ποιοτικό. 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2016, 19:41 από mpikou »

Αποσυνδεδεμένος parabol

• **
  • 168
« Απάντηση #2373 στις: Ιουνίου 14, 2016, 21:42 »
μην παρεξηγησετε τα λεγομενα μου.
το ατμισμα για μενα δεν ειναι χομπυ και ουτε σκοπευει να γινει
40 ευρω για ατμοποιητη(για μενα) ειναι υπερ-αρκετα, το να δωσω 120ε για ατμο δεν μπορω και δεν θελω 
εχοντας δει ομως την ποιοτητα των ατμοποιητων σε αυτη την κατηγορια ξερω τι παιζει και δεν εχω προβλημα
δεν εχω καταλαβει ποτε ομως την λογικη οχι μονο αυτου του φορουμ αλλα γενικα ολων των φορουμ,που οτιδηποτε και να ζητησεις η απαντηση ειναι "δωσε κατι παραπανω" ή "πανε σε μεταχειρισμενο"
τελοσπαντων ξαναλεω να μην παρεξηγηθουν τα λεγομενα μου μιλαω φιλικα 
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #2374 στις: Ιουνίου 14, 2016, 22:01 »
Οι απαιτήσεις σου όμως είναι πάρα πολλές για για κάποιον που "δεν το έχει για χόμπυ και ούτε σκοπεύει να το κάνει".  ;)
Ανάλογα με αυτές τις απαιτήσεις, πήρες και τις απαντήσεις.
Αν είχες διαφορετικές θα έπαιρνες άλλες.

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #2375 στις: Ιουνίου 14, 2016, 22:15 »
Εγώ πάλι φίλε parabol πιστεύω πως κανένας από αυτούς που ανέφερες δεν πληρεί τα κριτήρια που έθεσες.
Οι ατμοποιητές που θα ικανοποιήσουν τα κριτήριά σου (cloudone, phenomenon κλπ) είναι δυστυχώς ακριβότεροι γι αυτό και σου προτείνουν τα μέλη του φόρουμ να δώσεις κάτι παραπάνω ή να πας για μεταχειρισμένο.
Κοίτα τον wotofo sherpent mini ο οποίος είναι στο εύρος τιμής που έθεσες αλλά θέλει μεγάλα σύρματα και τσιμπημένα watts...

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #2376 στις: Ιουνίου 14, 2016, 22:47 »
Ωραίος ο serpent mini (και αγαπημένος τείνει να γίνει ) αλλά αεράτος, όσο για τα watts δεν απαιτεί και κάτι το τρελό, προσωπικά τον δουλεύω μια χαρά στα 16-17. Αλλά αέρας, πολύς. Κι ο φίλος δεν θέλει κάτι τέτοιο. Γι'αυτό του πρότεινα τον αβοκάντο που σφίγγει αρκετά σε σχέση με τον serpent. ;)

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #2377 στις: Ιουνίου 14, 2016, 23:30 »
Στο νήμα του που ρώτησα μου απάντησαν πως η τζούρα του ρυθμίζεται και ότι είναι λιγότερο αεράτος από τον αβοκάντο (posts #10 & #13).
Βέβαια εσύ τον έχεις οπότε κάτι περισσότερο θα ξέρεις. Αυτό που με χαλάει είναι τα watts που μου φαίνονται υπερβολικά (ακόμη και τα 17) και τα χοντρά σύρματα.
Είμαι βλέπεις συντηρητικός MTL με SS 0,25mm & kanthal 0,30 & max 12w οπότε τι άλλο θα μπορούσα να προτείνω παρά τους 2 που ανέφερα στο προηγούμενο post, άντε και κανέναν klp+...

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #2378 στις: Ιουνίου 14, 2016, 23:49 »
Σφίγγει κι ο serpent ναι, το θέμα είναι να μπορεί να δουλέψει και αποδεκτά πράγμα που κατ'εμέ και με τα μέχρι σήμερα στησίματα που του έχω κάνει δεν.. αντίθετα ο αβοκάντο μου δουλεύει καλύτερα με παρόμοια στησίματα και πιο κλειστό αέρα. Επίσης πιστεύω -χωρίς να το έχω δοκιμάσει- ότι ο αβοκάντο με στενό drip tip ίσως καταφέρει να δώσει και σχετικά ικανοποιητική τσιγαρίσια τζούρα, για τον serpent δεν μπορώ καν να σκεφτώ τέτοιο πράγμα.. ;)

Αποσυνδεδεμένος Tribal

• **
  • 241
« Απάντηση #2379 στις: Ιουνίου 15, 2016, 01:54 »
Ο serpent δεν κάνει τσιγαρίσια τζούρα,ότι στήσιμο και αν του κάνεις,όσο και να κλείσεις τον αέρα,ότι drip tip και να βάλεις....

Αποσυνδεδεμένος eurogod

• *
  • 75
« Απάντηση #2380 στις: Ιουνίου 15, 2016, 04:11 »
Καλησπερα.
Calix pico by Leo vs Kayfun V3 mini
Μου εχει καρφωθει να παρω εναν απο τους 2 γιατι θελω κατι μικρο και βολικο.
Ας μην ασχοληθουμε με την ποιοτητα κατασκευης καθωτι ο Kayfun εχει καλυτερα μεταλλα και οχι μονο φανταζομαι υπερτερει σαυτον τον τομεα.
Η τιμη τους ειναι σχετικα κοντα,
Να συγκρινουμε κυριως ποιοτητα τζουρας (mtl προτιμω) , γευση και ατμο.
Για βοηθηστε να δουμε που θα τα σκασουμε.

Αποσυνδεδεμένος panosnm

• **
  • 476
« Απάντηση #2381 στις: Ιουνίου 15, 2016, 07:59 »
Κοιτά φίλε μου έχω τον mini v3 και apollo που ειναι σαν το calix και μπορώ να πω ότι στο θέμα γεύση ο τελευταίος κερδίζει αλλά ο mini ειναι ότι πιο βολικό είχα ποτέ! Καμμένο δε ξέρω τι θα πει καθώς τροφοδοτεί ακόμα και σκέτη vg,έχει καλή γεύση,εύκολο γέμισμα,άσκοπα πιο εύκολο στήσιμο! Ειναι αυτός που έχω πάντα μαζί μου έξω και ξέρω ότι δε θα με προδώσει ποτέ! Ο calix σίγουρα ειναι κ αυτός αξιόλογος αν και ο v1 είχε κλασσικά το θέμα με τις διαρροές απο κάτω όπως κ ο Apollo λόγω της εισαγωγής αέρα! Όποτε πάνε δες τον v2 και πάνω απ ολα σκέψου τι ζητάς εσυ σας ατμιστης απο έναν άτμο! Τέλος να πω ότι ο kayfun έχει εξαιρετική ποιοτικά τζουράς!

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #2382 στις: Ιουνίου 15, 2016, 10:16 »
καιφουν με κλειστα ματια για μενα.

Αποσυνδεδεμένος arxiloxos

• 524
  • Τα αγαθα κο(λ)ποις κτωνται
    • arxiloxos.simplesait.com
« Απάντηση #2383 στις: Ιουνίου 15, 2016, 11:09 »
Παρε ενα kayfounακο για αρχη και πιο συγκεκριμενα τον plus.Πιστευω οτι ειναι μια τιμια επιλογη.Βεβαια στο θεμα της γευσης μην περιμένεις ''Παπαδες''...

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• 667
« Απάντηση #2384 στις: Ιουνίου 15, 2016, 17:59 »
Χαιρετω τη παρεα, μια χαρα εχω βολευτει με το ego one mega εχει γινει προεκταση του χεριου μου και δε το αποχωριζομε με τιποτα αλλα τωρα που ηρθε καλοκαιρακι θελω κατι οικονομικο και πολυ απλο για τη παραλια μη κουβαλαω μαζι ολοκληρη γκουμουτσα αλλα και για λογους ασφαλειας μη βραχει γιατι ειμαι και τσαπατσουλης κτλπ και δε θελω να παει ακλαυτο, παιδια εχετε να προτεινετε κατι, κατα προτιμηση κατι παρομοιο με το ego one που εχω ηδη και εχω βολευτει να φτιαχνω τη συγκεκριμενη κεφαλη ή κατι αλλο απλο που να μπορω να χρησιμοποιησω τη κεφαλη του ego one σε αυτο.

Απλα θα ηθελα να ειναι στο επισκευασιμο κομματι γιατι εχω να ασχοληθω με εργοστασιακες κεφαλες κανα χρονο και δε θελω να μπαινω στη διαδικασια να αγοραζω κεφαλες αλλα περα απο το επισκευασιμο κομματι του mega οπου και εχω φτιαξει ''απειρες'' κεφαλες δε το χω δυστηχως γι αυτο αν υπαρχει κατι παρομοιο θα ηθελα να μου προτεινετε κατι για να μη πεδευομε διοτι οι συγκεκριμενες δε μου παιρνει πανω απο 5 λεπτα πλεον να τις στησω και με βολευουν πολυ, οποτε ακουω προτασεις

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360409 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450770 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110964 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375410 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328504 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29403 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F